- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Anladım canım geçen nasıl paçanga böreği istedi canım yedim inşallah zararı olmamıştır. Sucuk da istedi canım ama onu midem almadı.Canim sende de anti toxoplasma igM 0.11 ckmis yanilmiyosam. Yani bana verilen tavsiyelere sense uymalisin galiba bu duruma gore
Anladım canım geçen nasıl paçanga böreği istedi canım yedim inşallah zararı olmamıştır. Sucuk da istedi canım ama onu midem almadı.
Muhtemelen mantardan kaynaklı maya ve epiteller yani enfeksiyona bağlı canım..Hala devam ediyor mu tedavi gördün mü?
Aynı ben böreği yiyince pişman oldum ama ne faydaValla bende tavuk yedim yemek yiyemiyodm bi anda canim tavuk sote istedisonra sosis de yedim onlarin da etkisi oldu belki yakin zamanda. AMA yemicem bi daha
Hee bi de tavuk güvenilir organikse yiyebilirsiniz diyorlarValla bende tavuk yedim yemek yiyemiyodm bi anda canim tavuk sote istedisonra sosis de yedim onlarin da etkisi oldu belki yakin zamanda. AMA yemicem bi daha
Hee bi de tavuk güvenilir organikse yiyebilirsiniz diyorlar
Benim güvendiğim bi yer var sadece ordan alıyorumOnu sehirlerde artk bulmak cok zor. Inanmiyorum nedense Ben bu organik olaylarina cok. Yemeyelim en iyisi bi sure
Tabloda yazıyor 92, sizin?
Korkma canım tiroidde sorun olursa ilaç yazar.
Bizlerin şımarıklık yapma lüksü yok cnm yediklerimize extra dikkat etmeliyiz116 kılo ıle hamıle kaldım bakalım nasıl olacak ıns sagsaglım kavusuruz yavrularımıza
Hayırlı olsunSelam hanımlar bnde Dr kontrolume gittim geçen hafta bebeğin kalp atışını duydum 7 haftalikti fakat 6+1 gözüktü Dr her geldiğinde aradaki farka bakalım doğum tarihini ona göre ayarlayalım dedi baş ağrısı yorgunluk halsizlik üşüme bnde de var ha bir de doğum paketi olayı varmış ona karar verdik eşimle hepimiz sağlıklı sıhhatli yavrularımızı elimize alalım inşallah kan verdim sonuçlar şimdilik iyi daha çıkmayan sonuçların da var 1 ay sonraya da randevu verdi
Yok Ankara'da tim hastane kendisi ayarlıyor paketi 4000 doğum + 2000 doğum ve doğumdan sonraki süreç dahil tüm muayene tahlil vs masraflar sadece her muayeneye gittiğimde 15 TL katkı payı ödeyecekmisizHayırlı olsun☺ İst damısınız? Öyleyse hangi hastane.paket ne oluyor bide tam olarak :)
Oda oyle soyledi ama ilk defa basima geldi cok canim skldi acikcasiKorkma canım tiroidde sorun olursa ilaç yazar.
MalesefBizlerin şımarıklık yapma lüksü yok cnm yediklerimize extra dikkat etmeliyiz
Özel sağlık sigortası gibi olmuş aynı ama mantkllıYok Ankara'da tim hastane kendisi ayarlıyor paketi 4000 doğum + 2000 doğum ve doğumdan sonraki süreç dahil tüm muayene tahlil vs masraflar sadece her muayeneye gittiğimde 15 TL katkı payı ödeyecekmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?