2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar mrb ben 25 ocak cumartesi transferim oldu bugün 5. Günüm transferle birlikte idrar testi yaptım bişey çıkmadı çok stres oldum inanmalımıyım çok üzüldüm erken oldugu için olurmu 5. Gün ebriosu iki tane konulmuştu lütfen yardım

Eklentiler

• B3C7EB38-7EB9-4F85-B042-364686E34490.jpeg
    B3C7EB38-7EB9-4F85-B042-364686E34490.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 61
yaaa!!! :KK200: müthişşş ne kadar da koyu çıkmış! benim de sonucum 3 gibi çıkar. Allahım hayırsızı hayırlı eyle diye dua ediyorum :dua:
Allahım inşallah hayırlı sonuçlar olsun. Evet çok net çıktı şükürler olsun çok korkmuştum yaptım hayal meyal belirmeye başladı yok diye ağlıyordum sonra da var diye ağladım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu öyle güzel ki ❤️

Kızlar mrb ben 25 ocak cumartesi transferim oldu bugün 5. Günüm transferle birlikte idrar testi yaptım bişey çıkmadı çok stres oldum inanmalımıyım çok üzüldüm erken oldugu için olurmu 5. Gün ebriosu iki tane konulmuştu lütfen yardım

hayır sakın daha erken. 3 4 gün sonra tekrarlarsınız

Canım daha çok erken 7. Günden sonra beta hcg salgılıyor vücut hiç üzülme 3 gün sonra tekrarla bence

Kızlar mrb ben 25 ocak cumartesi transferim oldu bugün 5. Günüm transferle bir

İnş canım ya ne bilim yaptım baya canım sıkıldı
biz neden korkuyoruz işte bu yüzden erken yaparız negatif görünür zehir ederiz kendimize diye :) yapma yapma daha çok erken ztn 7den önce çıkmaz. ikiz de olsa tek de olsa çıkmaz canım

Korkma canım rabbim yardım edecek hayırlısıyla kucağımıza alacağız
İnşallah canım. Ben ne düşük yaptığım gebelikte ne kimyasal gebelikte lekelenme yaşamadım, yinede kaybettim. İnşallah bu kez kucağıma almayı nasip eder rabbim. Bizede tüm isteyenlerede nasip olsun. 🤲

İnşallah canım. Ben ne düşük yaptığım gebelikte ne kimyasal gebelikte lekelenme yaşamadım, yinede kaybettim. İnşallah bu kez kucağıma almayı nasip eder rabbim. Bizede tüm isteyenlerede nasip olsun. 🤲
İnşallah canım sanırım bunlar tutunma belirtisi yani lekelenmeler iyiye işaret Allah’ın izniyle 🙏🏻 Çok güzel bir duygu annemle ben birbirimize baktık ağladık ❤ ben yavruma sevindim o torununa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X