2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Merhaba arkadaşlar aradığım güzel bir başlık olmuş ben de 5 ya da 6 haftalik hamileyim heyecandan doktora soramadim söylediyse de duymadım sanırım sat 6 Mayıs testi 3 gün geçince yaptım şükür direkt çıktı doktora gidip keseyi de gördük 2 hafta sonra tekardan geldi dedi. İlk denemem ve ilk hamileliğim değişik bir duygu hala şaka gibi geliyor

Ay masallah ya
Darisi basimiza insallah.
Ben de 2020 Subat Mart annesi olmak istiyorum hayirlisiyla.
Lutfen olsun insallah.
Aminn
Henüz yok mu bebek o zaman rahat ol elinden geldiği kadar doğal beslen paketli gıdaları çıkar hayatından ben bu bebeği ona bağlıyorum . Ve incir keçiboynuzu

Henüz yok mu bebek o zaman rahat ol elinden geldiği kadar doğal beslen paketli gıdaları çıkar hayatından ben bu bebeği ona bağlıyorum . Ve incir keçiboynuzu
Cok sagol canim tavsiyelerin icin.
Bi oglum var Allahim bagislasin.
2nciyi istiyorum. Hatta 2019da anne olmak isteyenler mi neydi konu bile acmistim
Hayirli zamani bekliyorum ins

sende bizdensin canım. hayırlı olsun bebişin de :)hepimiz birer gün arayla belki de aynı gün doğum yapıcaz inşallah

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin

amin canım hoşgeldin aramıza. değerin iyi çıkmış ben en son yaptırdığımda 528 di. bi daha baktırmadım. cumartesi doktora gidince neler olmuş öğrencem bakalım.

sende bizdensin canım. hayırlı olsun bebişin de :)hepimiz birer gün arayla belki de aynı gün doğum yapıcaz inşallah
İnşallah sapasağlam tutunur bebisler ve kucağımiza alırız. Çevremizde o kadar arttı ki olumsuz durumlar sevinerek müjdeyi veremedik çoğu kişiye biraz vakit geçsin dedik.

İnşallah sapasağlam tutunur bebisler ve kucağımiza alırız. Çevremizde o kadar arttı ki olumsuz durumlar sevinerek müjdeyi veremedik çoğu kişiye biraz vakit geçsin dedik.
büyükler genellikle ilk 2 ay kimseye söylemeyin derler ya bende söylemedim anneler dışında. inşallah hiç bi olumsuzluk olmadan doğuma girer bebişlerle çıkarız

Canım merhaba benim değerim de 26 binlerde çıktı dün yani çok yakın değerimiz ve haftamız. Sen tam olarak kaç haftalıksın

Canım merhaba benim değerim de 26 binlerde çıktı dün yani çok yakın değerimiz ve haftamız. Sen tam olarak kaç haftalıksın
Bugün 6 haftalık tam canım usg ye göre sat 3 mayıs diye hatırlıyorum çok emin değilim. Dün abdominal sadece kese göründü vajinal bebeği de gördük kalp atışı da duyuldu inşallah biraz hızlı oldu bu gebelik

amin canım hoşgeldin aramıza. değerin iyi çıkmış ben en son yaptırdığımda 528 di. bi daha baktırmadım. cumartesi doktora gidince neler olmuş öğrencem bakalım.
Ben ilk yaptırdığımda 1373 çıktı 2 gün sonra 2800 oldu sonrada keseyi gördük ... bu arada kabızlık için sabah aç karına kuru kayısı yedim çok iyi geldi deneyebilirsiniz ilaç kullanmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…