Bol su iç canım iner belki. Benim az kaldı o da ameliyat ödemi bence dokununca sert sert. Sıkı atletler giyiyorum hiç değilse toplar diyeBende de göbiş durumu aynı kızlar yaa... 14 kilo almıştım 10u gitti, ödem filan yok bacaklar incecik kaldı ama göbek 5 aylık hamile gibi duruyor olduğu yerde... spora ne zaman başlanır ki? Mekik filan sezeryande tehlikeli olur herhalde daha
Canım bebeğinin durumu nasıl inşaallah kavuşmuşsunuzdur sağlıklaTam 38 haftalikti. Sezeryan dogum.. 2950 idi kilosu biraz uafakti ama sonrasjnda iyi toparlamisti. Endise etmeyin herkes ayni seyleri yasayacak degil elbette. Sadece biz yasadik tedbirli olun diye yazdim ben. Allah kimseleri evladiyla sinamasn
Bizde de kayinvalidem, annem ikisi de var Allah razı olsun ikisi de çok yardımcı oluyorlar. Geceleri 2 saatte bir kalkmak dışında şimdilik sıkıntı yok şükür. Her sabah kalkınca gün içinde uyuyacağım diyorum ama nafile bir bakmışız gece olmuş hop yine kalk yatKızlar nasıl gidiyor bebişlere. Biz üç gündür başbaşayız annemler gitti çocuklarla
Canım bebeğinin durumu nasıl inşaallah kavuşmuşsunuzdur sağlıkla
Zaten ağrı oluyor hala dokununca canm karnıma. 6 hafta süre lazımmış rahmin de küçülmesi için. Biraz acele ediyoruz sanırım, daha anca bugün 3 haftalık oldu bebişimBol su iç canım iner belki. Benim az kaldı o da ameliyat ödemi bence dokununca sert sert. Sıkı atletler giyiyorum hiç değilse toplar diye
Kızlar nasıl gidiyor bebişlere. Biz üç gündür başbaşayız annemler gitti çocuklarla
Canım bebeğinin durumu nasıl inşaallah kavuşmuşsunuzdur sağlıkla
Çok sevindim canım Allah bir daha yaşatmasın. Ben de emzirmek içinn gece kalkınca sanırım terli üstümüzü açıp emzirmekten biraz üşüttum aklım çıktı çocuğa geçecek diye 2 gündür ıhlamur limonlu çay içmekten helak oldum ama şükür iyi oldum.Canim cuma günü taburcu olduk. Agir yogunbakimda yatan yavrumu Rabbim tekrar bize bağışladı. Cok zor zamanlar gecirdik...Dualariniz icin cok tesekkur ederim...
Çook şükür nasıl sevindim anlatamam. Allah beterinden korusun inşaallah canımm. Mis kokulu kuzunla hasret giderin bol bol. Benim de büyükler biraz grip gibi çok korkuyorum geçecek diye ama farkındalar yaklaşıyorlar hiç kardeşlerine. Allah tüm evlatlarımızı korusun hastalıklardan uzak tutsun hepsini inşaallah.Canim cuma günü taburcu olduk. Agir yogunbakimda yatan yavrumu Rabbim tekrar bize bağışladı. Cok zor zamanlar gecirdik...Dualariniz icin cok tesekkur ederim...
Canım çok geçmiş olsun geçen hafta ben de biraz üşütmüşüm elimi kolumu kaldıramadı Bi gün. Dikişlerim de ameliyattan yeni çıkmış gibi sızlıyodu ertesi güne toparladım çok şükür. Bu terleme işi çok kötü oluyo gece her kalktığımda sırılsıklam uyanıyorum. Umarım lohusalık la birlikte bu terleme olayı da biterÇok sevindim canım Allah bir daha yaşatmasın. Ben de emzirmek içinn gece kalkınca sanırım terli üstümüzü açıp emzirmekten biraz üşüttum aklım çıktı çocuğa geçecek diye 2 gündür ıhlamur limonlu çay içmekten helak oldum ama şükür iyi oldum.
Terleye terleye ödem atıyormuş vücudumuz. Ben de hem hastanedeyken hem de eve çıkınca çok terlemiştim, bi gecede 2 atlet deiğiştiriyordum, bebiş 26 günlük oldu artık 1 haftadır filan terlemiyorum.Canım çok geçmiş olsun geçen hafta ben de biraz üşütmüşüm elimi kolumu kaldıramadı Bi gün. Dikişlerim de ameliyattan yeni çıkmış gibi sızlıyodu ertesi güne toparladım çok şükür. Bu terleme işi çok kötü oluyo gece her kalktığımda sırılsıklam uyanıyorum. Umarım lohusalık la birlikte bu terleme olayı da biter
Günde 2 kere duş almaktan derim asindi valla. Çocuğa kötü kokacam diye çekiniyorum. Az kaldı 18 gün sonra kırklar çıkıyor şükürCanım çok geçmiş olsun geçen hafta ben de biraz üşütmüşüm elimi kolumu kaldıramadı Bi gün. Dikişlerim de ameliyattan yeni çıkmış gibi sızlıyodu ertesi güne toparladım çok şükür. Bu terleme işi çok kötü oluyo gece her kalktığımda sırılsıklam uyanıyorum. Umarım lohusalık la birlikte bu terleme olayı da biter
Valla bizim evde de aynı durum canım eşim biraz hasta çocuğa yaklaşmiyor geçer diye. Annem de sigara içmeye balkona gir çık kapmış hastalığı 2 gün evde dinlendi geçti derken dün doktora gittiler boğazların enfeksiyon olmuş bebeğe geçer dikkat et demiş. Biz de uyardık iyileşene kadar kimse çok temas etmesin ben ilgilenirim çocuğa da bulaşırsa yanarız dedik. Baktım bu sabah trip yapıyor iyimis de doktor niye öyle demiş ben niye uyarmışim dokunma diye surat yapıyor. Dedim babası bile uzak duruyor bulaşmasın diye bunun için surat mi yapılır yok yapmıyorum diyor güya ama sabahtan beri mutfakta tek başına oturuyor çok sinir oldum. Lohusa lohusa uğraştığım şeye bak. Kalça ultrasonu nerede yaptırılıyor kaçıncı hafta gitmek gerekKızlar napıyosunuz benim moralim çok bozuk. Çocuklar hastaydı ne kadar uzak tutsam da bebeğe de geçti sanırım burnu doldu sürekli çekiyorum rahatlasın diye iki gecedir neredeyse hiç uyumuyor. Dün de kalça ultrason için gittik alt sınırda dedi çift beez bağla bir ay boyunca 2. Ay tekrar bakalım dedi. Ayrıca sarılığı geçmemiş düşmeye başlamıştı tekrar baktılar yine yükselmiş detaylı bakılacak salı günü kan vercez tekrar ve bıngıldsğı da küçük takip edelim dedi. Bütün moralim alt üst oldu çok kötü hissediyorum kendimi
Canım aşıya gittiğimde 1 aylıkken dediler dün yaptırdım. Ama önceki çocuklarımı 2 aylıkken yapmışlardı. Benim de çok canım sıkkın sanırım bebeğimin sarılığı anne sütü sarılığıymış çok üzülüyorum doktor dün Bi sürü şey söyleyince altüst oldum. SALI günü başka doktora göstercem ama hiç keyfim yok. Sen de canını sıkma canım en doğrusu hasta olan kişinin bebeğe yaklaşma ası tabiki ufacık yavrularımız hasta olunca insanın içi eriyor.Valla bizim evde de aynı durum canım eşim biraz hasta çocuğa yaklaşmiyor geçer diye. Annem de sigara içmeye balkona gir çık kapmış hastalığı 2 gün evde dinlendi geçti derken dün doktora gittiler boğazların enfeksiyon olmuş bebeğe geçer dikkat et demiş. Biz de uyardık iyileşene kadar kimse çok temas etmesin ben ilgilenirim çocuğa da bulaşırsa yanarız dedik. Baktım bu sabah trip yapıyor iyimis de doktor niye öyle demiş ben niye uyarmışim dokunma diye surat yapıyor. Dedim babası bile uzak duruyor bulaşmasın diye bunun için surat mi yapılır yok yapmıyorum diyor güya ama sabahtan beri mutfakta tek başına oturuyor çok sinir oldum. Lohusa lohusa uğraştığım şeye bak. Kalça ultrasonu nerede yaptırılıyor kaçıncı hafta gitmek gerek
Onlar da hastalık bulaşmasıni istemez ama ben uyarınca nedense alıngan oldular. Sigara içinde bile el yüz yıkayıp yaklaşıyor ama ister istemez üstüne siniyor bir süre uzak dur diyorum bir de onun içinn trip yerim yakındaCanım aşıya gittiğimde 1 aylıkken dediler dün yaptırdım. Ama önceki çocuklarımı 2 aylıkken yapmışlardı. Benim de çok canım sıkkın sanırım bebeğimin sarılığı anne sütü sarılığıymış çok üzülüyorum doktor dün Bi sürü şey söyleyince altüst oldum. SALI günü başka doktora göstercem ama hiç keyfim yok. Sen de canını sıkma canım en doğrusu hasta olan kişinin bebeğe yaklaşma ası tabiki ufacık yavrularımız hasta olunca insanın içi eriyor.
Canım hiç canını sıkma. Ağzı olan doktor teşhis koyuyo. Benimkşnin de poposu kötüydü yanık gibi su topladı süt alerjisi dediler. Ben süt diyeti yaptım geçmedi. Başka doktora gittim pişik dedi bu duruma kadar nerdesin sen dedi. Kremler verdi şimdi geçiyo çok şükür. 1 aylık olduk 1aydır popodan sıkıntımız vardı. Doktorlara da güven yok artık. Sen doktorunu değiştir. Bizimde sarılık düşmedi hala 12de. 2 aya kadar anca biter dedi doktorum bi yüz bökgesinde kalmış.Canım aşıya gittiğimde 1 aylıkken dediler dün yaptırdım. Ama önceki çocuklarımı 2 aylıkken yapmışlardı. Benim de çok canım sıkkın sanırım bebeğimin sarılığı anne sütü sarılığıymış çok üzülüyorum doktor dün Bi sürü şey söyleyince altüst oldum. SALI günü başka doktora göstercem ama hiç keyfim yok. Sen de canını sıkma canım en doğrusu hasta olan kişinin bebeğe yaklaşma ası tabiki ufacık yavrularımız hasta olunca insanın içi eriyor.
Sorma canım ya nerden buluyorum böyle doktorları bilmiyorum çekiyorum resmen. Bizimkinin de düştükten sonra tekrar çıkmış olması çok cznımı sıktı. Beslenemedi desem değil kilo aldı çok şükür. salı günü başka doktora götüreceğim. İnşaallah bişey yoktur kuzumunCanım hiç canını sıkma. Ağzı olan doktor teşhis koyuyo. Benimkşnin de poposu kötüydü yanık gibi su topladı süt alerjisi dediler. Ben süt diyeti yaptım geçmedi. Başka doktora gittim pişik dedi bu duruma kadar nerdesin sen dedi. Kremler verdi şimdi geçiyo çok şükür. 1 aylık olduk 1aydır popodan sıkıntımız vardı. Doktorlara da güven yok artık. Sen doktorunu değiştir. Bizimde sarılık düşmedi hala 12de. 2 aya kadar anca biter dedi doktorum bi yüz bökgesinde kalmış.
Kızlar napıyosunuz benim moralim çok bozuk. Çocuklar hastaydı ne kadar uzak tutsam da bebeğe de geçti sanırım burnu doldu sürekli çekiyorum rahatlasın diye iki gecedir neredeyse hiç uyumuyor. Dün de kalça ultrason için gittik alt sınırda dedi çift beez bağla bir ay boyunca 2. Ay tekrar bakalım dedi. Ayrıca sarılığı geçmemiş düşmeye başlamıştı tekrar baktılar yine yükselmiş detaylı bakılacak salı günü kan vercez tekrar ve bıngıldsğı da küçük takip edelim dedi. Bütün moralim alt üst oldu çok kötü hissediyorum kendimi
Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim. Ben de 2 aylıkken diye hatırlıyorum ama sağlık ocağı ve doğum yaptığım hastane öyle deyince götürdüm Bi dahaki ay Bi daha götürsem. Sarılık çok canımı sıktı ama o da geçecek inşaallah dediğin gibi. Allah dermansız ddert vermesin inşaallahCanim benim moralini hic bozma. Benim neler yasadigimi biliyosun... Beterin beteri var, yogunbakim kapilarinda bi umut bekledim. Biz de hala buruntemizligine devam ediyoruz buna bile sukur ediuorum cnm. Malesef dikkat etmek de yetmiyor kuzumlarimiza bulaşıyor, ayni evde cok zor... kimi sariliklar 3 aya kadar inis cikis gosterebiliyomus, gene duser Allahin izniyle... kalcaya gelince... cok erken degil mi? Biz 46 gunluk olduk bn daha yaptrmadim kalca ultrasonunuBu arada kizimda da 2 ay kadar cift bez bağlamıştım. Normale donmustu ultrasonu. Mubarek aylarda Rabbim yavrularımızi korusun, bizim gucumuz yetmiyor cunku...
Canım çok geçmiş olsun. Ben hasta olacak gibi hissedince ıhlamur içmiştim biraz rahatlamıştır inşaallah ilerlemeden toparlanır sın. Annenin konusunda da hiç sıkma canını malesef bazen öyle alınganlıkları olabiliyor büyüklerin. Bebeğe de bakamam diye hiç düşünme ilk bir iki günden sonra gayet güzel uyum sağlıyorsun başbaşa kalmak iyi bile geliyorKızlar sanırım eşimden bana da bulaştı gripçocuğa geçirecem diye aklım çıkıyor.
Annem de boğaz enfeksiyonu olmuştu eşim de dikkat edin bulamasin diye uyarınca alınganlık yapmış tutturdu eve gidecem diye öyle moralim bozuk ki lohusa olan ben miyim onlar mı belli değil. Giderse nasıl tek bakarım üstesinden gelebilir miyim ev yemek çocuk bilmiyorum hayırlısı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?