2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Bende çabuk acıkıyorum, ama yemek yiyemiyorum kokusu fena rahatsız ediyor. Sanki gün geçtikçe koku hassasiyetim artıyor. Ama ilerledikçe daha da mı artar. İlk gebeliğim olduğu için hiçbir fikrim yok

Ben eşimin ayağına sürdüğü antibiyotik krem kokusunu aldım ya bir de sanki dışarısı çok aşırı çöp kokuyor gibi geliyor Şöyle güzel kokular gelse ya deniz yeşillik falan

Kızlar ben farklı bir soru sarayım sizlere, cinsiyet konusunda neler hissediyorsunuz bakalım tahminleri alalım. Ben kızımın olmasını çok istiyorum ama erkek gibi hissediyorum. Tabi en başta sağlıklı olmaları ama cinsiyetini de çok merak ediyorum.

Ağrım uzun uzun devam edince yarın sabah doktora gitme kararı aldık Kalkıp az yürüyeyim şiddetleniyor hemen Yolunda gittiğini söyler doktor umarım

Ben de kızımın olmasını istiyorum sanırım ama tam tersi olacakmış gibi geliyor :)

hanımlar adetim iki gündür geçmiş acaba idrar testi yapsam cikarmi? negatif veya pozitif

Eğer geç döllenme değilse çok net bir şekilde çıkar, normal de geciktiği olur muydu?
cnim oğlum daha 5 aylık ilk adetimi ramazanda gordum, normalde esim korunur emzirdigim için ilaç vs kullanamiyorum. adetim yıllardır dakik gibi ama oglumdan sonra bozulmuş olabilir yarin bi test yapayım olmazsa cvp için sağol kuzum

Merhaba hanımlar,
Bende yeni katıldım aranıza
Sat’a göre 6 haftalık hamileyim ama bugün doktorum keseyi zor gördü geç döllenme olabilir dedi. Bu nasıl oluyor çok anlamıyorum. Pazartesi günü tekrar doktora gideceğim.
2 Haziran 20
4 Haziran 35
7 Haziran 176
10 Haziran 705
13 Haziran 1297
Bthgc değerlerim sizce normal mi?

Daha önce 6 haftalık bir düşüğüm var o yüzden çok korkuyorum kendimi sakinleştirmek istiyorum ama işte korkuların önüne geçemiyoruz bazen.

Benim gibi bir durum yaşayan var mı?

hepimiz aynı zamanda doğumda olucaz :) ben bugün 5+5 oldum. bulantım yoktu ama bu sabah bi fena oldum midem kalkmaya başladı gibi.

Ben eşimin ayağına sürdüğü antibiyotik krem kokusunu aldım ya bir de sanki dışarısı çok aşırı çöp kokuyor gibi geliyor Şöyle güzel kokular gelse ya deniz yeşillik falan
nasıl hassaslaştıysan artık wala koka tiksine bu süreç geçecek canım ama nasıl geçircez hiç bilmiyom :)

yaaa bizde eşimle kız istiyoruz ama bende erkek gibi hissediyorum. keşke hemen öğrenebilsek yaa :)

normal canım değerlerin. sat tarihin neydi.

Kız istiyorum:))KEndımı bildim bileli kız istiyorum hatta o kadar kız olsun istiyorum ki cümlelerimi çok dikkatlı seçiyorumTabiili sağlıklı ve hayırlı bir birey olması önemli ama kız olsun.Eski usül ne kadar cinsiyet belirleme hesabı varsa yaptım,çin takvimide ilk ultrason görüntüsüde dahil

Aynen ne güzel olurdu. Nerde mide bulandırıcı koku var onlar geliyor Ya bu arada bir şey sorucam sizlere... Benim gebeliğimi öğrenmem yerleşme lekelenmesiyle olmuştu. 2 3 gün sürüp bitmişti. Dünden beri yine başladı kahve lekeler. Öncesinde silince peçeteye bile gelmezdi ama şimdi geliyor yoğunlaştı sanki. Bu durumu bilen duyan yaşayan var mı acaba tedirgin olmaya başladım.

Ben fena şekilde kız istiyorum ama eşim erkek istiyor. Kız bebekler daha bi tatlı geliyor bana

Canım hemen doktora git nolur nolmaz bir progesteron yazar belki Ben de dün ağrım çoğaldı diye gittim bu sabah Progesteron verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…