• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Maşallah canım kaç günlük oldu senin bebis. Benim durdu şu an kilo verme çayın yanına yediğim tatlılar yüzünden 🙈😁 ama yine de doğum yapmış gibi değilsin diyor annem. Zamanla veririm yeter ki süt olsun oğlum doysun
Su an 3 ay 12 gunluguz canim. Aynen zamanla gider kilo süt daha onemli. Takviye vitamin aliyo musun. Doktorum bana verdi emziren anneler icin.

Su an 3 ay 12 gunluguz canim. Aynen zamanla gider kilo süt daha onemli. Takviye vitamin aliyo musun. Doktorum bana verdi emziren anneler icin.
Alıyorum canım pregna formula 30 verdi. Günde bir tane. Ama saç dokulmeleri başladı ben de maalesef bakalım ne kadar sürecek. Oğlum için de en baştan beri biogaia kullanıyorum şükür hiç gaz sıkıntımız veya kolik falan olmadı doktor da çok iyi probiyotik iyi yapıyorsunuz en az 4. Ay sonuna kadar kullanın bence dedi. D vitamini olarak da sağlık ocağının verdiğini bıraktık başka aldık özel olarak sağlik ocağındakinde paraben var dediler.

Ayrıca en baştan beri humana kimyonlu rezene çayını içiyorum 10 gündür de e bebekten moms still tea süt yapıcı çay içiyorum faydalarını baya gördüm. Özellikle rezene gaz için baya etkili oluyor çocuk da

Ayrıca en baştan beri humana kimyonlu rezene çayını içiyorum 10 gündür de e bebekten moms still tea süt yapıcı çay içiyorum faydalarını baya gördüm. Özellikle rezene gaz için baya etkili oluyor çocuk da
Ahh o sac dokulmeleri bende de basladi. Bakim da yapamiyorum ki zaman bulup 🙄 benimkinin de hic gaz problemi olmadi. Sadece yumurta alerjimiz var bizim o cok zorluyo. Bana da probiyotik diye bi doktor damla vermisti sonra doktor degistirdim o onermedi. En iyi prebiyotik anne sutudur buna gerek yok dedi bende biraktim. Ben d vitaminini wellcare aldim en basindan icerisinde sadece zeytinyagi ve d vit var diye.

Saç dökülmesi bende de çok fazla. Biz D vitamini kullanmıyoruz bıngıldağı küçük olduğu için bıraktırdı doktorumuz. Dışarı da çıkamıyoruz inşaallah Bi sıkıntı olmaz kızım için.

Benim de 10 gündür fena saç dökülmesi var geri gelecek bu dökülenler ama muhtemelen ben kel kaldıktan Sonra 🙈 aman neyse oğluma baktıkça sıkıntı yapmıyorum toplar geçerim. Menenjit aşısını yaptıracak misiniz kızlar. Bir de 4. Ay kaç tane aşı olacaklar

Saç dökülmesi bende de çok fazla. Biz D vitamini kullanmıyoruz bıngıldağı küçük olduğu için bıraktırdı doktorumuz. Dışarı da çıkamıyoruz inşaallah Bi sıkıntı olmaz kızım için.
Bingildagi kucuk derken cabuk mu kapandi canim. Benimkinin de kapali gibiydi ilk gittiğim doktor vermedi ikinci gittigim doktor saçmalama erken kapanir kafasi büyüyo mu onemli olan o dedi verdi. Ben kullaniyorum. Her ay bas cevresini ölçüyor eliyle bakiyor hersey normal

Benim de 10 gündür fena saç dökülmesi var geri gelecek bu dökülenler ama muhtemelen ben kel kaldıktan Sonra 🙈 aman neyse oğluma baktıkça sıkıntı yapmıyorum toplar geçerim. Menenjit aşısını yaptıracak misiniz kızlar. Bir de 4. Ay kaç tane aşı olacaklar
Ben menenjiti 3te yaptırdım canim. 5te de 2.dozu var 4 ay asisi 3 tane galiba yine. Devlet asilarinin yaninda 2 ve 4te rotayi da olduk biz

Masallah kizlar uzun bi aradan sonra sayfaya bi bakayim dedim; kuzucuklar büyümüş Allah saglik versin hepsine.. bizde 4 ayimizi doldurduk. Gectigimiz hafta cok siddetli bi meme reddi yasadik ama atlatiyoruz sanirim ( biara memeyi birakiyor sandim)... biz kan ilacina basladik buay d vitaminine de devam...

Masallah kizlar uzun bi aradan sonra sayfaya bi bakayim dedim; kuzucuklar büyümüş Allah saglik versin hepsine.. bizde 4 ayimizi doldurduk. Gectigimiz hafta cok siddetli bi meme reddi yasadik ama atlatiyoruz sanirim ( biara memeyi birakiyor sandim)... biz kan ilacina basladik buay d vitaminine de devam...
Kan ilacı ASMnin verdiği mi canım. Biz D vitamini de biraz kullandık sonra Asm nin verdiğinde paraben var diye başka markaya geçtik bunda da aynı muhabbet var o yüzden araştırıyorum başka kan ilaci kullanalım diyorum.
Valla büyüdüler maşallah ha doğdu ha dolacak derken 😍 bu arada yoğun bir saç dökülmesi başladı 2 haftadır bende multivitamin vermişti doktorum ama engellemedi sanırım. Ne yapmak lazım ki kel kalacam yoksa 🤦‍♀️

Bingildagi kucuk derken cabuk mu kapandi canim. Benimkinin de kapali gibiydi ilk gittiğim doktor vermedi ikinci gittigim doktor saçmalama erken kapanir kafasi büyüyo mu onemli olan o dedi verdi. Ben kullaniyorum. Her ay bas cevresini ölçüyor eliyle bakiyor hersey normal
O yumuşak kısım doğduğunda çok küçüktü canım sonra sertleşme ye küçülmeye başladı. 2 ay aşısına gittiğimizde ebemiz 1*1 cm açıklık var D vitamini verme dedi hemen kapanmasın diye. Bi gittiğim doktor 4 aya kadar kapanmazsa iyi dedi. Başka Bi tanesi de 6 aya kadar kapanmaması lazım dedi. Ebe de kullanma deyince bıraktım. 2 aylıktan beri kullanmıyorum 2 haziranda aşıya çağırdılar o zaman bakacak tekrar

Kan ilacı ASMnin verdiği mi canım. Biz D vitamini de biraz kullandık sonra Asm nin verdiğinde paraben var diye başka markaya geçtik bunda da aynı muhabbet var o yüzden araştırıyorum başka kan ilaci kullanalım diyorum.
Valla büyüdüler maşallah ha doğdu ha dolacak derken 😍 bu arada yoğun bir saç dökülmesi başladı 2 haftadır bende multivitamin vermişti doktorum ama engellemedi sanırım. Ne yapmak lazım ki kel kalacam yoksa 🤦‍♀️
Hayir canim asm değil. Biz kibrista yasiyoruz bebeklerin bu tarz durumlari ve asilariyla burda direk cocuk doktoru ilgileniyor o baslatti. Ama kizimdada ayni ilaci kullanmistik sanirim asm nin verdigiyle ayni.

Back