2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

dunsal08

Baby is on the way👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
491
397
103
33
Bursa
Merhaba güzel anne adayları,
Bende yeni bir hamile olarak şubat ayını iple çekiyorum artık. Bu süreçte şubata kadar birlikte kendi ve bebek değişimlerimizi yazıp istişare yapalım istedim. Hepimize güzel hamilelikler. Allahta kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah.

Amin inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza versin vakti zamanında... Ben de 5 haftalık hamileyim. 2.bebeğim olacak inşallah. İlki kız ve 3.5 yaşında. Kızıma hamileyken yaşamadığım sivilcelenme durumunu şimdi yaşıyorum, hatta yara oluyor sivilcelerim. Kasık batmaları oluyor ara ara, canım hiç bir şey yemek istemiyor. Başka bir farklılığım yok şimdilik. Sizin nasıl gidiyor?

Kızlar merhaba , 1 haziran regl günümde kan vermiştim 53 çıkmıştı, 3 haziran da yine sabah 9 da kan vermiştim ve 171 çıkmıştı. bugün doktora gittim, ama kendi doktoruma değil bir arkadaşım kendi doktorunu çok övdü ve ona gitmedi istedi . Iyi ki gitmişim baya ilgili bi doktordu ve yaşlı ve çok ilgili biriydi erkek doktordu ama çok cana yakın geldi bana . Düşük olayını anlattım ( 8 haftalik dusuk yasamstim) bana coraspin ve progestan verdi ayrıca keseye baktı çok küçük yeni gebelik dedi 2 - 3 haftalık dedi. Haftaya tekrar gelin gelişmesine bakalım dedi

Geç döllenme olmuş demekki. Ben 5 haziranda yaptırdım 458 çıktı bana da 2 3 haft!lık dedi doktor. Bu cumartesi gidicem inşallah doktora

Ben de 6+5im ya Ocak sonu ya da Şubat başı doğacak bebişim rabbim izin verirse

Hemen hemen aynı zamanlarımız benim de 9 şubat tahmini doğum tarihi. Hiç belirtilerin var mı. Benim sadece kasık ağrım var
Kasık ağrım var ve göğüslerim inanılmaz acıyor zaman zaman. Bir de sadece bir kez midem çok bulandı bütün yediğimi çıkarttım.

Kasık ağrım var ve göğüslerim inanılmaz acıyor zaman zaman. Bir de sadece bir kez midem çok bulandı bütün yediğimi çıkarttım.
Acaba bende de bulantı olur mu çok merak ediyorum. 6 haftadan sonra çıkarsa çıkar aöa inşallah çıkmaz

Geç döllenme olmuş demekki. Ben 5 haziranda yaptırdım 458 çıktı bana da 2 3 haft!lık dedi doktor. Bu cumartesi gidicem inşallah doktora
Bilemiyorum ki olabilir kan sonucuna gore değil keseye bakıp böyle bir yorum yaptı doktor . Sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım da önemli değil

Selam kizlar, sonunda aradigim basligi buldum :) 5+1 im ben de suan. En son b-hcgyi 5 haziranda yaptirdim 930 cikti. Ondan sonra iki kez doktora gitmeme ragmen b-hcgye bakmayi gerekli gormediler ama merak ediyorum aslinda. Herkese hayirli olsun bebislerimz saglikla gelsin insallah..

Hayırlı olsun canım. Bende 5 haziranda test yaptırdım benimki 438 çıktı ben 5+3 üm. Senin değerin oldukça iyi. Doktora gidip keseye baktınız mı. Ben cumartesi gidicem inşallah bakalım ne diyecek

Hayırlı olsun canım. Bende 5 haziranda test yaptırdım benimki 438 çıktı ben 5+3 üm. Senin değerin oldukça iyi. Doktora gidip keseye baktınız mı. Ben cumartesi gidicem inşallah bakalım ne diyecek
Tesekkurler
Canim dun gittim minik bir sey goruyorm ama daha cok kucuk dedi. Iki hafta sonra gelirsen kalp atisiyla birlikte keseyi daha net gorebilirz dedi daha 2mm imis suan. Cumartesi keseyi gorebilirsn bence. Bu arada kasik agrilarim gecen haftalarda daha yogundu simdilerde sivilceler ve mide yanmasiyla ugrasiyorum :/ ha bir de idrar yolu enf. Var maalesef gebelik oncesi de vardi sistit gecmedi bir turlu oneriniz var mi? Monurol sase verdi doktor bu aksam icecegim
Ins dun uyuyakalmisim

İlaç seni baya rahatlatır onu bende içtim çünkü. Bol su iç kesinlikle idrar yolu enfeksiyonun tek çaresi o. Biraz da maydanoz falan ye hem c vitamini hem idrar söktürücü falan iyi gelir. Bende de aşırı kabızlık var karnım tef gibi gerildi çok fenayım Onun dışında başka da bişiyim yok henüz

Ya maydanoz icin dusuk yapabilir diye duydugumdan pek yanasmadim belki kendisi zararli degildir de maydanoz suyu yapip icmek tehlikeli diye duymustum. Hatta adacayi gibi bazi bitki caylarindan da gebeligin ilk aylarinda uzak durun diyorlar. Simdilik sadece su icmeye calisiyorum. Kabizlik icin de kayisi iyi gelebilir canim :) insallah hep boyle sorunsuz devam etsin, benim gebelk oncesinde de midem hep sikintiliydi cok sukur simdilik o kdr kotu degilim :) ama onumuzdeki haftalarda bulanti vs artar mi korkmuyor degilim.

Suyunu değil kendini ye direkt günde 3 4 dal kadar. Wala benim annem 6 haftadan sonra 16. haftaya kadar kusmuş inşallah annem gibi olmam dye dua ediyom bende.

Bende bugün doktora gittim kızlar 5+4 dedi 10 gün sonra kalp sesini duyalım dedi sağlık ocağında kan testleri yaptır dedi liste verdi bana

bende 5+3üm cumartesi gidicem doktora. bakalım benden de isteyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…