Bende çabuk acıkıyorum, ama yemek yiyemiyorum kokusu fena rahatsız ediyor. Sanki gün geçtikçe koku hassasiyetim artıyor. Ama ilerledikçe daha da mı artar. İlk gebeliğim olduğu için hiçbir fikrim yok5+3 oldum canım. 6.haftaya adım atar atmaz inceden başladı. Acıkmazsam yani midem kazınmazsa iyi gidiyorum ama saat başı atıştırıyorum minik minik. Bugün öyle yaptım en azından yoksa betim benzim atıyor...
@Justaname
@TUBA25K
dunsal08
Birbirimizi kaybetmeyelim sat 6 Mayıs grubu mu kursak ne?
Bu arada benim de bulantılarım başladı, başlamaz olasıca... Sık yiyince, tuzlu ve ekşi ağırlıklı yiyince iyi geliyor şimdilik. Sol göğsüm ağrımaya başladı, başından beri kasık batması vardı hala devam ediyor ve dışardan gelen tüm kokulara hakimim. Köpek burnu halt etmiş yani o derece hassas oldu burnum da...
Kızlar ben farklı bir soru sarayım sizlere, cinsiyet konusunda neler hissediyorsunuz bakalım tahminleri alalım. Ben kızımın olmasını çok istiyorum ama erkek gibi hissediyorum. Tabi en başta sağlıklı olmaları ama cinsiyetini de çok merak ediyorum.
Bende kız çocuklarını daha çok seviyorum ama ne olursa olsun başımızın üstündeBen de kızımın olmasını istiyorum sanırım ama tam tersi olacakmış gibi geliyor :)
Eğer geç döllenme değilse çok net bir şekilde çıkar, normal de geciktiği olur muydu?hanımlar adetim iki gündür geçmiş acaba idrar testi yapsam cikarmi? negatif veya pozitif
cnim oğlum daha 5 aylık ilk adetimi ramazanda gordum, normalde esim korunur emzirdigim için ilaç vs kullanamiyorum. adetim yıllardır dakik gibi ama oglumdan sonra bozulmuş olabilir yarin bi test yapayım olmazsa cvp için sağol kuzumEğer geç döllenme değilse çok net bir şekilde çıkar, normal de geciktiği olur muydu?
hepimiz aynı zamanda doğumda olucaz :) ben bugün 5+5 oldum. bulantım yoktu ama bu sabah bi fena oldum midem kalkmaya başladı gibi.@Justaname
@TUBA25K
dunsal08
Birbirimizi kaybetmeyelim sat 6 Mayıs grubu mu kursak ne?
Bu arada benim de bulantılarım başladı, başlamaz olasıca... Sık yiyince, tuzlu ve ekşi ağırlıklı yiyince iyi geliyor şimdilik. Sol göğsüm ağrımaya başladı, başından beri kasık batması vardı hala devam ediyor ve dışardan gelen tüm kokulara hakimim. Köpek burnu halt etmiş yani o derece hassas oldu burnum da...
nasıl hassaslaştıysan artıkBen eşimin ayağına sürdüğü antibiyotik krem kokusunu aldım yabir de sanki dışarısı çok aşırı çöp kokuyor gibi geliyor Şöyle güzel kokular gelse ya deniz yeşillik falan
yaaa bizde eşimle kız istiyoruz ama bende erkek gibi hissediyorum. keşke hemen öğrenebilsek yaa :)Kızlar ben farklı bir soru sarayım sizlere, cinsiyet konusunda neler hissediyorsunuz bakalım tahminleri alalım. Ben kızımın olmasını çok istiyorum ama erkek gibi hissediyorum. Tabi en başta sağlıklı olmaları ama cinsiyetini de çok merak ediyorum.
çıkar canım silikte olsa yap bi test senhanımlar adetim iki gündür geçmiş acaba idrar testi yapsam cikarmi? negatif veya pozitif
normal canım değerlerin. sat tarihin neydi.Merhaba hanımlar,
Bende yeni katıldım aranıza
Sat’a göre 6 haftalık hamileyim ama bugün doktorum keseyi zor gördü geç döllenme olabilir dedi. Bu nasıl oluyor çok anlamıyorum. Pazartesi günü tekrar doktora gideceğim.
2 Haziran 20
4 Haziran 35
7 Haziran 176
10 Haziran 705
13 Haziran 1297
Bthgc değerlerim sizce normal mi?
Daha önce 6 haftalık bir düşüğüm var o yüzden çok korkuyorum kendimi sakinleştirmek istiyorum ama işte korkuların önüne geçemiyoruz bazen.
Benim gibi bir durum yaşayan var mı?
Kız istiyorum:))KEndımı bildim bileli kız istiyorum hatta o kadar kız olsun istiyorum ki cümlelerimi çok dikkatlı seçiyorumKızlar ben farklı bir soru sarayım sizlere, cinsiyet konusunda neler hissediyorsunuz bakalım tahminleri alalım. Ben kızımın olmasını çok istiyorum ama erkek gibi hissediyorum. Tabi en başta sağlıklı olmaları ama cinsiyetini de çok merak ediyorum.
Aynen ne güzel olurdu. Nerde mide bulandırıcı koku var onlar geliyorBen eşimin ayağına sürdüğü antibiyotik krem kokusunu aldım yabir de sanki dışarısı çok aşırı çöp kokuyor gibi geliyor Şöyle güzel kokular gelse ya deniz yeşillik falan
Ben fena şekilde kız istiyorum ama eşim erkek istiyor. Kız bebekler daha bi tatlı geliyor banaKızlar ben farklı bir soru sarayım sizlere, cinsiyet konusunda neler hissediyorsunuz bakalım tahminleri alalım. Ben kızımın olmasını çok istiyorum ama erkek gibi hissediyorum. Tabi en başta sağlıklı olmaları ama cinsiyetini de çok merak ediyorum.
Aynen ne güzel olurdu. Nerde mide bulandırıcı koku var onlar geliyorYa bu arada bir şey sorucam sizlere... Benim gebeliğimi öğrenmem yerleşme lekelenmesiyle olmuştu. 2 3 gün sürüp bitmişti. Dünden beri yine başladı kahve lekeler. Öncesinde silince peçeteye bile gelmezdi ama şimdi geliyor yoğunlaştı sanki. Bu durumu bilen duyan yaşayan var mı acaba tedirgin olmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?