• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım doğru son zamanlarda ne olacağı belli değil ne zor ya hem sağlıklı ol kilo alma ama bebek büyüsün kilonun fazlası zarar onu denk tut falan😊peki beslenme konusunda neler önerdi bebeği beslemek için

Zeytinyagli hafif ama.saglikli yemekler.. süt urunleri ozellikle peynir, ayran... hergun 1 porsiyon meyve... gereksiz yiyeceklerden kacinma... ya hamilelik sekeri cikmasinda asil o zaman zor.. arkadasim hamile.kaldigi kilodan daha zayif girmisti doguma oyle bi diyet listesi verdiler. Gerci bebek cok saglikli dogdu ama kizcagiz cok zorlandi

Zeytinyagli hafif ama.saglikli yemekler.. süt urunleri ozellikle peynir, ayran... hergun 1 porsiyon meyve... gereksiz yiyeceklerden kacinma... ya hamilelik sekeri cikmasinda asil o zaman zor.. arkadasim hamile.kaldigi kilodan daha zayif girmisti doguma oyle bi diyet listesi verdiler. Gerci bebek cok saglikli dogdu ama kizcagiz cok zorlandi
Sağlıklı az beslenme yani.ekmek makarrna hamurişi abur cubur yok sulu yemek kuru baklagil yogurt meyve süt vs tüketimi

Kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonum geçmedi lokasit yüksekliğinden 2 adet fitil kullandım ama geçmedi afedersiniz akıntım kokulu şekilde. Kokuyada hassasiyetim var. Fena durumdayım yani günde 2 defa duş alır oldum. Ne yapmam lazım varmı çaresi 😔

Kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonum geçmedi lokasit yüksekliğinden 2 adet fitil kullandım ama geçmedi afedersiniz akıntım kokulu şekilde. Kokuyada hassasiyetim var. Fena durumdayım yani günde 2 defa duş alır oldum. Ne yapmam lazım varmı çaresi 😔
Canim idrarin ne gibi kokuyor balik gibi mi mesela

Fem freshin probiyotikli vajinal sampuani var onu deneyin..

bana gecen sefer dr 2li yapmamisti. 3lu ve ayrintili ultrason yapilmisti. ultrason icin buyuk olasilikla devletten randevu alamayacagim.ozele gidecegim.
ben hic kilo almamisim. 3 ayi 0 kiloyla atlattim. sonrasina bakicaz artik

TANSELL12 TANSELL12 canim cinsiyet belli oldu mu senin. Umarim yanlis etiketlememisimdir 😊
CAnım dogru etıketledin 😂 anlamsız birşey erkek çıkıntısı var gibi kordon da ola bilir dedi ama erkek gibide dedi bir ay sonra kesinleştiririz dedi 13+1 ve emin olmadan böyle bir konusma yaptı

İç Çamaşırını ütüleyip giy canım ek olarak

Herkes whats app mi kacti kimse kalmamis burda...

Kontrolden geldik bizim kiz ellerini yumruk yapip suratina koymus resmen cekmeyin rahatsiz etmeyin der gibiydi.. ben 1,5 kilo almisim. Doktorum gluteni kes dedi. Bebiste 131 gr olmus.
WhatsApp mı maşallah daha 3 ay da gruplaşma olmuş 😁 bende diyorum ne kadar sakin burası.. E psikolojisi bozulan oluyor, herkesin sorununu dinlemek istemeyen oluyor ya ondan herhalde..

Ya şu watsappa ben de girmek istemiştim mesaj attım ama eklenmedim çok burda yazamıyorum ondan mı eklenmedim ki

Back
X