2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Bizimkinin de dün düştü canım 4. Gün yani. hatta eşimle şaşırdık bu kadar erken düşmesi normal mi diye doktor fiş fis vermişti sanırım o çabuk kuruttu. Şimdilik sıkıntı yok gibi ama dibindeki siyahlık tamamen gitmedi zamanla dökülecek sanırım. Cuma günü işitme testine gireceğiz o zamana kadar yıkamak yok dediler bize de.

O fıs fısı kullanmaya devam edecek misin peki. Ben de göbek bakım seti alayım diyorum iyi gelir belki

Ben de sarılık korkusuna sürekli emziriyorum. Göğüs yarası nasıl oluyor göğsümü ilk tutarken ufak bir açıyor sonra emerken geçiyor. Acı olsa sürekli mi devam eder emzirirken
Sürekli devam eder canım içi çekiliyo insanın. Zatwn iyice alışınca ilk alınca bile ağrı olmuyo hiç

Allah evlatlarımızı korusun şifa versin. Kış günü grip kol geziyo resmen. Ufaklık iyileşecek annesi sen içini ferah tut. Dualarımız hep seninle. Hasta olan tüm yavrulara allah şifa versin inşallah.

Benimki de seninki gibi canım. 12 günlük olduk göbek kurudu içine çekiliyo derken kan oluyo azıcık kabuk bağlıyo yine. Baticon sürüyorum ama bi toparlamadı gitti.

Ben hastaneden gelir gelmez yıkadım 5 günlükken işitme testine girdik geçemedik. Doğum suyu vardır dedi doktor. Sinyaller iyi ama yavaş dedi. Yan yatır içindeki pislik aksın dedi. Geçen beyaz beyaz akmış temizledim 3 gün sonra tekrar gircez bakalım nolcak.

Bize kesinlikle yıkamayacaksiniz dediler canım teste girip öyle yıkayın dediler. Zaten misler gibi kokuyor miniğim. Cumadan sonra inşallah yıkarız

Hala yogunbakimdayiz ama tedavide ilerleme var cok sukur. Iki gündür sütumu goturuyorum beslenmeye baslandi. Uzun bi surec diyor doktorumuz...Bugun iki dakikaligina kucagima verdiler. Okadar zor ki anlatamam. Geceleri insan sese uyanir bilirdim, meger kokuya da uyanirmis... Geceleri kokusu burnuma geliyor uyaniyorum...Ablasi evde benden bulasti kardesime deyip agliyor, biryandan o cok etkilenmesin diye gayret ediyorum... Allah kimseye yasatmasin arkadasim. Evde okul caginda çocuğunuz varsa cok dikkat edin... Duanizi da bizden esirmegeyin...

Canım yazdıklarını okudukça benim içim eriyip gidiyor sanki Allah dualarımızı kabul etsin hepimiz lohusayız bol bol dua ediyorum sizin için. Mis kokulu kuzunla bir an önce kavuş inşaallah. İlerleme olmasına çok sevindim. Arada bizi de haberdar et Rabbim tez zamanda şifasını versin inşaallah

Kıyamam ben ona ya. Allahım bir an önce Kavuştursun sizi çok dua ediyoruz canım

Canım yaa kıyamam size. Zor olmaz mı seni öyle iyi anlıyorum ki. Bebeğin sağlığına kavuşsun da ötesi yok. İnşallah tedavi kısa sürede biter canım evinize dönersiniz.

Kızlar bebişlerle nasıl gidiyor? Ben uykusuzluktan zombiye döndüm. Oğluşum hep göğsümde durup emmek istiyo. Gece uykumuz hiç yok. Sarılığımız geçti çok şükür. Ama poposu çok fena. Ben pişik sandım ama laktoz intoleransı çıktı.

Beni de gece uykusuzluk hali yoruyor bazı geceler zor uyandırıyoruz emzirmeye bazı geceler de göğüsten inince uyanıyor direkt. Diyorum gündüz uyuyacağım ama gündüz de uyuyamayinca zor oluyor. İşitme testini geçtik çocuk doktorumuza da göründü kilo alması lazım bol bol emzir dedi. Göbek deliğinde kurumuş kan bizde de oluyor her gün temizleyin 7 gün sonra hala oluyorsa getirin kontrole dedi.

Göbeğini ne ile temizliyosunuz canım bana da hiç dokunma sakın dedi ama şimdi kan gelmiyo sanırım çok şükür. Hiç bişey ol az dedi bana da devam ederse K vit ignesi yapıyorlarmış. Ben de 1. Ay sonu da ne kadar kilo almış olacak onu merak ediyorum. Uykusuzluk bizde de aynı bünyelerimiz yakında alışır bu duruma:)

Eşim sadece siyah kabuğu alıyor canım bugün biraz daha azalmıştı şükür. Valla her seferinde gündüz uyuyacağım diyorum ama yok uyuyamıyorum ben de her istediğinde emziriyorum kilo alsın diye

Gece uykusuzluğu fena gerçekten, bizimki de uyuyor ama saat başı emmek için uyanıyor... Bi yerden sonra sürekli uykunun bölünmesi çok zor oluyor gerçekten. Sabaha karşı eşim devralıyor, beni uyandırmamak için bayaa oyalamaya çalışıyor ama en fazla 2 saate yine emmek istiyor yavrum. Gündüz de ablası oyun bekliyor. Uykular haram oldu hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…