• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar erken gebelik testi yaptım. Anında çift çizgi belirdi. Hemen ya hemen yapar yapmaz. O kadar az silik ki baya belirgin çift çizgi. Allahıma bin şükür hocalarıma merkezime minnettarım.
Ayyyyy çok çok sevindim kuzum yaa hayırlı olsun gözün aydın süpeerrr bir haber yorgunluguma iyi geldi 🤗🥰🥳🥳🥳🥳

Eklentiler

• E324FDCE-9ED9-4635-A38B-3A68024F0491.jpeg
    E324FDCE-9ED9-4635-A38B-3A68024F0491.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 46
Durup durup teste bakıyorum deli gibi sabahı zor edicem bu gidişle yanıma alıp yatıcam resmen sabah gözümü açınca ilk onu göreyim diye 😂 görmemişin çift çizgisi olmuş hesabı 😂
Ben burdayim annecim diyor sana tabikide testi al yat yanina en buyuk hakkin ne acılar cektik 😂

Durup durup teste bakıyorum deli gibi sabahı zor edicem bu gidişle yanıma alıp yatıcam resmen sabah gözümü açınca ilk onu göreyim diye 😂 görmemişin çift çizgisi olmuş hesabı 😂

Aynen ben de ilk kez çift çizgi görüyorum hep kanda bakmıştım.

Kızlar benim kafam çok bulanık ya. Tansiyonum düşük gibi hep ama bakıyorum değil. Estrofem mi ağır mı geliyor, ilaçlar mı bilemiyorum. Varmı sizdede böyle bişey?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back