- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.001
haklısın canım endişe etmekte.ben daha transfer olmadan test zamanı naparım diyorum.kaçıncı günün bugunYapmadım.. Zaman daraldikça Yusuf yusufum korkuyorum çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın canım endişe etmekte.ben daha transfer olmadan test zamanı naparım diyorum.kaçıncı günün bugunYapmadım.. Zaman daraldikça Yusuf yusufum korkuyorum çok
hayırlısı inşallah canmnormal şartlarda daha bugün hcg salgılanmaya başlıyor paylaşılan gün gün tablosunda. tabi daha erken sonuç alanlar da oldu. ama negatif çıkarsa da negatif çıktı olmadı diye düşünme olur mu ?
Ya ben ilk günler hep var olduğunu hissediyordum ama dün ve bugün yok diye düşünüyorum neden içime böyle birşey çöktü anlamadım şimdi annem eşime çaktırmadan eczaneye gidecek erken gebelik testi almaya bakalım haber veririm sizlereBenim de bu kez hiç cesaretim yoktu. İlkinden sonra. Çok korkuyordum. 6.gün eşim yokken bi cesaret geldi yapıverdim. Çok şükür rabbim yarım bırakmasın bu kez. İnşallah sende pozitifi görürsün.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. İyi düşün iyi olsun.Ya ben ilk günler hep var olduğunu hissediyordum ama dün ve bugün yok diye düşünüyorum neden içime böyle birşey çöktü anlamadım şimdi annem eşime çaktırmadan eczaneye gidecek erken gebelik testi almaya bakalım haber veririm sizlere
Teşekkür ederim canım içimde olumsuzluk var nedense niye böyle hissediyorum bilmiyorumGüzel haberlerini bekliyoruz canım. İyi düşün iyi olsun.
İlaç kullanırken regl olmazsınki cnm inşallah güzel haberler alırızGünaydın kızlar bol pozitifliği bir gün olsun insallah ben yarını bekliyorum regl günüm yarın regl olmazsam cuma gidip kan vereceğim.Ama bir ses kırmızılar yakın diyor
İkinci çizgiyi görene kadar bende de vardı o olumsuzluk huzursuzluk normal duygular korka. Stres yapma kendineTeşekkür ederim canım içimde olumsuzluk var nedense niye böyle hissediyorum bilmiyorum
Ben de bunu çok merak ediyorumİlaç kullanırken regl olmazsınki cnm inşallah güzel haberler alırız
E süper bu canım hamilesin inşallah erken testlerden galiba değil mi?Kızlar testimi yaptım
Evet canım erken testlerdenE süper bu canım hamilesin inşallah erken testlerden galiba değil mi?
Allahım sağlıkla gelsin inşallahKanda beta HCG 153 çıktı kızlar 9. Gün 5. Gün embriyosu
Maşallah canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Kızlar testimi yaptım
İnşallah canım amin korkular bitmiyor ki değerim kaç yükselecek mi üstelik ben kimyasal geçirdim öncekinde korkudan sevinmez oldukMaşallah canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah.