2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Bizim göbeği doktor yaktı canım. Kurumadan içine çekilmiş ondan öyle kan oluyomuş. Perşembe günü yine götürcem kontrole bakalım kurudu mu artık. Batikonluyorum her gün.

Eşler alsa nolcak. Çocuklar emmek istiyo. Bide benimki memede uyumak istiyo hep öyle dursun istiyo 20 günde pertim çıktı inanki

Geçmiş olsun ne oldu bebeğinize doğumuma 10 gün var 6 yaşında bi kızım var okula gidiyor burnu hep tıkalı öksürük falan da var ben yeni doğacak bebeğimi nasıl korucam

Contractubex önerdi canm bana kullanmaya başladım ama sabırla bikaç ay kullanmak gerekiyormuş...
Aynen bana da onu verdi canım inşallah faydalı olur. Geceleri yatmadan sürüyorum ben. Bir de özellikle sol tarafta ödem daha fazla gibi geliyor elleyince acaba normal mi

Bizim göbeği doktor yaktı canım. Kurumadan içine çekilmiş ondan öyle kan oluyomuş. Perşembe günü yine götürcem kontrole bakalım kurudu mu artık. Batikonluyorum her gün.
Bizimki de eğer düzelmezse muhtemelen yakar canım. Bugün ilk banyomuzu yaptık çok şükür suyu çok sevdi inşallah hep böyle olur

Geçmiş olsun ne oldu bebeğinize doğumuma 10 gün var 6 yaşında bi kızım var okula gidiyor burnu hep tıkalı öksürük falan da var ben yeni doğacak bebeğimi nasıl korucam

Benim kizimda 6 yasinda. Bu sene ilk senesi okulda o yuzden cok hastalandi. Kardesi dogduktan iki hafta sonra ates, burun akintisi, öksürük basladi. Doktorumuz viral enfeksiyon oldugunu soyledi. Ben gun icinde bile nerdeyse ayni odada hic bulundurmadim diyebilirim kardesiyle. Hijyene de ne kadar dikkat etsemde bulaşmasını engemleyemedim. 20 gunlukken gece biraz hizli nefes aldigini farkettim. Sabaha karsi iyice sıkısinca hastaneye zor yetistik ve sonuc zaturre... ustelik hic bir belirtisi yoktu.. meger bagisiklik sistemleri kuvvetli olmasigi icin ates öksürük gibi belirtiler bebeklerde ozellikle yenidoganda pek gorulmezmis. Bugun 12. Gün yogunbakimda... ck şükür iyiye gidiyor ama canimizdan can gidiyor... Malum virüsler, salginlar artik pek yaygin... Yavrularimiz Allah'a emanet...Rabbim sizlere kimseye yasatmasin, nolur yavruma dualarinizi eksik ermeyin...

Allahım şifa versin tez zamanda size kavuştursun ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor demek ki ben ne yapıcam hiç bilmiyorum

Aynen bana da onu verdi canım inşallah faydalı olur. Geceleri yatmadan sürüyorum ben. Bir de özellikle sol tarafta ödem daha fazla gibi geliyor elleyince acaba normal mi
Benim de solda şişlik var canım, özellikle oraya daha çok bastırıp masaj yapıyorum o bölgeye, doktora sorduğumda 2.sezeryanın olduğu için o çökük ve şişlik dedi ama çok da sağlıklı bi açıklama gibi gelmedi bana... Ben sabah akşam kullanıyorum canm, umarım işe yarar kötü görünüyor çünkü

Eşimin de biraz başı ağrıyor burnum akıyor diyordu aklım gidiyor çocuğa bulasacak falan diye.

Acaba korse falan kullanımı ne zaman uygun benim 1 haftada 10 kilom falan gitti az bir şey göbek kaldı o da normal ama tamamen gitmesi için ya spor ya korse şart ben de şimdilik şal ile sardım belki toparlar diye

Bebeğiniz kaçıncı haftada kaç kilo doğdu acaba

Tam 38 haftalikti. Sezeryan dogum.. 2950 idi kilosu biraz uafakti ama sonrasjnda iyi toparlamisti. Endise etmeyin herkes ayni seyleri yasayacak degil elbette. Sadece biz yasadik tedbirli olun diye yazdim ben. Allah kimseleri evladiyla sinamasn
Benimde sezeryan olacak kilosu da tahmini sizin bebeğiniz kadar olur şuan 37 haftadayım 38 i beklicez bakalım Allah yardımcımız olsun

Acaba korse falan kullanımı ne zaman uygun benim 1 haftada 10 kilom falan gitti az bir şey göbek kaldı o da normal ama tamamen gitmesi için ya spor ya korse şart ben de şimdilik şal ile sardım belki toparlar diye
Benim 5.günde doktor giyebilirsin dedi canım. Korse giysem de çıkarınca göbek aynı duruyo. Hiç gitmicek gibi geliyo bana. Doğum kilom hiç kalmadı 20 gün oldu hepsi gitti.ama göbek yerinde maşallah

Benim 5.günde doktor giyebilirsin dedi canım. Korse giysem de çıkarınca göbek aynı duruyo. Hiç gitmicek gibi geliyo bana. Doğum kilom hiç kalmadı 20 gün oldu hepsi gitti.ama göbek yerinde maşallah
5. Gün de çok erken değil mi canım ic dikisler patlar diye korkuyorum ben de şal gibi bir şeyle sarıyorum. Doktorum bana verdiği kağıtta 6. Haftadan önce korse giyilmesin yazıyordu. Bizim de 13. Günümuz bugün 11 kilomuz gitti bugün az kaldı. Minik bir göbek var ileride sporla falan toplar diye düşünüyorum

Doktorum 5.gün baktı bişi olmaz giy dedi. Giydim bende bişi olmadı. 15 kilo gitti benimde ama göbek yerinde hala ya sinirlerim bozuluyo. Hiç çekilmedi

Bende de göbiş durumu aynı kızlar yaa... 14 kilo almıştım 10u gitti, ödem filan yok bacaklar incecik kaldı ama göbek 5 aylık hamile gibi duruyor olduğu yerde... spora ne zaman başlanır ki? Mekik filan sezeryande tehlikeli olur herhalde daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…