• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Kıyamam geçmiş olsun canım. İnşallah hemen toparlar. Ben de yarayı çok çektim. Garmastan kullandım. Bide ucuna streç film koydum hep nemli tutsun diye. Bide zeytinyağı sürdüm 3 günde geçti. Zeytinyağını hala bile kullanıyorum.
Ben de lansinoh kullanıyordum doğuma kadar şimdi gümüş kapaklara geçtim doktor da gümüş varsa çok iyi dedi. Bakalım inşallah ise yarar şimdilik sıkıntı yok. Sarılık olmasın diye bol bol emziriyorum ama sezaryen yerim fena ağrıyor oturduğum zaman

Kızlar sezaryen sonrası ağrılar kaç gün içinde geçiyor takriben. Bazen nefes aldırmıyor
Benim bugün 6.günüm cnm ilk defa dün gece biraz yana dönebildim, daha uzun süre acı sızlama olmaksızın ayakta kalabildim. Hala kambur yürüyorum, rahim bölgemde ağrım var, ameliyat yerim ara ara sızlıyor ancak gün be gün daha iyi oluyor. 2 haftada geçer gibi geliyor bana ama dikkatli olmak lazım tabii yine de.

Kuzum, göktugumu dun yogunbakima verdim ellerimle. Akciger enfeksiyonu, solunum cihazina baglandi. Ellerim kollarim baglandi. Dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. Ufacik yavrummm tedaviye cevap vermiyor. Dua edin Allah rizasi icin..

Kuzum, göktugumu dun yogunbakima verdim ellerimle. Akciger enfeksiyonu, solunum cihazina baglandi. Ellerim kollarim baglandi. Dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. Ufacik yavrummm tedaviye cevap vermiyor. Dua edin Allah rizasi icin..
Çok geçmiş olsun canım dualarım sizinle ben dün topuk kanini alilarken bile dayanamadım oğlumla beraber ağladım seni düşünemiyorum ama tez zamanda iyileşecek eminim yavrucun

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda. Dualarımız sizinle

:(Geçmiş olsun inşallah Rabbim şifa versin cnm tez zamanda

Kizlar bu Çarşamba son kontrol eğer gelmezse pazar yatış yapılacak 40hafta oluyoruz dua edin fıkırdiyor hala gelmeye niyeti yok gibi:(

Rabbim tez vakitte sağlığına kavuştursun inşallah. Çok geçmiş olsun, inşallah kucağınıza gelir yeniden Allah size bağışlasın, evlat acısı yaşatmasın 🤲

Canım bebeğin nasıl inşaallah daha iyidir inan hep aklımdasın bir an önce bebeğine kavuş inşaallah sağlıkla

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hepimiz.
Umarım herşey yolundadır.
Dualarımız sizinle..

Canım allah şifa versin. İnşallah tez vakitte sağlıkla sana geri verirler. Allah acısını yaşatmasın. Dualarım seninle.

Ben de lansinoh kullanıyordum doğuma kadar şimdi gümüş kapaklara geçtim doktor da gümüş varsa çok iyi dedi. Bakalım inşallah ise yarar şimdilik sıkıntı yok. Sarılık olmasın diye bol bol emziriyorum ama sezaryen yerim fena ağrıyor oturduğum zaman
Gümüş kapağı duydum da almadım. Ama çok şükür geçti benimde. Şimdi zeytinyağı sürüyorum hep yumuşacık tutuyo. Daha da yara olmaz inşallah. Bol emzir canım. Bizim sarılık 13 çıktı bende sürwkli göğsümde tutuyorum düşsün diye

Gümüş kapağı duydum da almadım. Ama çok şükür geçti benimde. Şimdi zeytinyağı sürüyorum hep yumuşacık tutuyo. Daha da yara olmaz inşallah. Bol emzir canım. Bizim sarılık 13 çıktı bende sürwkli göğsümde tutuyorum düşsün diye
Ben de sarılık korkusuna sürekli emziriyorum. Göğüs yarası nasıl oluyor göğsümü ilk tutarken ufak bir açıyor sonra emerken geçiyor. Acı olsa sürekli mi devam eder emzirirken

Canım bebeğin nasıl inşaallah daha iyidir inan hep aklımdasın bir an önce bebeğine kavuş inşaallah sağlıkla

Allah razi olsun arkadasim, kkmin duasi kabul olur belli olmaz, nolursunuz dualarinizi eksik etmeyjn. Gribal enfeksiyona bagli bi rahatsizlik oldugu icin ozel bi ilaci yok diyorlar sadece solunum destegi gibi bi tedavi uyguluyolar. Dun ufak bir iyilesme var dedi doktor. Dayanmak cok zor. Kizim grip olmustu ondan gecmis, ne kadar ayri tutsamda olmadi. Aman dikkat edin sizler de... dualarinizi bekliyorum

Allah razi olsun arkadasim, kkmin duasi kabul olur belli olmaz, nolursunuz dualarinizi eksik etmeyjn. Gribal enfeksiyona bagli bi rahatsizlik oldugu icin ozel bi ilaci yok diyorlar sadece solunum destegi gibi bi tedavi uyguluyolar. Dun ufak bir iyilesme var dedi doktor. Dayanmak cok zor. Kizim grip olmustu ondan gecmis, ne kadar ayri tutsamda olmadi. Aman dikkat edin sizler de... dualarinizi bekliyorum
Tez zamanda yanında olacak canım dualarımız sizinle

Canım Allah bir an önce kollarına almayı nasip etsin dualarımız seninle. Gerçekten hep aklımdasın sen ve bebeğin Allahım yüzünüzü bir an önce güldürsün inşaallahh

Kızlar benim bebeğim bugün 14 günlük oldu. 6. Günde göbeği düştü son Bi kaç gündür göbeğinde kan oluyo kurumuş Bi şekilde görüyorum. Bi kere kaynamış kurulmuştu dün yıkadım temizledim bugün yine az Bi miktar kan var göbeğinde kurumuş bir sekile. Sizin bebeklerinizde de oldu mu şu an eşim evde olmadığı için doktora gidemedim sizde durumlar nasıl merak ettim

Back