2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Canım geç döllenme vardır. Bende sat tarihine göre 5+4üm ama cumartesi doktora gidince daha az çıkacak gibi. Çünkü adetim 4 gün geçince anca çıktı öncesinde falan çıkmadı

Merhaba canım, ben çok iyi sayılmam yemek kokularından çok etkileniyorum bugün yemek yiyemedim şuan açım ama yemek yiyemiyorum kokuları rahatsız ediyor. Sen nasılsın canım.
Bende hiç koku hassasiyeti bulantı yok canım. Sadece uykum var yorgunum bide ayaklarım fena şişiyo

Canım geç döllenme vardır. Bende sat tarihine göre 5+4üm ama cumartesi doktora gidince daha az çıkacak gibi. Çünkü adetim 4 gün geçince anca çıktı öncesinde falan çıkmadı
inşallah gec dollenmedendir canim ya. insan her şeyi kafaya takiyor bi de ben cok takinti bir insanim. bunlari aşmam gerekiyor

Ben istanbuldayım su an hastane bulamadım ama doktoru buldum . Hastane pek iyi değil eski bakımsız gibi duruyor ama doktoru çok övdüler bakalım ilerleyen zaman neleri gösterecek . Sultanbeyli tip merkezi adı

Kızlar bu arada nereden katılıyorsunuz serüvene ve hangi hastanede takip ediliyorsunuz ?

İstanbuldan katılıyorum Anadolu yakası kozyatağı tarafındayım, ilk kontrolüm devletteydi ama doğumu özelde düşünüyorum, henüz seçmedim yani. Kozyatağı central hospitalı seçebilirim belki ama biraz daha araştırmam gerek

Ben istanbuldayım su an hastane bulamadım ama doktoru buldum . Hastane pek iyi değil eski bakımsız gibi duruyor ama doktoru çok övdüler bakalım ilerleyen zaman neleri gösterecek . Sultanbeyli tip merkezi adı
Zaten doktorun iyi olması şart canım. Hastane eski dursa da önemli değil çok

Devletler çok kalabalık yaa hele bizim burda doğum hastanesi var suriyeliler.zapt etmiş durumda patır patır doğuruyolar

Devletler çok kalabalık yaa hele bizim burda doğum hastanesi var suriyeliler.zapt etmiş durumda patır patır doğuruyolar

Anlıyorum öyledir canım, çoğu da bakamadığı halde doğuruyor, 2-3 yaşında dilendiriyorlar burada sokaklarda..

Arkadaşlar doktor beni 1.5 ay sonra çağırdı yani bebek 12 haftalıkken gelirsin dedi, sizleri ne zaman çağırdı yada ne zamanlar gidilmeli bilgisi olan var mı?

Biz dün gittik şuan 6 haftalık, önümüzdeki hafta tekrar çağırdı kalp atışını duymak için, peki senin bebişim kalp atışına baktı mi doktor?

Justaname
KETU25
dunsal08
Birbirimizi kaybetmeyelim sat 6 Mayıs grubu mu kursak ne?
Bu arada benim de bulantılarım başladı, başlamaz olasıca... Sık yiyince, tuzlu ve ekşi ağırlıklı yiyince iyi geliyor şimdilik. Sol göğsüm ağrımaya başladı, başından beri kasık batması vardı hala devam ediyor ve dışardan gelen tüm kokulara hakimim. Köpek burnu halt etmiş yani o derece hassas oldu burnum da...

Canım kaç haftalıksın sen, dün bende biraz yemek kokularından rahatsız oldum ama bugün iyiyim şükür.
5+3 oldum canım. 6.haftaya adım atar atmaz inceden başladı. Acıkmazsam yani midem kazınmazsa iyi gidiyorum ama saat başı atıştırıyorum minik minik. Bugün öyle yaptım en azından yoksa betim benzim atıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…