2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah hayırlısını versin inşallah. bazı doktorlar pek duyguları önemsemiyor. 😔 senin sürecin başta sıkıntılı oldu ama sonu iyi olur insallah
Aminnn inşlh bacım ya sorma doktor iyice moralimi bozdu iki güne bi kan vereceksin dedi ama ben gitmicem zamana bırakdım

Perşembe 37 ve bugün Pazartesi 88.8 tatlım ya😔
Kimyasal olabilir hayırlısıolsun inşaallah ama şöyle bir şeyde var ikiz olanlarda biri tutunamayınca bhcg düşüp yükseliyor yada yavaş yükseliyor. Dış gebelik geçrmiştim ben bhcg 1000lere yakındı. Senin öyle değil. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah

Aminnn inşlh bacım ya sorma doktor iyice moralimi bozdu iki güne bi kan vereceksin dedi ama ben gitmicem zamana bırakdım
Git canım nasıl gtmicen bakarsın düzenli artar. Gitmesen bile evde 2 günde bir test yap ilk idrarla koyulaşmayı takip et

Git canım nasıl gtmicen bakarsın düzenli artar. Gitmesen bile evde 2 günde bir test yap ilk idrarla koyulaşmayı takip et
KuZum artık kollarımda hâl kalmadı kan aldırmaktan iki gün değilde 4günde bi sağlık ocağına aldırrrım sağlık ocağıbana yakın hastane uzak

Kimyasal olabilir hayırlısıolsun inşaallah ama şöyle bir şeyde var ikiz olanlarda biri tutunamayınca bhcg düşüp yükseliyor yada yavaş yükseliyor. Dış gebelik geçrmiştim ben bhcg 1000lere yakındı. Senin öyle değil. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah
Aynen canım benimki dışgebelik deil öylle olsa hızlı yükselir yavaş yavaş gidiyo işte acele etmeden 😃 doktor hem hamilesin diyo daha cok yeni diyo hemde büyük ihtimal kimyasaldır dedi şom ağızlı kadın iyice sitrese sokdu beni😩

Aynen canım benimki dışgebelik deil öylle olsa hızlı yükselir yavaş yavaş gidiyo işte acele etmeden 😃 doktor hem hamilesin diyo daha cok yeni diyo hemde büyük ihtimal kimyasaldır dedi şom ağızlı kadın iyice sitrese sokdu beni😩
Üzülme dış gebelikten iyidir yine. Ben geçirdim de çok kötüydü ya 😑

Doktorumla telefonda konuştum farklı bir yerde olduğum için puan gidemiyorum kadın doğum yok hastanede. Progestan al kullan dedi. Ama görmeden telefonda söyledi ya tam emin olamadım bu ilacın bir zararı olmaz değil mi? Size neden vermişti kanama olduğu için mi yoksa hamilelik başında direk mi verdi?

Bende miyom olduğu için verdi, gebeliğim milyonlardan etkilenmesin rahmim rahatlasın diye.

Üzülme dış gebelikten iyidir yine. Ben geçirdim de çok kötüydü ya 😑
Dış gebelik kürtaj mı yapıyorlar çok çok geçmiş olsun canım ya rabbim yaşatmasın bidaha zor anne olmak sandıgımız kadar kolay olmuyomuş ben bunu anladım hemen hamile kalınır sanıyodum😔

Benim adet günümde beta hcg 38 di doktor kimyasal olabilir 4 gün bekle dedi 377 çıkmıştı. Sat 25 haziran aslında geçen hafta cumartesi 5+4 olmam gerekirken kese 4+5 çıktı. Herkes yaşıyormuş sanırım kese sat uyumsuzluğu o yüzden biraz rahatladım. Doktorum bu cuma tekrar çağırdı kese gelişimi normal mi kontrol etmeye

Kızlar günaydın arada gelen regl ağrısı karın ve bel ağrım var normaldir demi sizde de var mı

Benim adet günümde beta hcg 38 di doktor kimyasal olabilir 4 gün bekle dedi 377 çıkmıştı. Sat 25 haziran aslında geçen hafta cumartesi 5+4 olmam gerekirken kese 4+5 çıktı. Herkes yaşıyormuş sanırım kese sat uyumsuzluğu o yüzden biraz rahatladım. Doktorum bu cuma tekrar çağırdı kese gelişimi normal mi kontrol etmeye
Geç döllenme olabilir

Kızlar günaydın arada gelen regl ağrısı karın ve bel ağrım var normaldir demi sizde de var mı

Normal canım bende de durum aynı hamileliğin ilk iki - üç ayı bu şekilde geçecekmiş. Sanırsın adetimin ikinci günü. :KK48:
Ara ara gelip giden ağrılar ve aniden bastıran uykuyla üç ayı hayırlısıyla geçirelim de... Sağlıkla büyüsün insan her şeye razı oluyor.

Dış gebelik kürtaj mı yapıyorlar çok çok geçmiş olsun canım ya rabbim yaşatmasın bidaha zor anne olmak sandıgımız kadar kolay olmuyomuş ben bunu anladım hemen hamile kalınır sanıyodum😔
Tüplerde büyümüş olsaydı ameliyat edilecektim ve tüpüm alınacaktı. Erken farkettik ve iğneyle gelişimi dırduruldu ve düştü. 😑 hemde çok zor geçen yıl 2 defa hamilekaldım ikisinide kaybettim. İkiside birbirinden zordu

X