Canım geç döllenme vardır. Bende sat tarihine göre 5+4üm ama cumartesi doktora gidince daha az çıkacak gibi. Çünkü adetim 4 gün geçince anca çıktı öncesinde falan çıkmadıkizlar bi de şu sorum olcak. benim sata göre 7+3 olmam gerekiyor aslında ama ultrasondan 6+3 üm. bu acaba ilerde sıkıntı yaratan bir durum mu? sat 22 nisandı normalde. bu hesapla tam bir hafta sonrası oluyor 29 nisana çektim bu yüzden. doktora da sormayı unuttum o gün heyecandan 4 haftalikken bunu öğrenmiştim
Ben bursadan canım. Esentepe hastanesine başlıcam inşallahKızlar bu arada nereden katılıyorsunuz serüvene ve hangi hastanede takip ediliyorsunuz ?
Bende hiç koku hassasiyeti bulantı yok canım. Sadece uykum var yorgunum bide ayaklarım fena şişiyoMerhaba canım, ben çok iyi sayılmam yemek kokularından çok etkileniyorum bugün yemek yiyemedim şuan açım ama yemek yiyemiyorum kokuları rahatsız ediyor. Sen nasılsın canım.
inşallah gec dollenmedendir canim ya. insan her şeyi kafaya takiyor bi de ben cok takinti bir insanim. bunlari aşmam gerekiyorCanım geç döllenme vardır. Bende sat tarihine göre 5+4üm ama cumartesi doktora gidince daha az çıkacak gibi. Çünkü adetim 4 gün geçince anca çıktı öncesinde falan çıkmadı
Ondandır canım. Doktor daha iyi bilir sonuçta haftasını falan. Keşke sorsaydın doktorunainşallah gec dollenmedendir canim ya. insan her şeyi kafaya takiyor bi de ben cok takinti bir insanim. bunlari aşmam gerekiyor
Kızlar bu arada nereden katılıyorsunuz serüvene ve hangi hastanede takip ediliyorsunuz ?
Zaten doktorun iyi olması şart canım. Hastane eski dursa da önemli değil çokBen istanbuldayım su an hastane bulamadım ama doktoru buldum . Hastane pek iyi değil eski bakımsız gibi duruyor ama doktoru çok övdüler bakalım ilerleyen zaman neleri gösterecek . Sultanbeyli tip merkezi adı
Devletler çok kalabalık yaa hele bizim burda doğum hastanesi var suriyeliler.zapt etmiş durumda patır patır doğuruyolarİstanbuldan katılıyorum Anadolu yakası kozyatağı tarafındayım, ilk kontrolüm devletteydi ama doğumu özelde düşünüyorum, henüz seçmedim yani. Kozyatağı central hospitalı seçebilirim belki ama biraz daha araştırmam gerek
Devletler çok kalabalık yaa hele bizim burda doğum hastanesi var suriyeliler.zapt etmiş durumda patır patır doğuruyolar
Devletler çok kalabalık yaa hele bizim burda doğum hastanesi var suriyeliler.zapt etmiş durumda patır patır doğuruyolar
Sorma valla bıktırdılar artık insani durumdan çıktı yaniAnlıyorum öyledir canım, çoğu da bakamadığı halde doğuruyor, 2-3 yaşında dilendiriyorlar burada sokaklarda..
Arkadaşlar doktor beni 1.5 ay sonra çağırdı yani bebek 12 haftalıkken gelirsin dedi, sizleri ne zaman çağırdı yada ne zamanlar gidilmeli bilgisi olan var mı?
haftaya cumartesi gidicem sorucam canimOndandır canım. Doktor daha iyi bilir sonuçta haftasını falan. Keşke sorsaydın doktoruna
Normal de 16. Haftada başlarlar kan ilacını ortalamaKızlar kan ilacı kullanan varmı bi dr kullan deri diğeri bu haftalarda kullanılmaz dedi iki gün içtim midemi çok bulandırdı içmiyorum ama Demir değerim birazcık düşük
Evet kalp atışına bakıldı canım.Biz dün gittik şuan 6 haftalık, önümüzdeki hafta tekrar çağırdı kalp atışını duymak için, peki senin bebişim kalp atışına baktı mi doktor?
5+3 oldum canım. 6.haftaya adım atar atmaz inceden başladı. Acıkmazsam yani midem kazınmazsa iyi gidiyorum ama saat başı atıştırıyorum minik minik. Bugün öyle yaptım en azından yoksa betim benzim atıyor...Canım kaç haftalıksın sen, dün bende biraz yemek kokularından rahatsız oldum ama bugün iyiyim şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?