Canım hayırlısı olsun. İnşallah bi avazda gelir minnoş. Güzel duygular bunlar allah herkese nasip etsin inanki. Bu gece iyice dinlen enerjini yarına saklaKızlar benim trombositlerim düşüşe devam etmiş bu hafta da. Doktor yarın sabah yatış verdi önce suni sancı ile normali deneyeceğiz eğer bir sıkıntı olursa sezaryen yapacağız dedi ama son ihtimal dedi. Off heyecan bastı yaa
Canım ilk güne göre daha fazla emiyolar ya ondandır. Bende 2.gün patlayacak sandım doluluktan ağrılar girdi ama şimdi emiyo daha uzun süreli benimki de normal şişlikte ve ağrı falan yapmıyor. Emdikçe sütün gelir zatenKızlar bişey soracağım. Bebeğim bugün 1 haftalık oldu. Göğüsleri taş gibi doluyordu ama dünden beri daha yumuşak ve dolu dolu olmuyor sanki. Sizde durumlar nasıl normal mi böyle olması emip bıraktıktan sonra sıkıyorum göğsümü süt geliyo ama içimde de Bi tedirginlik oldu acaba süt az mı diye
Sanki ömcekibebeklerimde daha çabuk dolardı göğüslerim de içime Bi kurt düştü öyle olunca. Ana dediğin gibi daha sık ve uzun emiyo kakasını da yapıyo aç kalmıyo dur diye ümit ediyorum. Az önce sarılık için tekrar kan verdik inşaallah düşmüştür.Canım ilk güne göre daha fazla emiyolar ya ondandır. Bende 2.gün patlayacak sandım doluluktan ağrılar girdi ama şimdi emiyo daha uzun süreli benimki de normal şişlikte ve ağrı falan yapmıyor. Emdikçe sütün gelir zaten
Bu gece heyecandan erken doğurmazsam yarın bu saatlerde kucağımda olur inşallah canımCanım hayırlısı olsun. İnşallah bi avazda gelir minnoş. Güzel duygular bunlar allah herkese nasip etsin inanki. Bu gece iyice dinlen enerjini yarına sakla
Canım doğum yaptın mı inşaallah kolaylıkla almışsındır bebeğini kucağınaBu gece heyecandan erken doğurmazsam yarın bu saatlerde kucağımda olur inşallah canımsuniyi arastirdim tamam acılı ama dayanilmayacak gibi de değildir diye umuyorum şaka gibi resmen bebisle aynı bedende son gecemiz
Sabah 9dan beri azar azar suni veriliyor canım hala tık yok 4cm ye kadar suya katılan ilaç 4ten sonra damardanmis ama benim sancılarım adet sancısı gibi hissediyorum şiddetli değil. Doktor ve ebe uyarmak için rahme çayı muayenesinde baskı yaptılar aşırı acıdı ağlamaktan helak oldum ben sezaryen istiyorum dedim akşama kadar açılacak demiştiniz dedim benim 10 saatte hala tık yok 1 cm ile geldim hala 1 cm. Doktor ikna etti sabaha kadar dayan uyardık sancı olacak inanıyorum eğer olmazsa öyle sezaryena alalım normal istiyorum lütfen dedi. Sabaha kadar böyle devam ederse sezaryana alacak sıkıldım beklemektenCanım doğum yaptın mı inşaallah kolaylıkla almışsındır bebeğini kucağına
Allah yardımcınız olsun canım inşaallah bir an önce sağlıkla kavuşursun bebeğine. Güzel haberlerini bekliyorum inşaallahSabah 9dan beri azar azar suni veriliyor canım hala tık yok 4cm ye kadar suya katılan ilaç 4ten sonra damardanmis ama benim sancılarım adet sancısı gibi hissediyorum şiddetli değil. Doktor ve ebe uyarmak için rahme çayı muayenesinde baskı yaptılar aşırı acıdı ağlamaktan helak oldum ben sezaryen istiyorum dedim akşama kadar açılacak demiştiniz dedim benim 10 saatte hala tık yok 1 cm ile geldim hala 1 cm. Doktor ikna etti sabaha kadar dayan uyardık sancı olacak inanıyorum eğer olmazsa öyle sezaryena alalım normal istiyorum lütfen dedi. Sabaha kadar böyle devam ederse sezaryana alacak sıkıldım beklemekten
Amin canım şimdi nst den çıktım 40 civarına düzenlenmiş sancı artmış ama ben hala hissetmiyorum bakalım açılma ne alemde sabaha bakılacakAllah yardımcınız olsun canım inşaallah bir an önce sağlıkla kavuşursun bebeğine. Güzel haberlerini bekliyorum inşaallah
Canım doğum yaptın mı merak ettim seniAmin canım şimdi nst den çıktım 40 civarına düzenlenmiş sancı artmış ama ben hala hissetmiyorum bakalım açılma ne alemde sabaha bakılacak
Ah canım o kadar şeyr sancın hiç olmamış. İnşallah en acısız şekilde alırsın kucağınaAmin canım şimdi nst den çıktım 40 civarına düzenlenmiş sancı artmış ama ben hala hissetmiyorum bakalım açılma ne alemde sabaha bakılacak
Değil mi ben 3 haftadır nst ye giriyorum 80i gördük en yüksek, en alçak 60ta seyrediyor. 40 ı görünce şaşırdım bi.Ah canım o kadar şeyr sancın hiç olmamış. İnşallah en acısız şekilde alırsın kucağına
Ahhh güzel yavrum hoşgeldin! Ömrün, bahtın mutlulukla, sağlıkla dolu olsun!Ben doğdum teyzelerimaçılma olmayınca doktorumuz sezaryen dedi 1 gün bekledim suni verdiler ama sancı çıkmayınca mecbur kaldık. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Amin canımAhhh güzel yavrum hoşgeldin! Ömrün, bahtın mutlulukla, sağlıkla dolu olsun!
Gözün aydın canım hayırlı mutlu Bi ömrü olsun inşaallahhBen doğdum teyzelerimaçılma olmayınca doktorumuz sezaryen dedi 1 gün bekledim suni verdiler ama sancı çıkmayınca mecbur kaldık. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün minnoşBen doğdum teyzelerimaçılma olmayınca doktorumuz sezaryen dedi 1 gün bekledim suni verdiler ama sancı çıkmayınca mecbur kaldık. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Sancın baya var o zaman canım. Doğum ne zaman gözüküyor doktorun ne dediDeğil mi ben 3 haftadır nst ye giriyorum 80i gördük en yüksek, en alçak 60ta seyrediyor. 40 ı görünce şaşırdım bi.
Kıyamam geçmiş olsun canım. İnşallah hemen toparlar. Ben de yarayı çok çektim. Garmastan kullandım. Bide ucuna streç film koydum hep nemli tutsun diye. Bide zeytinyağı sürdüm 3 günde geçti. Zeytinyağını hala bile kullanıyorum.Çok şükür yavrularımızı alıyoruz bir bir kucağımıza. Biz 3 gün kaldık hastanede, 2 gün benim için 1 gün bebek için. Kilo kaybı çok olmuş, çok şükür almaya başladı daha iyi artık. Bukez de çok emzirmekten göğüs uçlarım yara oldu, çok canım acıyo. Duşta su değince bile sızlıyo malesefsizin göğüs ucu için bir yönteminiz var mı? Bitkisel ve çok iyi geliyor diyebileceğiniz?
Mumsy diye bi krem varmış çok iyi diyorlar, ondan sipariş ettim bugün canm. İncia kullanıyordum bitkisel o da ama pek işe yaramadı, bepanthen baby kullanıyorum onu da her seferinde yıkamak sıkıntı oluyor gece özellikle. Biraz hafifletti acımı o ama yine hassas duşta su bile acıtıyor.Kıyamam geçmiş olsun canım. İnşallah hemen toparlar. Ben de yarayı çok çektim. Garmastan kullandım. Bide ucuna streç film koydum hep nemli tutsun diye. Bide zeytinyağı sürdüm 3 günde geçti. Zeytinyağını hala bile kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?