• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul da olan arkadaşlar. Park beşik ve bebek arabasını bisikletçiler çarşısından almıştık saraçhanemiydi adı unuttum. Park beşik o zamanlar 400 civarıysa biz 250 ye almştk bebek arabasını da çok çok uyguna almıştık. Bi ara da Eminönüne gitmiştim. Kıyafet, gecelik, sabahlık, bebek nevresim takımından tutun ateş ölçerden banyo süngeri fırça tarak bir sürü şey almıştım uyguna gemişti.
Aldıklarımdan fileli meyve emziği dışında herşeyden memnun kaldım. Özellille avent göğüs kapakları var emzirirken diğer göğüsten akan sütleri toplayıp veriyordum.

Kizlar ben araba konusunda alt sepeti fermuarli kapanabilen ya da cantali modellere bakiyorum acik sepetler hijyenik gelmiyor biseyler koyuyorsun yolda giderken kalkan toz hep sepette
Mantıklı ama zaten genelde herşey bebek bakım çantasında oluyor o sepette çantayı tasımaya yarıyor o şekilde bulunabılırse ekstra temiz alan olur tabıkı hem çantayı hem orayı ayrı ayrı kullanabılırsın

Kizlar watsapp grubu olsun diyebelr ozelden mesaj atsin bana daha sonra oradan instagramdan takiplesmek isteyenler yazar bir birine

Ben kızımda park yatak kullanmıştım memnun kalmıştım
hamak salıncak chicco liteway baston pusetimiz var evde
oto koltuğu vs mevcut
sadece travel sistem bebek arabası ile park yatak alacağım
annemde anne yanı küçük beşik alacak brde gözüm babynestlerde çok şık ama kullnışlı olurmu bilemedim

Herkesten ne güzel haberler gelmiş uzun zamandır giremiyordum yoğunluktan kalan zamanlarda bol booll uyuduğum için. Biz cinsiyeti öğrendik kizim olcak. :KK76::KK76::emir_bebek: alışveriş araştırmalarına verdim kendimi kafam iyice karışmaya başladı. Var mı ufak ufak birşeyler alan yada araştıran. Yatak konusu konuşulmuş gördüğüm kadarıyla benim de kafamı bayaa kurcalıyor o konu... bir de en çok tutan araba meselesi var sanırım onu da başladım araştırmalara var mi benim gibi kendini erkenden alışverişe veren...
canım benim de oğlum olacak son anda değişmezse. geçen şöyle bir mağazaya bakayım dedim kaç m2lik alanın küçük bir duvarını erkeklere ayırmışlar zaten çok seçenek yok diiyp çıktım pantolon askısı şapka şu buyla süslücem galiba oğluşumu :KK48:

Mantıklı ama zaten genelde herşey bebek bakım çantasında oluyor o sepette çantayı tasımaya yarıyor o şekilde bulunabılırse ekstra temiz alan olur tabıkı hem çantayı hem orayı ayrı ayrı kullanabılırsın
Ben bakim cantasini arabanin tutma koluna asmayi dusunuyorum bebek arabasinida casual quatro düşünüyorum kendinden altinda cantasi var o da sirt cantasi olabiliyor

Beni de alın whatsap a kizlar burdan cok zor oluyor takip ayy bende cok karisigim ne alacagimi neye bakicagimi hic bilmiyorum tecrübeli annelere daniscagim cok sey var

bende kraft twist xlx düşünüyorum daha öncede kullanan tanıdığım var jip gibi araba :D

Saat tuttum tam 1.5 - 2 saatte bir acıkıyorum. Hamurişi yemiyorum protein bile alsam aynı. Kafayı yiyeceğim. Doktor da çok alıyorsun dikkat et demez mi bir de. Sadece 2 kilo aldım bu arada o da sigarayı bıraktığım için. Valla psikolojim bozulmaya başladı kilo alma diyenleri duyunca ve acıkınca. :cry:

Su cizelgeye benide ekler misiniz.bu arada...son adet
Kızlar ya ben saç kremi almak istiyorum tatilde saçlarım tuzlu sudan kötü olacak biliyorum
Hamileyken pek kullanmamaya çalıştım ama siz napıyorsunuz bakım işlerini.
Normalde kullandığınız ürünleri mi kullanıyorsunuz yoksa hamilelikte özel olarak aldınız mı?

Ozel bisey almadim ama zaten paraben sulfat icermeyen bisey kullaniyorum.. herbal essence kullaniyorum.. ki tatilde kremi yanima almamistim sadece sampuanini kullandim yinede gayet iyiydi.. ama tabi boya varsa kotu olabilir.

Aboo ne konuşmuşunuz oku oku bitiremedim 😂 kızlar vatsap kuralım ama sonra burdaki muhabbeti azaltmış olmayalım herkes orada yazar burda sohbet dönmez 🙈tabi siz ne derseniz sanki ilerleyen dönemde açsak dahamı iyi olur bebişlere kıyafet almaya başlayınca falan ozaman resim atmakta kolay olur... tabi ne derseniz uyarım o ayrı 🥰

Saat tuttum tam 1.5 - 2 saatte bir acıkıyorum. Hamurişi yemiyorum protein bile alsam aynı. Kafayı yiyeceğim. Doktor da çok alıyorsun dikkat et demez mi bir de. Sadece 2 kilo aldım bu arada o da sigarayı bıraktığım için. Valla psikolojim bozulmaya başladı kilo alma diyenleri duyunca ve acıkınca. :cry:
e
bende çok acıkıyorum sürekli birşeyler yemekte elim
bende 43 ile hamile kaldım 46 yım :( dr banada çok alıyorsun dedi 16. haftaya kadar 2 kg almak normalmiş :((( sigara bende bıraktım çok şükür

Vallahi bendede göbüş çıktı 54 kilo olmama ragmen hemen lcw gebe pantalonlu aldım ayy dünya varmış pek rahat 😆 kızımda eski yazılarıma baktım ondada 14 haftada göbegım pörtledi die not almısım demek benım iç karnım yok 🤷‍♀️ Bide 41 haftada 11 kılo ıle doguma gitmiştim darısı bu gebelik başınada kızımda 3.200 dogmustu ıyıydı yani🤩 bakalım şimdi ne olcaz 🥰

Aboo ne konuşmuşunuz oku oku bitiremedim 😂 kızlar vatsap kuralım ama sonra burdaki muhabbeti azaltmış olmayalım herkes orada yazar burda sohbet dönmez 🙈tabi siz ne derseniz sanki ilerleyen dönemde açsak dahamı iyi olur bebişlere kıyafet almaya başlayınca falan ozaman resim atmakta kolay olur... tabi ne derseniz uyarım o ayrı 🥰
benide unutmayın grup açılırken

Back
X