2020 Şubat Anneleri

Az önce dünya için küçük ama minnak kızım için büyük bi adım atmış olabiliriz!
Kızım hastaneden çıktıktan sonra ilk defa sıkılmadan memede uzun süre durdu. Memeyi boşalttığını hissettim. O emdikten sonra sağdım,emdiği memede çok az süt kalmış. :21:
Aslan kızım dedim çaktım popoya bitane. Bakalım uyansa da bidaha emzirsem emebilcek mi diye heyecanla bekliyorum.
Sevincimden sağma makinesini yakıcam. Öyle bilendim ona.
Analık insanı ne durumlara getiriyo. Beni en mutlu eden şeyler Top 3: meme emmesi,pırtlaması,garklaması :anne:
Ay o top 3 bende de var 😂😂pırtlamada sorun yaşıyo biraz kızarıyo bozarıyo şarkı besteledim onun için geliyor geliyor aryanın poku geliyo diye 🤣Annalık insanı ne durumlara getiriyo ya katılıyorum 😌

evet canım yazmıştım buraya ama sen görmedin herhalde ayrıca da konuşmadık sanırım. Begüm hanım öyle istedi, tutturdu Mete olsun diye yalvardı çocuk resmen 😂 babası da tamam dedi. Ela gibi bizim bebişin de ismini ablası koymuş oldu, güzel de oldu ☺

bugün nstde bi gariplik var ama önce kırklardaydı şimdi 7 falan anlamadım, bakalım doktor ne dicek.

kırklara alıştım canım yalancı kasılmam olunca hep o civar çıkıyo anlıyorum artık 😀

ay ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi olur 😍
adiyla yasasin canim cok guzel bir isim 🧡

İnşallah bi avazda 😂 olurmu olur gamzeliye bu hafta sonunu bekleyelim gelicek dedim hafta sonuna kalmadan doğuma girdi 😂
inşallah canım ya sabırsızlıkla bekliyorum, yoruldum vallahi 🤦‍♀️

Seni görünce hamileliği hiç özlemediğimi hatırladım 🤣
bende özlemeyeceğim o kesin 😂

Az önce dünya için küçük ama minnak kızım için büyük bi adım atmış olabiliriz!
Kızım hastaneden çıktıktan sonra ilk defa sıkılmadan memede uzun süre durdu. Memeyi boşalttığını hissettim. O emdikten sonra sağdım,emdiği memede çok az süt kalmış. :21:
Aslan kızım dedim çaktım popoya bitane. Bakalım uyansa da bidaha emzirsem emebilcek mi diye heyecanla bekliyorum.
Sevincimden sağma makinesini yakıcam. Öyle bilendim ona.
Analık insanı ne durumlara getiriyo. Beni en mutlu eden şeyler Top 3: meme emmesi,pırtlaması,garklaması :anne:

annelik delilik resmen di mi 🙈
artık böyle devam eder inşallah, büyüyo ve güçleniyo annesi ❤️

Selam benimde kontrolum vardı,3600 olmuşuz,alttan vajinal varislere baktı tam kesi yerinde de var dedi ama diğer taraftan kesi olabilir kontrollu bir şekilde dedi kanaman olabilir dedi.doktoruma güveniyorum ama,birde mesai saatleri dışında doktoru çağırmaya bi doğum parası istiyolar çok korkuyorum kızlar bana da dua edebilirmisiniz :KK200:

Suya eklenenleri biliyorum canım pirinç anahtar altın vs bende 7. Katta oturuyorum bi üsttümde balkon gibi bi alan var oraya çıkarsam olmaz mı ya 🤣
Hiç almadım canım ya dışarı çıktığımda bakıcam o tulumlara bi tane peluş gibi alt üst takımı var olursa onlada idare ederim, benimde hastane asm ve annemlere gelip gitme 🤣
Sembolik birşeyse bir üste çıkarabilirsin. Bizim oğlan doğunca annem eve gidip yemek yapmış hastaneye getirmişti. Güya bereketli olacakmış evimiz, oğlanda cömert olacakmış. Valla borçlar bitmiyor oğlanda cimri oldu 🤣 kızda hiçbirşey yapamadık bakalım onda nasıl olacak. Bu arada bebeği tuzlayan oldu mu acaba🤣 kv. Eltimin kızını tuzlamış ama annesi pek temiz gezdirmiyor 🥴

Alma bence sanamı söylemiştim daha önce ben gerek duymadım kremi bile 1 kere sürdüm lazım olursa al bence ben öyle yaparım diye almadım onun yerine gögüs pedi stokla 😂
Evet daha önce senle konuşmuştuk sanırım canım 😁 ama ben korkuyorum ya yara falan olur diye bilmiyorumki seninkiler yara olmadı o zaman maşallah demii arkadaşım yeni doğum yaptı kanadigi için emziremiyomuss bende düşünüyorum şimdiden yorumlarıda çok guzel

Sembolik birşeyse bir üste çıkarabilirsin. Bizim oğlan doğunca annem eve gidip yemek yapmış hastaneye getirmişti. Güya bereketli olacakmış evimiz, oğlanda cömert olacakmış. Valla borçlar bitmiyor oğlanda cimri oldu 🤣 kızda hiçbirşey yapamadık bakalım onda nasıl olacak. Bu arada bebeği tuzlayan oldu mu acaba🤣 kv. Eltimin kızını tuzlamış ama annesi pek temiz gezdirmiyor 🥴
Annemin bütün yiğenleri eline doğdu hepsini tuzladı ama benimkini yapmadı ağladım zaten ilk banyosunda onunda aklına gelmedi bide göbeği düşmemişti ondan sanırım es geçti bide yıkarken benden banik torun farklı oluyo zaar 🤣🤣 farketmiyo ya kokmasın diye yapıyolarmış ama kuzenim terleyince kokuyo büyüdü ne alaka yani 🙄🤣

Sağma makinesini yakmaktan vazgeçtim çünkü yine emmedi bizimki.
Bide iki cukcuk yapıp bırakıyo sonra biberon da kabul etmiyo. Öğün atlıyo sıpa. Nasıl bi meme aşkıysa memeyi öpe öpe uyuya kalıyo. Katiyen kaldıramıyorum. Gülsem mi ağlasam mı a dostlar? :KK70:

Annemin bütün yiğenleri eline doğdu hepsini tuzladı ama benimkini yapmadı ağladım zaten ilk banyosunda onunda aklına gelmedi bide göbeği düşmemişti ondan sanırım es geçti bide yıkarken benden banik torun farklı oluyo zaar 🤣🤣 farketmiyo ya kokmasın diye yapıyolarmış ama kuzenim terleyince kokuyo büyüdü ne alaka yani 🙄🤣
Annene sorsan belki der ki tuzlanmış hali bu düşünün tuzlamasam nasıl kokacaktı :KK70:

Benim annem her Fırsatta kız torunu ile uyuyor çok seviyormuş bebek kokusunu. Artık alıştı herkes yıkamaya bende korkmuyorum. 6. Torun benim kızım. Erkekler çok belki Kızlar az diye daha çok seviliyor olabilir. Cuma Cumartesi misafirler onaylandı şimdi ne yapacağımı düşünüyorum 🤔

Benim annem her Fırsatta kız torunu ile uyuyor çok seviyormuş bebek kokusunu. Artık alıştı herkes yıkamaya bende korkmuyorum. 6. Torun benim kızım. Erkekler çok belki Kızlar az diye daha çok seviliyor olabilir. Cuma Cumartesi misafirler onaylandı şimdi ne yapacağımı düşünüyorum 🤔
bebek görmeye gelenler de bir zahmet bir şey beklemesin. neden düşünüyorsunki? bu normal bir misafir ağırlama değil. hazır bir tatlı bile alsan yanına bir çay oldu da bitti.

Kızlar gümüş göğüs kapağı alan varmı aranızda ben almayı düşünüyorum nolur nolmaz diye indirimdeler şu an trendyolda ama marka karar veremedim silverinami yoksa silvermom mu alsam
Ben aldım canım silvermoon aldım trendyoldan baya önce almıştım

Bizimkisi ilk torun Allahımm o nasıl sevgi beni öyle sevmemiştir kesin 🙄 kadın sevindirik oldu torun diye iş yernden görüntülü arıyo günde kaç kez 🤣
Eyvahhh kalabalık değillerse bi kaç bişey yap yeter bide hazır kurabiye falan ☺️

bebek görmeye gelenler de bir zahmet bir şey beklemesin. neden düşünüyorsunki? bu normal bir misafir ağırlama değil. hazır bir tatlı bile alsan yanına bir çay oldu da bitti.
Hatta uzun bir süre kapıyı çalıp yemek bırakıp gitsinler bir zahmet 😂

Selam benimde kontrolum vardı,3600 olmuşuz,alttan vajinal varislere baktı tam kesi yerinde de var dedi ama diğer taraftan kesi olabilir kontrollu bir şekilde dedi kanaman olabilir dedi.doktoruma güveniyorum ama,birde mesai saatleri dışında doktoru çağırmaya bi doğum parası istiyolar çok korkuyorum kızlar bana da dua edebilirmisiniz :KK200:
Vaginal varis dediğin bartolin kisti mi canım
Benimde sol tarafta var önceki gebeliğimde 2 taraflı ama küçüktü bunda ise tek taraflı ama büyük
Dr gebelikten sonra geçer demişti öyle de oldu oooff kadın olmak ne zor yaaaa

X