- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Implant cok agri yapiyormus cocuklara odaklananmam diye korktum mis. Disi kirmadi cikartmaya çalışırken yaptigi köprünun yan yüzünü kırdı ben de simdi tekrar keserek cikartirken disime zarar gelirse diye korkuyorum bildigin dişçi korkusu oluştu bende yıllardır disciye giderim böyle olmamıştı keske hiçbişey demeseydim varsin azicik sari kalsaydi ah ne konuşursun aptal ben dun prova yapmıştı aslinda ama rengi normaldi.cilasini abartmış yapan kişi dedi doktor.hem simdi kesilenler 2 cekilenler 2 4 dis implant o aciya dayanamam herhalde.yani dayanilir da cocuklara sabredemem acisini onlardan cikaririm diye korkuyorumCanım çok geçmiş olsun haklısın valla ben de olsam ağlardım diş bu başka bişeye benzemez kırdığı dişe köprü yapılabilecek durumda mı şimdi peki? İmplant neden düşünmedin? Köprüyü pek önermiyorlar artık 2 dişi daha kesmemek için. Üzme kendini vardır bir çaresi doktora önce prova yaptır yapıştırıcısını sürmeden koysun dişine bak bir ona göre yapıştırsın. İnşallah düzelir sıkma tatlı canını canım benim implant da düşün içine sinmeyecek gibi olursa.