• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Ben ilk yaptırdığımda 1373 çıktı 2 gün sonra 2800 oldu sonrada keseyi gördük ... bu arada kabızlık için sabah aç karına kuru kayısı yedim çok iyi geldi deneyebilirsiniz ilaç kullanmaktan iyidir
bende deneyeyim bari kendisini hiç sevmem ama kabızlık çekmektense daha iyidir

Bugün 6 haftalık tam canım usg ye göre sat 3 mayıs diye hatırlıyorum çok emin değilim. Dün abdominal sadece kese göründü vajinal bebeği de gördük kalp atışı da duyuldu inşallah biraz hızlı oldu bu gebelik
O zaman ben senden bikaç gün daha büyüğüm çünkü bende ultrasyon da göründü, hadi hayırlısı bakalım benim ilk gebeliğim biraz heycanlıyım. 🥰

Kızlar iştah durumlarınız nasıl, kendinizi nasıl hissediyorsunuz, halsizlik yorgunluk uyku halleriniz var mı? Günlük kaç lt su içiyorsunuz? Bende halsizlik var ve iştahım biraz açık gibi aslında birçok şey yemek istiyorum ama onları hazırlayacak enerjiyi kendimde bulamıyorum, kuru meyveler yaş meyveler ve ceviz tüketiyorum ara öğünlerde. Süt yoğurt ne kadar tüketilmeli bilginiz var mı? Ve en önemlisi inşallah mide bulantımız olmaz benim en nefret ettiğim şey, inşallah sizde de herşey yolundadır.

Kızlar iştah durumlarınız nasıl, kendinizi nasıl hissediyorsunuz, halsizlik yorgunluk uyku halleriniz var mı? Günlük kaç lt su içiyorsunuz? Bende halsizlik var ve iştahım biraz açık gibi aslında birçok şey yemek istiyorum ama onları hazırlayacak enerjiyi kendimde bulamıyorum, kuru meyveler yaş meyveler ve ceviz tüketiyorum ara öğünlerde. Süt yoğurt ne kadar tüketilmeli bilginiz var mı? Ve en önemlisi inşallah mide bulantımız olmaz benim en nefret ettiğim şey, inşallah sizde de herşey yolundadır.
Ay benim de yoktu ama yeni yeni başladı bulantılarım. İstifra etmiyorum ama hiçbir şey de yemek istemiyor canım, zoraki yiyorum resmen.Süt tüketemeyenler için ayran da olur 1 2 bardak içsek yeter bence...🥵🤔

Ay benim de yoktu ama yeni yeni başladı bulantılarım. İstifra etmiyorum ama hiçbir şey de yemek istemiyor canım, zoraki yiyorum resmen.Süt tüketemeyenler için ayran da olur 1 2 bardak içsek yeter bence...🥵🤔
Canım kaç haftalıksın sen, dün bende biraz yemek kokularından rahatsız oldum ama bugün iyiyim şükür.

Bir günüm diğerini tutmuyor benim bazen çok iştahlıyım bazense hiç, mide bulantım var ama şimdiye dek bir kez kustum sadece. Bende günde 3 litre kesinlikle içiyorum doktorum da bol su iç dedi.

Bir günüm diğerini tutmuyor benim bazen çok iştahlıyım bazense hiç, mide bulantım var ama şimdiye dek bir kez kustum sadece. Bende günde 3 litre kesinlikle içiyorum doktorum da bol su iç dedi.
Canım seninle aynıyım ben, yemek yaparken mesela kokulardan rahatsız oluyorum, şimdiye kadar mide bulantım olmadı, bakalım ilerki günlerde nasıl olacak.

benim daha bulantım yok canım. Protein ağırlıklı beslenitorum. 1 litre su içiyorum. Her gün yatmadan önce de süt içiyorum. Önümüzdeki hafta bulantı başlar mı bilmiyorum.

Kese ultrasonda gözüktükten kaç hafta sonra bebek gözüküyor bilen var mı? Bu pazartesi kesem gözüktü doktorum kaç gün sonra gelmem gerektiği hakkında kesin birşey söylemedi

Kese ultrasonda gözüktükten kaç hafta sonra bebek gözüküyor bilen var mı? Bu pazartesi kesem gözüktü doktorum kaç gün sonra gelmem gerektiği hakkında kesin birşey söylemedi
Canım tam olarak onu bilmiyorum ama ben şuan 6 haftalığım ve hem keseyi hemde bebeği gördüm, ultrasyonda ama daha erken görünür mü bilgim yok canım.

Canım tam olarak onu bilmiyorum ama ben şuan 6 haftalığım ve hem keseyi hemde bebeği gördüm, ultrasyonda ama daha erken görünür mü bilgim yok canım.

Ne güzel maşallah canım, darısı başımıza en kısa sürede O zaman haftaya bir kere daha gideyim umarım gözükür

Merhaba arkadaşlar 💕 aradığım güzel bir başlık olmuş ben de 5 ya da 6 haftalik hamileyim heyecandan doktora soramadim söylediyse de duymadım sanırım 😀 sat 6 Mayıs testi 3 gün geçince yaptım şükür direkt çıktı doktora gidip keseyi de gördük 2 hafta sonra tekardan geldi dedi. İlk denemem ve ilk hamileliğim değişik bir duygu hala şaka gibi geliyor

Yaa forumda iki kisi daha taniyorum seninle birlikte 4 olduk ayni gun bekleyenler :)) hosgeldin canim..
sende bizdensin canım. hayırlı olsun bebişin de :)hepimiz birer gün arayla belki de aynı gün doğum yapıcaz inşallah :KK70:
:)) evett 💕

Sorma canim benim de iki gundur mide fena hem cok gaz var hem yaniyo gibi, kokulara hassasiyetim de artti :/ ins daha kotu olmayizzz 🙏🏻🙏🏻

İstesem takip ederdim ama 10 aylık bebeğim var ve korunuyorduk. Yani plansız gebelik oldu ve ben normalde uğraşarak iki üç ayda hamile kalırım bu nasıl oldu anlamadım ihtimal de vermedim regl 7 gün geçti öyle bir test yapayım da için rahatlasın dedim 😂😂sonuç kıpkırmızı iki çizgi dr gittiğimde 20.700 olmuştu bhcg
Aynı ben 😊 benim de 10 aylık bebeğim var hiç ihtimal vermiyordum ki hâlâ şoktayım 🤦

Aynı ben 😊 benim de 10 aylık bebeğim var hiç ihtimal vermiyordum ki hâlâ şoktayım 🤦
Ayy gel kader arkadaşım sarılalım :tokat: ben testi görünce bile inanmadım iki tane yaptım yanlıştır dedim nasibimizde varmış arkadaş olacaklar iyili oğlanın kalanlarını çok dağıtmamışım bilsem hiç vermezdim 😀😀

Kızlar ben çok telaşa kapıldım ya özellikle beslenme konusunda neler yesek icsek fayda gösterir falan iyice bir araştırma yapmam lazım

Kızlar ben çok telaşa kapıldım ya özellikle beslenme konusunda neler yesek icsek fayda gösterir falan iyice bir araştırma yapmam lazım
Günlük mutlaka 3 lt su içmek gerekiyor canım, onun dışında süt yumurta yoğurt ceviz fındık fıstık mevsim meyveleri tüketmek gerekiyormuş dün doktorum söyledi. Daha sonra ilk 3 ay fazla kilo almanı istemiyorum dedi genel olarak bunları dedi ama bende ayrıca diyetisyene gitmeyi düşünüyorum canım.

Back