• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Zaten hiç belirtim yoktu. Önceki hamileliğimdede öyleydi o yüzden aynı geçiyor dedim. Hiç kanamam falanda yok hala normalim.
Belki gec dollenme falandir yani 5haftalik falansa duymamasi normal canim
Yinede hayirlisi olsun
Kalbimle Bebeginin saglikli olmasini diliyorum insallah Hersey yolunda olur

B
Herkese günaydınn.
Benim yatar pozisyonda sağıma soluma dönerken karnımda kasılma oluyor?
Bunu yaşayan var mı??
Benim sağ tarafa dönünce oluyor hatta sağ tarafım ağrıyor üzerine yatınca.Doktor bebek sağ tarafta dedi bana.Ondan olabilir diyorum bende

B
Benim sağ tarafa dönünce oluyor hatta sağ tarafım ağrıyor üzerine yatınca.Doktor bebek sağ tarafta dedi bana.Ondan olabilir diyorum bende
Bana bazen sağa dönerken bazen sola dönerken oluyor. Son aylar karnım çok kasılırdı ama böyle ilk aylar hiç olmazdı..

Bana bazen sağa dönerken bazen sola dönerken oluyor. Son aylar karnım çok kasılırdı ama böyle ilk aylar hiç olmazdı..
Ben çok anlamam ama ilkinde anlamadıklarınızı ikinci ya da üçüncü hemilelikte en ufak boyutta da olsa hissedip anlarsınız derler.belki senin öyledir.Benim sağ taraf baya hassas.belimde genelde sağ taraftan ağrı yapıyor

Ben çok anlamam ama ilkinde anlamadıklarınızı ikinci ya da üçüncü hemilelikte en ufak boyutta da olsa hissedip anlarsınız derler.belki senin öyledir.Benim sağ taraf baya hassas.belimde genelde sağ taraftan ağrı yapıyor
Aynen öyle derler. Hareketi de erken hissedilirmiş. Bakıcaz artık :)) benim bebek tam ortada bu kez :)))

Merhaba kızlar belki hatirlarsiniz geçenlerde yazdım,kese var bebek yok diye çok endişelenmiştim,perşembe günü randevum vardı kalp atışlarını duyduk ..geç döllenme imis sat gore 8+3 olmasi lazimken
Ultrasyona gore 6+9 du...Çok mutluyum bana çok destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim tekrar 🤗
Çok sevindim canım. Bana da adetine üç gün varken beta hcg 30du doktor geç döllenme demişti. Senin beta nasıldı. 7+4te gidicem görünür mu acaba

Dün gittim bende normal ultrasonda karından görünmedi, daha detaylı bi makinede baktılar ordada 7+2 göründü bebek ama kalp atışı görünmedi, en son vajinal bakıldı ordada yoktu :KK43: perşembeye kadar bekleyeceğiz eğer yoksa kürtaj olacak :KK43: hazırlıklı gelmemi söyledi doktor. 7+2 bile görünse o haftada duyulması lazımdı kalp atışının o yüzden ümidim yok :KK43:
Geç döllenme olabilirimi. Ben mesela gitmedim doktora. Bir 8. Haftaya girelim öyle giderim dedim. 7+2 de gittim. Cihaza 6+4 çıktı ve çookk derinden duyuldu kalbi. Geç döllenme dedi doktor. 2 doktora gittim aynı gün ikiside aynı şeyi söyledi. Geç döllenme de geç duyulabilir. Özelemi gittin devlete mi. Başka hastane başka doktor dene pazartesi. Güzel düşün. Hakkımızda hayırlısı.

Geç döllenme olabilirimi. Ben mesela gitmedim doktora. Bir 8. Haftaya girelim öyle giderim dedim. 7+2 de gittim. Cihaza 6+4 çıktı ve çookk derinden duyuldu kalbi. Geç döllenme dedi doktor. 2 doktora gittim aynı gün ikiside aynı şeyi söyledi. Geç döllenme de geç duyulabilir. Özelemi gittin devlete mi. Başka hastane başka doktor dene pazartesi. Güzel düşün. Hakkımızda hayırlısı.

Merhaba canım.
Geç döllenme durumunda ne zaman test yaptın?
Birde idrar testi direk pozitif mi çıktı yoksa negatif olup kanda mı?
Benimde temmuz annesi olma ihtimalim var ama bi test silik diğeri negatif çıktı. Ovulasyon yapıyorum ona göre olursa geç döllenme olmuş olacak çünkü adetim 10 gün geçti. Geç döllenmeye göre de tahminen 5 6 gün var ona uygun adet tarihine. Kafam çok karıştı çokta istiyorum bakalım. İnşallah bende hamişimdr

Özele gidiyorum canım doktorum çok iyi hemen alalım demedi zaten perşembeye kadar bekleyeceğiz

Kizlar benim sol tarafimda cok hassasiyet var ya. Sanki yumurtlama agrisi olur ya ogle bi sol belime dogru ceken bi agri. Bebis soldami ki🤭

Merhaba canım.
Geç döllenme durumunda ne zaman test yaptın?
Birde idrar testi direk pozitif mi çıktı yoksa negatif olup kanda mı?
Benimde temmuz annesi olma ihtimalim var ama bi test silik diğeri negatif çıktı. Ovulasyon yapıyorum ona göre olursa geç döllenme olmuş olacak çünkü adetim 10 gün geçti. Geç döllenmeye göre de tahminen 5 6 gün var ona uygun adet tarihine. Kafam çok karıştı çokta istiyorum bakalım. İnşallah bende hamişimdr
Gününde test yaptım silik çıktı. Akşamına kan verdim 271 çıktı. Allah gönlünüze göre versin. Dilerim hamilesinizdir.

Back
X