• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

hayırlı olsun canım. doktor tam gün söylüyo mu 5+3 5+1 gibi. sat a göre ben 5+3 üm bugün ama benim testte adet tarihinden sonra çıktı geç döllenmeden şüphe ediyorum. cumartesi gidicem bende doktora. ayrıca çok su iç idrar yolları hamilelikle birlikte seni mahveder. inşallah sonucunda da kötü bişi çıkmaz

ben doktora söyledim cnm sat 3 mayıstı 20-22-24 mayısta denedik dedim oda 4 gün geride gibi dedi

bebişler heyecan yaptırıyo canım :) bende cumartesiyi iple çekiyorum ama günler geçmek bilmiyo nedense
Gunlerin geçmemesi çok doğru ben 2 aylık düşük yaptığım için çok korkuyorum tabi ki kendimi sıkmıyorum rahat olmaya çalışıyorum ama insaniz aklımıza geliyor malesef :( o yüzden çabucak sağlıkla hayirla gelsin istiyorum

Merhaba taze hamişler sanırım en deneyimli olan benim aranızda 8 yaşında ve 10 aylık iki oğlum var dün üçüncü bebiş olacağını öğrendik 6 haftalık sürpriz yumurta mız varmış
hoşgeldin canım. deneyimlerinle bize de yardımcı olursun. sürpriz bebiş hayırlı olsun. benim ilk gebelik

hayırlı olsun canım. doktor tam gün söylüyo mu 5+3 5+1 gibi. sat a göre ben 5+3 üm bugün ama benim testte adet tarihinden sonra çıktı geç döllenmeden şüphe ediyorum. cumartesi gidicem bende doktora. ayrıca çok su iç idrar yolları hamilelikle birlikte seni mahveder. inşallah sonucunda da kötü bişi çıkmaz
Benim sat a gore bugün tam 6 haftalık ama doktor keseye baktığında 5+4 dedi dün . Sanırım ölçüp söylüyor

Gunlerin geçmemesi çok doğru ben 2 aylık düşük yaptığım için çok korkuyorum tabi ki kendimi sıkmıyorum rahat olmaya çalışıyorum ama insaniz aklımıza geliyor malesef :KK43: o yüzden çabucak sağlıkla hayirla gelsin istiyorum
inşalah bunu sağlıkla kucağına alırsın canım sağ salim. sakin ol sıkıntı yapma bişi olmaz allahın izniyle

Açılın tecrübeli anne geldi 😀😀😂😂 tatbiki yardım ederim aynı zamanda hemşireyim sakin olun yanınızdayım kızlar
Aranan kan bulundu 😅 hemşireciğim sormak istediğim çok şey var 😅😅 hamile bir arkadaşım bana ceviz fındık fıstık bol meyve her gün bir kase yoğurt ve bir iki dilim avakado yemelisin dedi. Ne kadar doğru ? Özellikle avakado kısmı 🙄😀

Aranan kan bulundu 😅 hemşireciğim sormak istediğim çok şey var 😅😅 hamile bir arkadaşım bana ceviz fındık fıstık bol meyve her gün bir kase yoğurt ve bir iki dilim avakado yemelisin dedi. Ne kadar doğru ? Özellikle avakado kısmı 🙄😀
Çok doğru demiş canım saydıkların omega 3 açısından çok zengin ve avokado potasyum be magnezyum zengini hem bebeğin gelişimi hem de senin krampla rın olmaması için doğru seçim tabi yediğin herşeyi ölçülü ve düzenli yemelisin

Merhaba kızlar bende pazartesi sabahı bhcg baktırdım tekrar 2800 çıktı . Doktora gittik sonuçla keseyi gördük 5+1 haftalık 2 hafta sonra gideceğiz kalp atışını dinlemeye inşallah duyarız 🙏🏼 Hepimiz sağlıklı bir dönem geçiririz inşallah

Çok doğru demiş canım saydıkların omega 3 açısından çok zengin ve avokado potasyum be magnezyum zengini hem bebeğin gelişimi hem de senin krampla rın olmaması için doğru seçim tabi yediğin herşeyi ölçülü ve düzenli yemelisin
Yarın hemen avakado alıyorum 😅 bu arada sağlık ocağı beni çağırdı kan testi için sabah erkenden ac bi şekilde gelmemi istediler. Sağlık odağındaki hemşire tanıyor beni öğrenmiş gebeliğini. Doktorumda söylemişti kan vermen gerek ister burada istersen ücretsiz olarak sağlık ocağında verip sonucları bana getir dedi.sizlerden de istenildi mi kızlar ?

Yarın hemen avakado alıyorum 😅 bu arada sağlık ocağı beni çağırdı kan testi için sabah erkenden ac bi şekilde gelmemi istediler. Sağlık odağındaki hemşire tanıyor beni öğrenmiş gebeliğini. Doktorumda söylemişti kan vermen gerek ister burada istersen ücretsiz olarak sağlık ocağında verip sonucları bana getir dedi.sizlerden de istenildi mi kızlar ?
😀😀ben kanlarımı peşin peşin verdim zaten sağlık ocağında takipli olmak da iyi oluyor tansiyonunu kilonu aşını durumunu bebeğini takip edecekler

Yumurtlama gunu falan takip etmemis miydin canim?😄

Ya da biliyo musun yumurtlama gununu?
İstesem takip ederdim ama 10 aylık bebeğim var ve korunuyorduk. Yani plansız gebelik oldu ve ben normalde uğraşarak iki üç ayda hamile kalırım bu nasıl oldu anlamadım ihtimal de vermedim regl 7 gün geçti öyle bir test yapayım da için rahatlasın dedim 😂😂sonuç kıpkırmızı iki çizgi dr gittiğimde 20.700 olmuştu bhcg

İstesem takip ederdim ama 10 aylık bebeğim var ve korunuyorduk. Yani plansız gebelik oldu ve ben normalde uğraşarak iki üç ayda hamile kalırım bu nasıl oldu anlamadım ihtimal de vermedim regl 7 gün geçti öyle bir test yapayım da için rahatlasın dedim 😂😂sonuç kıpkırmızı iki çizgi dr gittiğimde 20.700 olmuştu bhcg
Ay masallah ya🤗
Darisi basimiza insallah.
Ben de 2020 Subat Mart annesi olmak istiyorum hayirlisiyla.
Lutfen olsun insallah.
Aminn😇😀

Back