• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya kizlar yanlis anlamayinda yorumlar I okuyorum da pazara gider gibi doktora gidiliyo o_O yani yanlis anlmayin algilamakta zorluk cekiyorum.
Nerdeyse her hafta doktor muayeneniz oluyo
Ben bi gittim 3 hafta sonra ya randevuyu (13/12)diger randevuda 4 hafta sonra (10/01) verdi. o_O
Ben daha hiç gitmedim )

Hanımlar kötü, stresli ve çok yorucu bir hafta geçirdim. Ve bu haftaya kadar olan mide bulantısı, göğüs hassasiyeti, adet ağrısı gibi belirtilerim bu hafta kesildi. Doktor 1 ay sonra gel dedi kalp atışını duyduktan sonra ama sanırım dayanamayıp pazartesi gidicem bir terslik var mı diye.
İnşallah bir şey olmamıştır bebişe yoksa kendimi affetmiycem her şeyi stres yaptığım için. 😩😩😩
Allah korusun, bisey olmamıştır, benim de bir haftadır bulantı var, her an başlıyor sabahı akşamı olmuyor, inanılmaz bi kazıntı hep, şu 16. Haftalara bi gelsek de rahatlasak

Offf offf..😔Ne yapicaz biz böyle bilmiyorum benimde sürekli elim göğsümde kontrol ediyorum belirtileri zamanımın yarisi kadınlar klubunde geçiyor arastirmaktan işte oldugumda çok fazla bakamıyorum sadece..İlk hamilemiyim değilmiyim,sonra ya kimyasalsa ya dış gebelikse ya boş gebelikse,bunlar geçince keseydi yok kesesiydi,embriyosu,kalp atışı derken..ikili taramasi,üçlüsü..Forumda 25.haftada olup gebelik zehirlenmesi geçirenler,suyu erken gelip 35.haftalarda kaybedenler..Bazen çok arastirmakta iyi gelmiyor bunalıma sokuyor insanı ama elden bişey gelmiyor acabalarla uyanıyoruz her gün.Tabi öncesinde kaybın varsa daha temkinli oluyorsun.

Benimde öyle sürekli dr a gidip görmek istiyorum sağlıkla bi tamamlasaydik:KK51:
Cok okumak bilmekde iyi degil arkadaşlar ilk gebeliğimde yoktu böyle korkular belki de cok beklettigi ve tedaviyle oldugu icindir bilemiyorum o_O

Offf offf..😔Ne yapicaz biz böyle bilmiyorum benimde sürekli elim göğsümde kontrol ediyorum belirtileri zamanımın yarisi kadınlar klubunde geçiyor arastirmaktan işte oldugumda çok fazla bakamıyorum sadece..İlk hamilemiyim değilmiyim,sonra ya kimyasalsa ya dış gebelikse ya boş gebelikse,bunlar geçince keseydi yok kesesiydi,embriyosu,kalp atışı derken..ikili taramasi,üçlüsü..Forumda 25.haftada olup gebelik zehirlenmesi geçirenler,suyu erken gelip 35.haftalarda kaybedenler..Bazen çok arastirmakta iyi gelmiyor bunalıma sokuyor insanı ama elden bişey gelmiyor acabalarla uyanıyoruz her gün.Tabi öncesinde kaybın varsa daha temkinli oluyorsun.
Takıntılı olmakta üzerimize yok valla. Ben de aynı ama kendmze kötülük yapmış oluyoruz aslında. Yani sadece biraz bilgi alıp gerisine bakmasak iyi de olmuyor ona da bakayım şu sayfayıda okuyayım diye diye 😅

Aynı duyguları yaşıyorum.Hayat herkese kolay olmuyor her konuda.Ben de zor şeyler yaşadım bu konuda.hep imrenmişimdir mesela aaaa ben korunurken hamile kaldım diyenlere ya da ilk aydan doğmamış bebeğine kıyafet alanlara.Arkadaşım var istemediği için düşürmek istiyordu bebeğini.Bir tanesi uzun süre doktor yüzü görmemiş sadece cinsiyet öğrenmeye gitmişti.İnanın bu rahatlığı çok isterdim.Ama herkesin imtihanı başka.Rabbim bizi de mükafatlandırsın inşallah.

Kızlar yeni doktordan çıktım. 6+5im adete göre, ölçümlere göre bebek 6+1 görünüyor ve karından kalp atışını duyamadık, vajinal bakıldı. Vajinal duyabildik kalp atışını 😍 ama öyle çok güm güm atmıyordu :KK43: doktor haftaya bi daha verdi randevu. Benim gibi mi olan var mı aranızda?
Benim de vajinal 6+2de belli Belirsiz duyulmuştu 😊

Aynı duyguları yaşıyorum.Hayat herkese kolay olmuyor her konuda.Ben de zor şeyler yaşadım bu konuda.hep imrenmişimdir mesela aaaa ben korunurken hamile kaldım diyenlere ya da ilk aydan doğmamış bebeğine kıyafet alanlara.Arkadaşım var istemediği için düşürmek istiyordu bebeğini.Bir tanesi uzun süre doktor yüzü görmemiş sadece cinsiyet öğrenmeye gitmişti.İnanın bu rahatlığı çok isterdim.Ama herkesin imtihanı başka.Rabbim bizi de mükafatlandırsın inşallah.
Herkesin yükü farklı oluyor bazen verilmeyen bazen verilen imtihan oluyor

Hanımlar kötü, stresli ve çok yorucu bir hafta geçirdim. Ve bu haftaya kadar olan mide bulantısı, göğüs hassasiyeti, adet ağrısı gibi belirtilerim bu hafta kesildi. Doktor 1 ay sonra gel dedi kalp atışını duyduktan sonra ama sanırım dayanamayıp pazartesi gidicem bir terslik var mı diye.
İnşallah bir şey olmamıştır bebişe yoksa kendimi affetmiycem her şeyi stres yaptığım için. 😩😩😩
Merhabalar sizinle tahmini doğum tarihlerimiz aynı ve benim de bugünlerde belirtilerim azalmaya başladı bir kaç gündür mesela göğüs hassasiyetim bugün hiç yok bu durum beni de tedirgin ediyor inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz benim randevum 10 Aralık da doktorum çok yoğun daha erken bir tarihe randevu bulamıyorum nasıl beklenir 10 gün daha bilmiyorum 🙄

Kızlar bende kontrole gittim 6 haftalık olduk haftaya cuma kalp atışı için cagırdı doktor kan idrar verdim ama gec çıktı doktora gösteremedim şdrarımda protein çıkmış anlayanınız varmı
IMG_20191130_072512.webp

Kızlar bende kontrole gittim 6 haftalık olduk haftaya cuma kalp atışı için cagırdı doktor kan idrar verdim ama gec çıktı doktora gösteremedim şdrarımda protein çıkmış anlayanınız varmı Eki Görüntüle 2560221
Yanlis yonlendirmek istemem ama bende de Boyle cikmisti ve idrar yolu enfeksiyonu ve Kum doktugumu soylemisti doktor.ama hamile degildim o zaman antibiyotik kullanmistim.bol Bol su icmek gerekiyor demisti doctorum

Merhabalar sizinle tahmini doğum tarihlerimiz aynı ve benim de bugünlerde belirtilerim azalmaya başladı bir kaç gündür mesela göğüs hassasiyetim bugün hiç yok bu durum beni de tedirgin ediyor inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz benim randevum 10 Aralık da doktorum çok yoğun daha erken bir tarihe randevu bulamıyorum nasıl beklenir 10 gün daha bilmiyorum 🙄
Amin inşallah her şey yolundadır hepimiz için 🙏 ben de normalde başka bir şehirdeki özele gidiyorum ama pazartesiye devlet hastanesinden randevu aldım tekrar kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek

Yanlis yonlendirmek istemem ama bende de Boyle cikmisti ve idrar yolu enfeksiyonu ve Kum doktugumu soylemisti doktor.ama hamile degildim o zaman antibiyotik kullanmistim.bol Bol su icmek gerekiyor demisti doctorum
P. Tesi gideyim o zamn kendi doktorum şehşr dısında ona gitmem zor eşim izin alamaz yeni aldı p.tesiye kadar inş bişey olmax

Kızlar bende kontrole gittim 6 haftalık olduk haftaya cuma kalp atışı için cagırdı doktor kan idrar verdim ama gec çıktı doktora gösteremedim şdrarımda protein çıkmış anlayanınız varmı Eki Görüntüle 2560221
İdrarda protein kaçağı var sanırım ama tam sınırdaymış.Sorun olmaz bence.tabi doktor daha iyi bilir.

Günaydın hanımlar dün doktora gittim herşey yolunda dedi doktor ama geceleri kabus görüyorum bebeğimle ilgili ve aklımdan çıkmıyor vesveseler 😖😖

Kızlar dünden beri özel bölgenin sanki girişimden başlayıp biraz daha yukarısına kadar bıçak saplanıyor gibi bi ağrı var. Ağrı giriyor 10 saniye sonra geçiyor, saatte bir de olduğu oldu 3 saatte bir olduğuda anlayamadım hiç

Back