2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Aynen canım uyku arasında sıkıntılı durumlar yaşanmasın, kucaktayken bile parmağımla bastırıyorum bebeğin burnu kapanmasın diye, yatarak oldum olası emziremedim zaten ben bir türlü, beceremiyorum daha rahatsızlık verici bi pozisyon oluyo

Ben de sabah uyanınca yanıma alıp yan yatırıp emziriyordum o da ben de biraz da olsa uyuyorduk ama korktum artık yapmam.

Kızlar nasılsınız nasıl bebişlere. İnşaallah hepinizin sağlığı yerindedir. Biz cumartesi 2 aylık oluyoruz. 2 nisanda aşı var ama şu ortamda aşıya bile götürmeye korkar oldum. Sizde durumlar nasıl?

Valla sağlığımız iyi de psikolojimiz yerle bir canım malum gündemden dolayı. Allah'tan oğlumu dünyaya getirmişim yoksa kafayı yerdik evde. Resmen doğumdan beri izole hayat yaşıyoruz korona yokken ilk muayene ve aşıya götürmüştük sonra hep evde. 10 gün sonra kalça filmi ve aşıları var çok korkuyorum hastaneye gitmeye

Evet canım biz de aynı durumdayız. Kızım yarın 2 aylık oluyor kalça için tekrar çağırmışlar ve 2sinde de aşısı var ben de nasıl götüreceğim diye düşünüp duruyorum. Doğum yapmış olmamız gerçekten büyük şans bu zamanlarda doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun.

Ben de sürekli onun için sukrediyorum güzel zamanda doğum yapmışız.

Kizlarr nasılsınız? Karantina gunleriniz nasil gidiyor? Cocuklarimizi bahar havasinda disari cikaramiyoruz ben zorlanmiyor değilim yani. Bebisleriniz nasil buyuyor mu?

Kizlarr nasılsınız? Karantina gunleriniz nasil gidiyor? Cocuklarimizi bahar havasinda disari cikaramiyoruz ben zorlanmiyor değilim yani. Bebisleriniz nasil buyuyor mu?
İyiyiz canım resmen 2 gün sonra 3 ay bitiyor şaka gibi ışık hızıyla geçti günler. İyi ki doğmuş oğlum diyorum yoksa karantina bu kadar hızlı ve keyifli geçmezdi. Okullar tatil olduğu için benim gibi eşim de izinde bu süreçte çok yardımcı oldu sağ olsun. Tabii annem de yanımda çok şükür ne lohusalik ne da sonrası psikoloji bozukluğu yaşadım bitecek bu kötü günler inanıyorum yazın çıkartacağız Bebisleri. Senin nasıl gidiyor canım?

Selam kızlar. Biz de iyiyiz çok şükür. Benim de eşim okula haftada 1 gün gidiyor ve bu süreçte yanımda olması çok iyi oldu benim için de. Bütün aile bir arada büyütüyoruz küçük kızımızı. Zaman hızla geçiyor ama havalar ısınmaya başladıkça çok daha fazla zorlanıyoruz evde kalmakta. Oğlum ve kızım iyice sıkıldılar inşaallah bir an önce normal hayatlarımıza geri döneriz.

Biz de bugün rotavirüs aşısını yaptırdık kızlar. 3 ve 5. Ay yaptıralim dedik. Özel olarak bir de. Menenjit yaptıracağız

Zaman hizli geciyo canim. Bizde 3 ay 10 gunluk olduk. Her gun yeni huyu cikiyo derken karantina geciyo. Esim ozel sektorde olunca gitmek zorunda kaliyo ise. Bende her gun anneme kaciyorum. Annenin yaninda olmasi kadar guzel bisi yok. Ah bide yaz hemen gelse artik.

Kizlar asilar da atesi cikti mi bebislerin. Biz rotayi 2 ve 4te. Menenjiti 3 ve 5te yaptirmaya karar verdik doktorumuzun onerisiyle. Rota asisi devlet asilariyla ayni gunde oldu normal atlattik. Gecen hafta menenjitler biraz agri yapti galiba oglum cok huzursuz oldu. Doktor da bexsero agri yapar demisti. Bir de ates icin doktor ne verdi. Bize fitil verdi surup onermiyo seker iceriyo diye.

Biz de aşıları şükür atessiz atlatıyoruz canım. Özellikle 2 ay asilarindan korkmuştum arkadaşım ıslak pamuk koy alsın yerlerine hemen demişti 20 dk tuttuk belki o fayda etmiştir. Rota da sıkıntı olmadı. Menenjiti ben sordum 1 yaşına kadar vakit var 8 den sonra yaptırın dediler hep seninki erken geldi biraz.

Beslemeniz nasıl Bebisleri kızlar ben sadece anne sütü veriyorum süt yetsin diye içip yediklerimden şişmesem iyidir hele ki karantinada hareketsiz kaldık gelişimi şükür iyi 6 kilo olmuşuz boy 60

3 5 ve 13 te yapilacak bizim menenjitler her ay aşı bende stres yaratiyo inanki. Cocugumun cani yaniyo diye.

Beslemeniz nasıl Bebisleri kızlar ben sadece anne sütü veriyorum süt yetsin diye içip yediklerimden şişmesem iyidir hele ki karantinada hareketsiz kaldık gelişimi şükür iyi 6 kilo olmuşuz boy 60
Benimki de sadece anne sutu aliyo su an 8.5 kilo 65 cm. Wala cocuktan sonra iyice zayifladim ben asiri derecede yiyorum ama eriyo galiba. Bekarlik kiloma geri dondum inanki.

Benimki de sadece anne sutu aliyo su an 8.5 kilo 65 cm. Wala cocuktan sonra iyice zayifladim ben asiri derecede yiyorum ama eriyo galiba. Bekarlik kiloma geri dondum inanki.
Maşallah canım kaç günlük oldu senin bebis. Benim durdu şu an kilo verme çayın yanına yediğim tatlılar yüzünden ama yine de doğum yapmış gibi değilsin diyor annem. Zamanla veririm yeter ki süt olsun oğlum doysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…