Aynen öyle geçici değil normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat etsek az da Bi spor oh ne ala
Kardeş kıskançlığı ve tırnak yeme hat safhada Zeynepde de vardı. Yaşadığı duygunun normal olduğunu a ikisini de çok sevdiğimizi defalarca anlatmamıza rağmen Ayşeyi hele ki benden aşırı kıskanıyor
Şu devirde öyle zor ki sadece seninle alakalı değil canım ne çok tanıdığımız var kpss puanları çok iyi olup mülakatla elenen. Çok büyük hak mülakat =torpil adamın varsa oluyor. İnş emeklerinin karşılığını kat kat alırsın
Eşim ve ablamda çok ağır geçirmedi hele eşim çok çok iyiydi böyle geçecektiyse 2 yıldır boşuna kaçmışız diyordu
Benim sonucum negatif çıktı ama aynı belirtiler bende de vardı hatta ben eşimden daha kötüydü ama annelerin hasta Bile olma lüksü yok o halde hiç dinlenemedim ama geçti şükür olsun
Aynen öyle canım biz de kayınvalidem de var yaşlı ve kronik hastalıkları var onunda negatif çıktı ama en hasta oydu güya ona bulaşmasın diye ayrı odalarda durdular ama dediğin gibi eve geldimi o mikrop bulamama ihtimali yok. Şükür ki çok sıkıntı vermeden sıramızı savdık geçti gitti
Sen nasılsın ara ara gel iki satır yaz hissediliyor yokluğun