2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

gebelik yeni olduğu içindir. benimde geçen hafta ara ara vardı şimdi bitti. bu kezde uyku halim başladı
Doktorumu aradım da progestan yapabilir dedi istersen alttan fitil gibi kullanabilirsin dedi çok baş dönmesi varsa dedi . Kirmizi pabuc sence alttan fitil olarak kullanmak daha mi iyi yoksa ağızdan almak.mi.iyi

Kızlar kan ilacı kullanan varmı bi dr kullan deri diğeri bu haftalarda kullanılmaz dedi iki gün içtim midemi çok bulandırdı içmiyorum ama Demir değerim birazcık düşük

Kızlar kan ilacı kullanan varmı bi dr kullan deri diğeri bu haftalarda kullanılmaz dedi iki gün içtim midemi çok bulandırdı içmiyorum ama Demir değerim birazcık düşük

Ben kullanıyorum canım Ferritin değerim düşük çıkmıştı Mideme etki etmedi ama dün çok kötü ishaldim afedersin, gerçi içtiğim süt de dokunmuş olabilir..

2 saattir karnımda hafif şiddetli bir ağrı var geçmeyen regli sancısı gibi, genelde hep geçerdi ilk defa bu kadar uzun sürdü
Günümüz günümüzü tutmuyor maalesef bazı gün hiçbir ağrı yokken bazen çok var ağrılarımız. Bugün benim belim çok ağrıyor mesela

kizlar bi de şu sorum olcak. benim sata göre 7+3 olmam gerekiyor aslında ama ultrasondan 6+3 üm. bu acaba ilerde sıkıntı yaratan bir durum mu? sat 22 nisandı normalde. bu hesapla tam bir hafta sonrası oluyor 29 nisana çektim bu yüzden. doktora da sormayı unuttum o gün heyecandan 4 haftalikken bunu öğrenmiştim

Kızlar benim de dün yoğun bir kalça ağrısı vardı dedim çok oturmaktan herhalde bugün 15.30 civarı baktık leke halinde kan var sonra peçete ile silince de telaşa kapıldım hemen doktora koştuk çok şükür sıkıntı yokmuş her sey yolunda dedi hatta p.Tesi alttan gorunen kesem direkt karindan gorundu bu sefer. 1.15 cm.olmuş buyumus progestan verdi dinlen dedi. Diyetisyen işini ben de sordum aşırı kilo almaktan korkuyorum dedim ne önerirsiniz diye sorunca mutlaka günde 2 bardak süt 1 haşlanmış yumurta yoğurt ve su dedi kesinlikle

2 saattir karnımda hafif şiddetli bir ağrı var geçmeyen regli sancısı gibi, genelde hep geçerdi ilk defa bu kadar uzun sürdü
O ağrı bende de var canım. 5+4üm adet olacak gibiyim bende. Bana yerini yapıyo ondan ağrır rahmin de büyüyo dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…