2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Bol bol içiyorum elimden geldiğince canım ama tam anlamıyla iyilesemiyorum geceleri aşırı terleyip emzirmek için açınca göğüsten soğuk aldık sanırım. Bebek düşünmeden önce annemle konuşmuştum eğer sen bakacaksan ben okuldayken ona göre yapmayı planlıyoruz demiştim tabii ki bakarım VS deyip şimdi 1. Aydan böyle tavır yapınca çok alındım

Kızlar kalça ultrasonu ne oluyo ki. Ben ilk kez duydum

Çok zor oluyor durmayan bir bebeğin varsa canm ama bi şekilde oluyo. Ev işleri kalıyor, aksıyor illaki ama bi şekilde hallediyorsun boşlukta. Benim 4 buçuk yaşında bi kızım daha var, ona yemek bile hazırlayamamıştım bi gün, apar topar erişte filan kaynattım onu yedi artık. Biri oyun ister, biri ağlar bakım ister. Ev işleri sırada bekler, kendini de beslemelisin ki süt olsun...vs yapmaya çalışıyorum yalnız kaldığımda yapabilirim dersen oluyo endişelenme ama dört dörtlük olmuyo tabiki

Dağınıklığa katlanamayan biriyim ama.mecnur yontacam kendimi. Eşim de sinirlendi kimseye muhtaç değiliz kimseyi zorla tutamayiz bahane aramasınlar dedi. Resmen her dediğimiz batmış gözüne kardeşime dert yanmış biraz niye nem sigara içince koyuyorsun çocuğa çok yaklaşma diyormusum niye hastayken çok kucağa almayın diyormusum. İnsanların değişik en yakının bile olsa anlamak zor.

Valla alınan alınsın canm kimse benim bebeğimden ve bebeğimin sağlığından daha önemli değil. Ana baba saygı duyulur, kibar bi dille söylenir gerekenler yine de alınırlarsa kendileri bilirler yani. Ben de bebeğimin kucakta çok sallanmasından hoşlanmıyorum sürekli sallayan görünce uyarıyorum, artık o saklanmayı sevmiyo demeye başladım, demeye de devam edicem alınan alınsın...!

Hayırlısı diyorum canımm bir şekilde halledeceğim eğer giderse de gerçekten Allahtan başka kimseye güvenmemek gerektiğini görmüş olacağım

Kızlar kalça ultrasonu ne oluyo ki. Ben ilk kez duydum
Kalça çıkıgı olup olmadığına bakılıyor canım. Ben 2 aylıkken yaptırdım öncekileri ama bunda 1 aylıkken dediler. Ama erken gittim sanırım benim de kafam karıştı bş ay sonra Bi daha gitcem

Hayırlısı diyorum canımm bir şekilde halledeceğim eğer giderse de gerçekten Allahtan başka kimseye güvenmemek gerektiğini görmüş olacağım
Canım hiç üzme kendini bal gibi de bakarsın. Ben de annem gittiğinde Bi panik oldum evde iki çocuk daha var okuldan aç geliyorlar yemek temizlik ev işleri nasıl yapcam dedim ama insan hemen uyum sağlıyor. Tabi herkesin biraz daha dikkatli olması gerekiyor ben de gerektiği zaman uyardım hep evdekileri. Bu lohusalık zamanlarında insanın ruh hali de farklı oluyo biraz ddaha anlayışlı olmaları gerek ama onlar da kendi evlerinde olmaldıkları için mi biraz daha hassas oluyorlar bilmem.

Bizim çalıştığımız ilçe küçük bir yer muhtemelen sıkıldılar hak veriyorum ama benim alıngan olmam gerekirken ben idare etmeye çalışıyorum lohisaligimi yaşatmadilar az önce sordum ne zaman gideceksin diye vazgeçtim gitmiyorum diyor. Dedim git kafanı dinle diğer kızlarına uğra keyiflen sürekli böyle giderim diyeceksen olmaz ben başka plan yapacam dedim. Diken üstünde olmaktan iyidir başimizin çaresine bakarız gerekirse bakıcı tutarım

Kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor bebişlerle günler? Bize misafirler gelmeye başladı biraz yoğun geçiyor şükür annemle kayinvalidem hallediyor temizlik ve hazırlık kısmını ondan yorulmuyorum. Bebek bakım kitabını okuyordum 3.5 üstü bebeklerin beslenmesi 3 saatte bir olabilir yazıyor sarılık olmadığı sürece şükür bizimki hiç olmadı hep 2 saatte besledim korkuma. Artık 3 saate çıkabilir miyim ki?

Wala zor gidiyo canım. Kucağa dehşet derecede alışmış bi oğlum var. Herşeyi kendim yapıyorum bi tek anneme yardım ettiriyorum. Zaten kaynanamı görünce bile heyheyler tepeme çıkıyo. 2 saatte bi emiyosa iyi benimki hep memede hiç bırakmak istemiyo. Yapışık geziyoruz

Kızlar bebişlerinizin kilo alımı nasıl? Biz ilk ay 1800 gr almışız

Bizimki de kucak istiyor canım emme en geç 2 saat yoksa her fırsatta emmek istiyor. Valla ben de misafirleri annemler buradayken alıyorum yoksa her şeye yetişemem.
Biz de haftaya götüreceğiz asm ye bakalım kaç gram almış merak ediyorum şu an salgın var diye dışarı çıkmamaya özen gösteriyoruz

Biz de 1500 gr aldık canım aşağı yukarı. İyi gidiyor, biri geldiğinde özellikle yardıma biraz daha stresim azalıyor, yoksa çok gergin oluyorum hiç bi şeye yetemiyorum diye. Çok şükür her şey yolunda ama bu sıralar bebişimin burnu doluyor mukusla, onu temizliyorum günde 1 defa, hastalık mı neyin nesi anlayamadım ama başka belirti de yok onun dışında... Gece de 1 buçuk saatte uyanırdı bazen 3 saat uyuduğu oluyor.

Kizlar pamukcuk olustu yavrumun agzinda... Malum rahatsizligi nedeniyle antibiyotik kullanmislardi hastanede. O sebep olabiliyormus. Emmekte cok zorlaniyor... mikositin diye bir damla onerdi doktorumuz bugun ona basladik. Karbonatli su onerileri var internette. Daha once basina gelen oldu mu nasil gecirdi merak ettim. Yavrum ac ama emmekte, yutmakta cok zorlaniyor ..

Kıyamam kuzuma. Allah şifa versin canım malesef benim bir bilgim yok ama en kısa zamanda geçer inşaallah da kuzucuk rahat rahat emer.

Çok geçmiş olsun canım. Karbonat duymuştum ben de

Kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor bebislerle. Bizimki bugün fazla emmiş göğsümde uyurken birden ağzından burnundan süt geldi birkaç saniye nefes alamıyor gibi hissettim aklım çıktı ben böyle durumlarda çok paniğim başladım ağlamaya. Annemler normal dedi çok içip ağzında tuttuğu için olmuştur dedi.

Ben ilk kızımda yaşamıştım aynı dediğin şeyi, anne diye bağırdım ne yapacağımı şaşırıp, bebeğim toparlamıştı kendini... Şimdi de birden çok geliyor herhalde süt yutkunamayıp öksürüyor bebeğim. Her seferinde bir süre nefessiz kalıyor tabii, sırtına vura vura her emmede tedirgin oluyorum ne yazık ki... çok şükür ciddi bir durum yaşamıyoruz, Allah korusun morarma filan olmuyo neyse ki

Aynen çocuk ben de eşime bağırdım koş diye halbuki annemle kayinvalidem yanımdaydi ona rağmen panik oldum. Bebek bile korktu bağırmama. Ben de yanına yatırıp emziriyordum eşim çok kızıyordu bugün de uyardı bir daha gormeyecem çocuk böyle olursa uykuda fark edemezsin dedi. Haklı adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…