hayırlı olsun canım. doktor tam gün söylüyo mu 5+3 5+1 gibi. sat a göre ben 5+3 üm bugün ama benim testte adet tarihinden sonra çıktı geç döllenmeden şüphe ediyorum. cumartesi gidicem bende doktora. ayrıca çok su iç idrar yolları hamilelikle birlikte seni mahveder. inşallah sonucunda da kötü bişi çıkmaz
Gunlerin geçmemesi çok doğru ben 2 aylık düşük yaptığım için çok korkuyorum tabi ki kendimi sıkmıyorum rahat olmaya çalışıyorum ama insaniz aklımıza geliyor malesefbebişler heyecan yaptırıyo canım :) bende cumartesiyi iple çekiyorum ama günler geçmek bilmiyo nedense
hoşgeldin canım. deneyimlerinle bize de yardımcı olursun. sürpriz bebiş hayırlı olsun. benim ilk gebelikMerhaba taze hamişler sanırım en deneyimli olan benim aranızda 8 yaşında ve 10 aylık iki oğlum var dün üçüncü bebiş olacağını öğrendik 6 haftalık sürpriz yumurta mız varmış
Benim sat a gore bugün tam 6 haftalık ama doktor keseye baktığında 5+4 dedi dün . Sanırım ölçüp söylüyorhayırlı olsun canım. doktor tam gün söylüyo mu 5+3 5+1 gibi. sat a göre ben 5+3 üm bugün ama benim testte adet tarihinden sonra çıktı geç döllenmeden şüphe ediyorum. cumartesi gidicem bende doktora. ayrıca çok su iç idrar yolları hamilelikle birlikte seni mahveder. inşallah sonucunda da kötü bişi çıkmaz
benimde sat 5 mayıstı 17 19 20 22 de çalışma yaptık. benimde senin gibi olabilir muhtemelenben doktora söyledim cnm sat 3 mayıstı 20-22-24 mayısta denedik dedim oda 4 gün geride gibi dedi
Açılın tecrübeli anne geldihoşgeldin canım. deneyimlerinle bize de yardımcı olursun. sürpriz bebiş hayırlı olsun. benim ilk gebelik
inşalah bunu sağlıkla kucağına alırsın canım sağ salim. sakin ol sıkıntı yapma bişi olmaz allahın izniyleGunlerin geçmemesi çok doğru ben 2 aylık düşük yaptığım için çok korkuyorum tabi ki kendimi sıkmıyorum rahat olmaya çalışıyorum ama insaniz aklımıza geliyor malesefo yüzden çabucak sağlıkla hayirla gelsin istiyorum
Aranan kan bulunduAçılın tecrübeli anne gelditatbiki yardım ederim aynı zamanda hemşireyim sakin olun yanınızdayım kızlar
Inşallah canım inşallah hepimiz sağlıcakla kavusuruzinşalah bunu sağlıkla kucağına alırsın canım sağ salim. sakin ol sıkıntı yapma bişi olmaz allahın izniyle
hahahahBu arada ben sat o bile tam hatırlamıyorumhele bu bebek hangi ara oldu onu hiç anlamadık
Çok doğru demiş canım saydıkların omega 3 açısından çok zengin ve avokado potasyum be magnezyum zengini hem bebeğin gelişimi hem de senin krampla rın olmaması için doğru seçim tabi yediğin herşeyi ölçülü ve düzenli yemelisinAranan kan bulunduhemşireciğim sormak istediğim çok şey var hamile bir arkadaşım bana ceviz fındık fıstık bol meyve her gün bir kase yoğurt ve bir iki dilim avakado yemelisin dedi. Ne kadar doğru ? Özellikle avakado kısmı
Yarın hemen avakado alıyorumÇok doğru demiş canım saydıkların omega 3 açısından çok zengin ve avokado potasyum be magnezyum zengini hem bebeğin gelişimi hem de senin krampla rın olmaması için doğru seçim tabi yediğin herşeyi ölçülü ve düzenli yemelisin
Yarın hemen avakado alıyorumbu arada sağlık ocağı beni çağırdı kan testi için sabah erkenden ac bi şekilde gelmemi istediler. Sağlık odağındaki hemşire tanıyor beni öğrenmiş gebeliğini. Doktorumda söylemişti kan vermen gerek ister burada istersen ücretsiz olarak sağlık ocağında verip sonucları bana getir dedi.sizlerden de istenildi mi kızlar ?
Nasip işte canım ramazan bereketli geçmiş demek kihahahahbeklenmedik zamanda oluyo zaten bebişler. ben 7 ay boyunca denedim olmadı. en sonunda ramazan ayı bu ay hiç olmaz dedim bebişim gelmiş :)
Bu arada ben sat o bile tam hatırlamıyorumhele bu bebek hangi ara oldu onu hiç anlamadık
İstesem takip ederdim ama 10 aylık bebeğim var ve korunuyorduk. Yani plansız gebelik oldu ve ben normalde uğraşarak iki üç ayda hamile kalırım bu nasıl oldu anlamadım ihtimal de vermedim regl 7 gün geçti öyle bir test yapayım da için rahatlasın dedimYumurtlama gunu falan takip etmemis miydin canim?
Ya da biliyo musun yumurtlama gununu?
Ay masallah yaİstesem takip ederdim ama 10 aylık bebeğim var ve korunuyorduk. Yani plansız gebelik oldu ve ben normalde uğraşarak iki üç ayda hamile kalırım bu nasıl oldu anlamadım ihtimal de vermedim regl 7 gün geçti öyle bir test yapayım da için rahatlasın dedimsonuç kıpkırmızı iki çizgi dr gittiğimde 20.700 olmuştu bhcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?