- 20 Ağustos 2015
- 583
- 923
Çarşamba günü gideceğiz doktoraCnm bnm de erken döllenmedir tahminimce ilişki durumundan öyle düşünüyorum hayırlısı sen bu gün mü dr gideceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba günü gideceğiz doktoraCnm bnm de erken döllenmedir tahminimce ilişki durumundan öyle düşünüyorum hayırlısı sen bu gün mü dr gideceksin
Darısı başımızaaa... önce kese sonra kalp atışııı.. 2.de olsa hep heyecanlı bekleyişlerselam kızlar bizde kesemizi gördük
Hadi hayırlısı bakalım rabbim sağ salım kucağımıza almayı nasip eder inşallahÇarşamba günü gideceğiz doktora
canım ne yaptın gittinhmi doktora?Yarın gitçem randevu aldım
Canim ne yaptın ses çıkmadı senden...Günaydın kuzum a.s sabah 9 da kalktım şimdi uykuda tutmadı inşlh güzel haberler veririm size hayırlısıııı bakalım
Ben de başlayacağım hemen ne olur ne olmaz inşallah bi sıkıntı çıkmazGebeliğin şu zamanlarında psikoloji çok önemli stres, sıkıntı yapmamak gerekiyor o yüzden içinizi ferah tutun Allah'ın izni ile bir şey olmaz. Bende progestan kullanıyorum ilaçlı destek almakta fayda var.
Hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun :)Kızlar merhaba bende bugün öğrendim beta hcg 90 cıktı inşallah nisan annesi olacağım
Kahverengi mi canım eğer öyleyse doktora git istersen progestan falan yazar
Ben de yok ama doktor olursa telaş yapmama mı söyledi kahverengi ara ara olabiliyormuş leke şeklinde eğer kanla karışık gelmeye başlarsa mutlaka doktora git. Bana progestan verdi fitil olarak kullanmamı söyledi öyle bir ilaç yazdı mı sana?
Gözünüz aydın... daha keseyi görmeye vakit var.Kızlar merhaba bende bugün öğrendim beta hcg 90 cıktı inşallah nisan annesi olacağım
Kanama olunca verilir bir zararı yok.,Doktorumla telefonda konuştum farklı bir yerde olduğum için puan gidemiyorum kadın doğum yok hastanede. Progestan al kullan dedi. Ama görmeden telefonda söyledi ya tam emin olamadım bu ilacın bir zararı olmaz değil mi? Size neden vermişti kanama olduğu için mi yoksa hamilelik başında direk mi verdi?
Doktorumla telefonda konuştum farklı bir yerde olduğum için puan gidemiyorum kadın doğum yok hastanede. Progestan al kullan dedi. Ama görmeden telefonda söyledi ya tam emin olamadım bu ilacın bir zararı olmaz değil mi? Size neden vermişti kanama olduğu için mi yoksa hamilelik başında direk mi verdi?
İnternetten okudum acaba vajinal fitil olarak mı kullanıyorsun yoksa normal mi?Kanamam olmadı canım doktorumun alanı kısırlık ve riskli gebelik o yüzden her ihtimale karşı verdi. Çok uzun zaman sonra hamile kalınca doktorda ben de biraz pimpirikliyiz. Fitil olarak kullanıyorum ben o şekilde almamı söyledi sanırım etkisi daha fazla oluyormuş. Bir zararı yok çoğu gebeye yazılıyor.
İnternetten okudum acaba vajinal fitil olarak mı kullanıyorsun yoksa normal mi?
Yok cnım ya beta fazla yükselmemiş pek umutlu konuşmadı doktor ay felaket tellalı gibi bunların eline düşme yeter kiinsallah güzel haberlerle gelirsiniz.
geriden gelmesine hiç takılmayın. geç yumurtlamış olabilirsiniz. ölçümlerden dolayi ileride ya da geride olabilir. Inşallah sağlıklı haberler alırsınız.
Hcg 3100e yükselmiş Ama kese görünmedi vajinal bakma taraftarı değilim bekleyelim biraz daha dedi doktor
En son kaçtı canım beta kaç günde bu değrr oldu?Yok cnım ya beta fazla yükselmemiş pek umutlu konuşmadı doktor ay felaket tellalı gibi bunların eline düşme yeter ki
Önce kaçtı kaç gün geçti canım ?Yok cnım ya beta fazla yükselmemiş pek umutlu konuşmadı doktor ay felaket tellalı gibi bunların eline düşme yeter ki