Merhaba doktor kontrolündeyseniz stres yapmayın bence. Her çocuk gerçekten de farkı gelişim gösteriyor. Birkaç gün içinde bir bakmışsınız bir aylık gelişim göstermiş. 5 aylıkken bize de gelişim geriliği var denmişti yuvarlanmıyor diye şimdi yuvarlana yuvarlana evi talan ediyor. Bizim doktorumuz ilk iki yılda çocuklar inanılmaz hızlı gelişir demişti.sadece bazen onunla yorucu aktivite yapmak gerekebilir. SevgilerArkadaşlar benim.bebek sırtüstü emekliyor .ayaga kaldırıp bastirdigim zaman basıyor ama kuvvetli değil dik durmuyor sağlık yönünden bir sorunumuz yok ama ay olarak herkezin bebegi emeklerken dik dururken benim bebek böyle olunca aklıma takılıyor. Geçen ay doktora genel kontrol için götürmüştük ayağını basma için doktor çalıştır dedi . Benim gibi olan varmı. Sirt üstü emeklerken nasıl normale dönecek bilmiyorum
Gerçekten de öyle. Bebekler bir anda sıçrayabiliyorlar gelişimde. Benim oğlum daha geçen ay emekleyemezken bir anda ayağa kalkıp adımlamaya başladı. Sonra emeklemeye başladı. Bazen sıralama bile farklı olabiliyor.Merhaba doktor kontrolündeyseniz stres yapmayın bence. Her çocuk gerçekten de farkı gelişim gösteriyor. Birkaç gün içinde bir bakmışsınız bir aylık gelişim göstermiş. 5 aylıkken bize de gelişim geriliği var denmişti yuvarlanmıyor diye şimdi yuvarlana yuvarlana evi talan ediyor. Bizim doktorumuz ilk iki yılda çocuklar inanılmaz hızlı gelişir demişti.sadece bazen onunla yorucu aktivite yapmak gerekebilir. Sevgiler
Inşallah bende bir sabah oğlumu ayağa kalkmış görürümGerçekten de öyle. Bebekler bir anda sıçrayabiliyorlar gelişimde. Benim oğlum daha geçen ay emekleyemezken bir anda ayağa kalkıp adımlamaya başladı. Sonra emeklemeye başladı. Bazen sıralama bile farklı olabiliyor.
Herkese merhaba
Formül mama içen bebeklerinize günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz? Ek gıda olarak neler yediriyorsunuz? kaç kere ve ne miktarda veriyorsunuz?
bizde 23 ocak dogumluyuz.. emeklemiyor.. daha tamda desteksiz oturamıyor.merhabalar.24 ocak doğumlu bebeğim var.hala emeklemiyor.oturmada sıkıntı yok.bu durumda olan vardı acaba?
Bizimki de çok terliyor. Hiç kalın da giydirmiyorum üstelik. Hatta ayakları kokuyo bazenmrb arkadaslar bebegim 8 aylık.arada soğuk soğuk terliyor. normal mi ??
Ben de iki gündür mamayı sabah akşama çektim. Sanki doymuyor gibi yemeği artırdım mamayı azalttım.Sabah aksam 180 iciyo ek gida artik herseyi yiyor. 2 ogun yemek 1 ogun meyve bazen 3 ogun yemek
16 ocak doğumlu benimki de emeklemiyor.oturuyor daha yeni ayaklari uzerine bastımerhabalar.24 ocak doğumlu bebeğim var.hala emeklemiyor.oturmada sıkıntı yok.bu durumda olan vardı acaba?
Ben bir kere verdim.kv yapmış ev tarhanası.sıkıntı olmadıBebeğine tarhana çorbası veren varmı.
Kendimiz için kullandığımız ev tarhanası verilir mi bebege içinde domates ve maya var sonuçta .
8 aylık olduk bisey olur mu acaba
MerhabaBebeğine tarhana çorbası veren varmı.
Kendimiz için kullandığımız ev tarhanası verilir mi bebege içinde domates ve maya var sonuçta .
ben 6 aylikken ekşitilmemis tarhana vermeye başladım. domatesli tarhana için erken olabilir.Bebeğine tarhana çorbası veren varmı.
Merhaba merakla bekliyor olacağım. Nerden aldiginizi da yazarsanizMerhaba
Ben de yeni aldım glütensiz Bebek tarhanası. İçeriğinde mısır unu pirinç unu Keçi yoğurdu ve tarhana özü var. Daha denemedim bakalım deneyince size de yazayım ☺☺
İstanbulda caddede İpek hanımın çiftliği var oradan aldım. İnternette de satışı var sanırım.dün tesadüfen girdim görünce alayım dedim. Severse eşimin annesine söyleyeceğiz o yapacak bundam sonraMerhaba merakla bekliyor olacağım. Nerden aldiginizi da yazarsaniz
15 ocak dogumlu bebegim.emeklemiyor. stres yapacak bisey yok.ilk çocuğum da 8.5 aylik emeklemisti.merhabalar.24 ocak doğumlu bebeğim var.hala emeklemiyor.oturmada sıkıntı yok.bu durumda olan vardı acaba?