Contractubex önerdi canm bana kullanmaya başladım ama sabırla bikaç ay kullanmak gerekiyormuş...Sezaryen olanlar dikiş için doktorunuz ne önerdi kızlar bana krem verdi geçirir mi acaba izini
Bizim göbeği doktor yaktı canım. Kurumadan içine çekilmiş ondan öyle kan oluyomuş. Perşembe günü yine götürcem kontrole bakalım kurudu mu artık. Batikonluyorum her gün.Beni de gece uykusuzluk hali yoruyor bazı geceler zor uyandırıyoruz emzirmeye bazı geceler de göğüsten inince uyanıyor direkt. Diyorum gündüz uyuyacağım ama gündüz de uyuyamayinca zor oluyor. İşitme testini geçtik çocuk doktorumuza da göründü kilo alması lazım bol bol emzir dedi. Göbek deliğinde kurumuş kan bizde de oluyor her gün temizleyin 7 gün sonra hala oluyorsa getirin kontrole dedi.
Eşler alsa nolcak. Çocuklar emmek istiyo. Bide benimki memede uyumak istiyo hep öyle dursun istiyo 20 günde pertim çıktı inankiGece uykusuzluğu fena gerçekten, bizimki de uyuyor ama saat başı emmek için uyanıyor... Bi yerden sonra sürekli uykunun bölünmesi çok zor oluyor gerçekten. Sabaha karşı eşim devralıyor, beni uyandırmamak için bayaa oyalamaya çalışıyor ama en fazla 2 saate yine emmek istiyor yavrum. Gündüz de ablası oyun bekliyor. Uykular haram oldu hakikaten
Geçmiş olsun ne oldu bebeğinize doğumuma 10 gün var 6 yaşında bi kızım var okula gidiyor burnu hep tıkalı öksürük falan da var ben yeni doğacak bebeğimi nasıl korucamHala yogunbakimdayiz ama tedavide ilerleme var cok sukur. Iki gündür sütumu goturuyorum beslenmeye baslandi. Uzun bi surec diyor doktorumuz...Bugun iki dakikaligina kucagima verdiler. Okadar zor ki anlatamam. Geceleri insan sese uyanir bilirdim, meger kokuya da uyanirmis... Geceleri kokusu burnuma geliyor uyaniyorum...Ablasi evde benden bulasti kardesime deyip agliyor, biryandan o cok etkilenmesin diye gayret ediyorum... Allah kimseye yasatmasin arkadasim. Evde okul caginda çocuğunuz varsa cok dikkat edin... Duanizi da bizden esirmegeyin...
Aynen bana da onu verdi canım inşallah faydalı olur. Geceleri yatmadan sürüyorum ben. Bir de özellikle sol tarafta ödem daha fazla gibi geliyor elleyince acaba normal miContractubex önerdi canm bana kullanmaya başladım ama sabırla bikaç ay kullanmak gerekiyormuş...
Bizimki de eğer düzelmezse muhtemelen yakar canım. Bugün ilk banyomuzu yaptık çok şükür suyu çok sevdi inşallah hep böyle olurBizim göbeği doktor yaktı canım. Kurumadan içine çekilmiş ondan öyle kan oluyomuş. Perşembe günü yine götürcem kontrole bakalım kurudu mu artık. Batikonluyorum her gün.
Geçmiş olsun ne oldu bebeğinize doğumuma 10 gün var 6 yaşında bi kızım var okula gidiyor burnu hep tıkalı öksürük falan da var ben yeni doğacak bebeğimi nasıl korucam
Allahım şifa versin tez zamanda size kavuştursun ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor demek ki ben ne yapıcam hiç bilmiyorumBenim kizimda 6 yasinda. Bu sene ilk senesi okulda o yuzden cok hastalandi. Kardesi dogduktan iki hafta sonra ates, burun akintisi, öksürük basladi. Doktorumuz viral enfeksiyon oldugunu soyledi. Ben gun icinde bile nerdeyse ayni odada hic bulundurmadim diyebilirim kardesiyle. Hijyene de ne kadar dikkat etsemde bulaşmasını engemleyemedim. 20 gunlukken gece biraz hizli nefes aldigini farkettim. Sabaha karsi iyice sıkısinca hastaneye zor yetistik ve sonuc zaturre... ustelik hic bir belirtisi yoktu.. meger bagisiklik sistemleri kuvvetli olmasigi icin ates öksürük gibi belirtiler bebeklerde ozellikle yenidoganda pek gorulmezmis. Bugun 12. Gün yogunbakimda... ck şükür iyiye gidiyor ama canimizdan can gidiyor... Malum virüsler, salginlar artik pek yaygin... Yavrularimiz Allah'a emanet...Rabbim sizlere kimseye yasatmasin, nolur yavruma dualarinizi eksik ermeyin...
Benim de solda şişlik var canım, özellikle oraya daha çok bastırıp masaj yapıyorum o bölgeye, doktora sorduğumda 2.sezeryanın olduğu için o çökük ve şişlik dedi ama çok da sağlıklı bi açıklama gibi gelmedi bana... Ben sabah akşam kullanıyorum canm, umarım işe yarar kötü görünüyor çünküAynen bana da onu verdi canım inşallah faydalı olur. Geceleri yatmadan sürüyorum ben. Bir de özellikle sol tarafta ödem daha fazla gibi geliyor elleyince acaba normal mi
Eşimin de biraz başı ağrıyor burnum akıyor diyordu aklım gidiyor çocuğa bulasacak falan diye.Benim kizimda 6 yasinda. Bu sene ilk senesi okulda o yuzden cok hastalandi. Kardesi dogduktan iki hafta sonra ates, burun akintisi, öksürük basladi. Doktorumuz viral enfeksiyon oldugunu soyledi. Ben gun icinde bile nerdeyse ayni odada hic bulundurmadim diyebilirim kardesiyle. Hijyene de ne kadar dikkat etsemde bulaşmasını engemleyemedim. 20 gunlukken gece biraz hizli nefes aldigini farkettim. Sabaha karsi iyice sıkısinca hastaneye zor yetistik ve sonuc zaturre... ustelik hic bir belirtisi yoktu.. meger bagisiklik sistemleri kuvvetli olmasigi icin ates öksürük gibi belirtiler bebeklerde ozellikle yenidoganda pek gorulmezmis. Bugun 12. Gün yogunbakimda... ck şükür iyiye gidiyor ama canimizdan can gidiyor... Malum virüsler, salginlar artik pek yaygin... Yavrularimiz Allah'a emanet...Rabbim sizlere kimseye yasatmasin, nolur yavruma dualarinizi eksik ermeyin...
Acaba korse falan kullanımı ne zaman uygun benim 1 haftada 10 kilom falan gitti az bir şey göbek kaldı o da normal ama tamamen gitmesi için ya spor ya korse şart ben de şimdilik şal ile sardım belki toparlar diyeBenim de solda şişlik var canım, özellikle oraya daha çok bastırıp masaj yapıyorum o bölgeye, doktora sorduğumda 2.sezeryanın olduğu için o çökük ve şişlik dedi ama çok da sağlıklı bi açıklama gibi gelmedi bana... Ben sabah akşam kullanıyorum canm, umarım işe yarar kötü görünüyor çünkü
Bebeğiniz kaçıncı haftada kaç kilo doğdu acabaBenim kizimda 6 yasinda. Bu sene ilk senesi okulda o yuzden cok hastalandi. Kardesi dogduktan iki hafta sonra ates, burun akintisi, öksürük basladi. Doktorumuz viral enfeksiyon oldugunu soyledi. Ben gun icinde bile nerdeyse ayni odada hic bulundurmadim diyebilirim kardesiyle. Hijyene de ne kadar dikkat etsemde bulaşmasını engemleyemedim. 20 gunlukken gece biraz hizli nefes aldigini farkettim. Sabaha karsi iyice sıkısinca hastaneye zor yetistik ve sonuc zaturre... ustelik hic bir belirtisi yoktu.. meger bagisiklik sistemleri kuvvetli olmasigi icin ates öksürük gibi belirtiler bebeklerde ozellikle yenidoganda pek gorulmezmis. Bugun 12. Gün yogunbakimda... ck şükür iyiye gidiyor ama canimizdan can gidiyor... Malum virüsler, salginlar artik pek yaygin... Yavrularimiz Allah'a emanet...Rabbim sizlere kimseye yasatmasin, nolur yavruma dualarinizi eksik ermeyin...
Bebeğiniz kaçıncı haftada kaç kilo doğdu acaba
Benimde sezeryan olacak kilosu da tahmini sizin bebeğiniz kadar olur şuan 37 haftadayım 38 i beklicez bakalım Allah yardımcımız olsunTam 38 haftalikti. Sezeryan dogum.. 2950 idi kilosu biraz uafakti ama sonrasjnda iyi toparlamisti. Endise etmeyin herkes ayni seyleri yasayacak degil elbette. Sadece biz yasadik tedbirli olun diye yazdim ben. Allah kimseleri evladiyla sinamasn
Benim 5.günde doktor giyebilirsin dedi canım. Korse giysem de çıkarınca göbek aynı duruyo. Hiç gitmicek gibi geliyo bana. Doğum kilom hiç kalmadı 20 gün oldu hepsi gitti.ama göbek yerinde maşallahAcaba korse falan kullanımı ne zaman uygun benim 1 haftada 10 kilom falan gitti az bir şey göbek kaldı o da normal ama tamamen gitmesi için ya spor ya korse şart ben de şimdilik şal ile sardım belki toparlar diye
5. Gün de çok erken değil mi canım ic dikisler patlar diye korkuyorum ben de şal gibi bir şeyle sarıyorum. Doktorum bana verdiği kağıtta 6. Haftadan önce korse giyilmesin yazıyordu. Bizim de 13. Günümuz bugün 11 kilomuz gitti bugün az kaldı. Minik bir göbek var ileride sporla falan toplar diye düşünüyorumBenim 5.günde doktor giyebilirsin dedi canım. Korse giysem de çıkarınca göbek aynı duruyo. Hiç gitmicek gibi geliyo bana. Doğum kilom hiç kalmadı 20 gün oldu hepsi gitti.ama göbek yerinde maşallah
Doktorum 5.gün baktı bişi olmaz giy dedi. Giydim bende bişi olmadı. 15 kilo gitti benimde ama göbek yerinde hala ya sinirlerim bozuluyo. Hiç çekilmedi5. Gün de çok erken değil mi canım ic dikisler patlar diye korkuyorum ben de şal gibi bir şeyle sarıyorum. Doktorum bana verdiği kağıtta 6. Haftadan önce korse giyilmesin yazıyordu. Bizim de 13. Günümuz bugün 11 kilomuz gitti bugün az kaldı. Minik bir göbek var ileride sporla falan toplar diye düşünüyorum
Maşaallah güzel gitmiş canım toplam kaç kilo almıştınDoktorum 5.gün baktı bişi olmaz giy dedi. Giydim bende bişi olmadı. 15 kilo gitti benimde ama göbek yerinde hala ya sinirlerim bozuluyo. Hiç çekilmedi
15 almıştım hepsi gitti. Şimdide bebeğimin laktoz intoleransı çıkınca hiç bişi yiyemez oldum.Maşaallah güzel gitmiş canım toplam kaç kilo almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?