2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben aldım hiç sevmedi canım duruyor öylece
Hadi ya wrap sling aldım ben de bakalım sevecek mi. Hayırlısı ile gelse de. Bu akşam üzerimde güzel. Bir enerji vardı azıcık ishal de oldum af edersiniz. İnşallah teşrif ederler beyefendi.
Yalnız ben sling beni kurtarır üzerime takar her işimi yaparım diyordum inşallah sever

arkadaslar ya çok kötüyüm boğazım ağrıyor yutkunamıorum.doğumdan sonra verilen antıbıyotıkten içsem sorun olur mu?Komşumun eşi vefat etti koronadan bende korkuyorum bendedemi bişsy var die boğazm agrıo halszlıkte var ama ates yok
boğazım çok kötüü suyu bile yutamıorum 😭
infex vermiş doktor antıbıyotık nette anne sütüne gecer dio e nie verdıler bunu ozaman

boğazım çok kötüü suyu bile yutamıorum 😭
infex vermiş doktor antıbıyotık nette anne sütüne gecer dio e nie verdıler bunu ozaman
Test yaptirma imkanın varsa yaptir canim saglik kurumunda tedavisi daha iyidir Allah korusun koronaysa degilsede icin rahatlar ona gore ilac verirler

Hadi ya wrap sling aldım ben de bakalım sevecek mi. Hayırlısı ile gelse de. Bu akşam üzerimde güzel. Bir enerji vardı azıcık ishal de oldum af edersiniz. İnşallah teşrif ederler beyefendi.
Yalnız ben sling beni kurtarır üzerime takar her işimi yaparım diyordum inşallah sever
İnşallah canım bende öyle Ümit ettim ama içine koymaya bile müsade etmedi şu gazı bi gitse biraz tekrar denicem inşallah senin ki çok sever canım

arkadaslar ya çok kötüyüm boğazım ağrıyor yutkunamıorum.doğumdan sonra verilen antıbıyotıkten içsem sorun olur mu?Komşumun eşi vefat etti koronadan bende korkuyorum bendedemi bişsy var die boğazm agrıo halszlıkte var ama ates yok
Doğumdan 2 hafta sonra bende de olmustu boğaz ağrısı grip hastaneye gittim gripsin dediler test bile yapmadılar serum takıp yolladılar sonra iyileştim ama. Bence devam ederse yinede git

Hangi marka aldın kanguruyu ben de almayı düşünüyorum
Solomombaby almıştım. Hem iyi hem pahalı da değil çok.
Bunu kanguruyla da yapabilir miyiz yani her işi yapmak kısmını. Ben de o düşüncelerle almıştım biraz da.
Ne marka aldn kanguruyu bit modelde bulabildim suan yeni dogan özellikli aparatlı oda 2000 tl :)
Solomombaby almıştım hamileyken daha. 220 tl ydi. Sonra tabi indirime girdi bi ara baya. Şu an son durum ne bilmiyorum😀

Gazlı bebekler icin bugun kimyon çayının yapılısını ögrendim bugun denedim ogluma verdim ve okadar fayda ettiki bukadar hızlı gayda göreceğimizi düsünmemiştim sizede yazıyorm buraya denemek isteyen olursa diye :
1 cay bardagı su
Yarım küp şeker
1.5 cay kasıcı kimyon kaynayacak
Tülbentten süzdür 1 cay kasıgı içir cocuga pesinden emzir gazını cıkar
Bizimki baya baya cıkardı rahat uyuruz bu gece diye düşünüyorum

Gazlı bebekler icin bugun kimyon çayının yapılısını ögrendim bugun denedim ogluma verdim ve okadar fayda ettiki bukadar hızlı gayda göreceğimizi düsünmemiştim sizede yazıyorm buraya denemek isteyen olursa diye :
1 cay bardagı su
Yarım küp şeker
1.5 cay kasıcı kimyon kaynayacak
Tülbentten süzdür 1 cay kasıgı içir cocuga pesinden emzir gazını cıkar
Bizimki baya baya cıkardı rahat uyuruz bu gece diye düşünüyorum
Canim ben iciyorum ama cocuga vermiyorum
Sekersiz iciyorum bende

Selam kizlar. Kanguru alan ya da almayi dusunen var mi :) ne alsak ki
Ben 1 aylık olduğundan beri kullanıyorum kanguru yenidoğan aparatı ile birlikte. Solomom baby almıştım 200 civariydi sanırım fiyatlar. Sevdi benimki baya :) içine koyunca 5 dkya kalmadan uyuyor mutlaka. Ondan cesaretle wrap sling de aldim evde is yaparken vs cok daha rahat oldu kangurudan ikisinde de mutluyuz ama :)

Ben 1 aylık olduğundan beri kullanıyorum kanguru yenidoğan aparatı ile birlikte. Solomom baby almıştım 200 civariydi sanırım fiyatlar. Sevdi benimki baya :) içine koyunca 5 dkya kalmadan uyuyor mutlaka. Ondan cesaretle wrap sling de aldim evde is yaparken vs cok daha rahat oldu kangurudan ikisinde de mutluyuz ama :)
Hadi ya😀 Benim aldığımdan. Ama sling ev içi daha rahat oldu heralde. Ben de deneyeyim bugün kanguruyu:rolleyes:

Test yaptirma imkanın varsa yaptir canim saglik kurumunda tedavisi daha iyidir Allah korusun koronaysa degilsede icin rahatlar ona gore ilac verirler
Doğumdan 2 hafta sonra bende de olmustu boğaz ağrısı grip hastaneye gittim gripsin dediler test bile yapmadılar serum takıp yolladılar sonra iyileştim ama. Bence devam ederse yinede git
Kafana göre kullanma bence. Bana doktor minoset parol iç sadece dedi doktora git ona göre ilaç versin derim ben.
gündüz parol içmiştim aksamda sprey sıktım İnşallah zararı yoktr.kocam sagolsun zararı olmaz dıe dıe sıktrdı spreyı.(gerçi aynı kocam kurban etinin yagından tattıracaktı yavruma neymiş kurban etymiş onunda canı çekermiş ben şok oldum.)
şimdilik iyi gibiyim.havalarda çok soğudu birden ya akşamları buz gbi.şuan evimin yarısı yaz yarısı kış.odadan odaya gecerken bile üşütüyo olabaılırım.
Bakim yine artarsa gidecegim artık yapacak bişey yok

İşine karışmak gibi olmasın cnm ama diyet yaparken karışım çaylar içerdim sinemaki içeren karışım çayları çok içmek bağırsak tembelliğine yol acarmis acaba her gazı olduğunda damla vermekte o tarz biseye sebep olur mu ki diye düşündüm bı an bizimde bi kac gündür gaz problemimiz var sanki hafiften 🙈😒 akşamları çok sıkıntı yapıyor oglum
bu yazdgnı bende çok düşünüyorum.nette gaz masajı izledgm kadın bu doğal süreç ittirmeyi öğrenio demsti.bende dıorum gaz damlasını verınce bi doğal sürece olmsz müdahale mi ediorum acaba.die

Hadi ya😀 Benim aldığımdan. Ama sling ev içi daha rahat oldu heralde. Ben de deneyeyim bugün kanguruyu:rolleyes:
Kanguruyu da denedim ev içinde ama sling cok daha rahat kesinlikle. Tam yapıştırıyor bebegi vucuda daha rahat hareket ediliyor onunla :) şanslıyım gerci benimki duruyor içinde sakin sakin

Canım geçen gün bizimdr öyle oldu en son çare sabunla uyardım altını açık bıraktım öyle yaptı
sizin bu sıkıntı ne derecede bılemıorum ama ben önce belini ovalıyorum sonra yatırıp bezını acıorum poposuna masaj yapıorm sonra bacakları havada bi süre beklıorum bazen bacaklarını karnına ittiriyorum.sonra yavas yavas ıkına ıkına yapıo.

Benim oğlum hep memede kalmak istiyor aglıyor 10 dk sonra memeden ayrılınca okadar yorduki bu durum beni kusuyor hala meme istiyor doymuyo desem kusmaz fazlasını bezleri hep kaka çiş dolu 19. Gündeyiz 5. Paketimiz bezde emzik alışmıyor hep memem hep memem napıcam ben 🤦‍♀️
benımde oyleydı ıkı gundz biraz biraz memeyi alıo ama iyimi ettim bilemıorum

X