2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cuma günü hcg 429 çıktı yarın tekrar gideceğim acayip heyecanlıyım hcg yükseldi mi , her şey yolunda mı, kese görünecek mi, kalbini ne zaman duyacağız. Bundan başka bir şey düşünemez haldeyim. Ailelere kalbi duymadan demeyelim dedik içimde tutmak da çok zor geliyor . Sizler birileriyle paylaştınız mı?
Beklemek çok zor ya biz de yarın keseyi görmeye gidecez inşallah bir sorun olmazsa ailelere söyleyecez daha dayanamıyorum 🙊

Başın sağolsun canım çok üzüldüm inan çok haklısın güzel zamanlar kimseye bakmadan yaşamak lazım inş. Nisan annesi olursun ve Nisan da hepimizin kucağı dolu olur.
Sağol canım inşaallah nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar.🙏🙏

Sat: 25 haziran ama kesede bebeğim 4+5 ti cumartesi günü. Haftaya gel ilerlemesine bakalım dedi. İlk gebeliğimde gelişmedi kalbi durdu düşük yaptım bundada sata göre 5 gün geride olduğu için çok tedirginim Allah rızası için banada sağlıklı olsun diye dua eder misiniz?

İnşhhh canım ya hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda 😘
insallah güzel haberlerle gelirsiniz. 🤲🤲
Sat: 25 haziran ama kesede bebeğim 4+5 ti cumartesi günü. Haftaya gel ilerlemesine bakalım dedi. İlk gebeliğimde gelişmedi kalbi durdu düşük yaptım bundada sata göre 5 gün geride olduğu için çok tedirginim Allah rızası için banada sağlıklı olsun diye dua eder misiniz?
geriden gelmesine hiç takılmayın. geç yumurtlamış olabilirsiniz. ölçümlerden dolayi ileride ya da geride olabilir. Inşallah sağlıklı haberler alırsınız.

insallah güzel haberlerle gelirsiniz. 🤲🤲
geriden gelmesine hiç takılmayın. geç yumurtlamış olabilirsiniz. ölçümlerden dolayi ileride ya da geride olabilir. Inşallah sağlıklı haberler alırsınız.

Amin bütün bebek bekleyen anneler sağlıkla kucaklarına alır inşallah

Merhabalar ben 6 Nisan annesi olarak görünüyorum ama Mart’ta olacak nasipse sezaryen olacağımdan durumlar nasıl keseyi gören varmı aranızda
Merhaba,bizim tarihlerimiz aynı sezeryan olacağından benim de Mart ayı olabilir.. benimkisi geç döllenme ama henüz keseyi görmedik. Çarşamba gideceğiz görmeye..

Doktorum bana da çarşamba gel kese için dedi. İnş. görebiliriz bayramdan önce de içimiz kalbini duyana kadar rahat eder. :dua: :KK200:

Doktorum bana da çarşamba gel kese için dedi. İnş. görebiliriz bayramdan önce de içimiz kalbini duyana kadar rahat eder. :dua: :KK200:
Ben de Çarşamba gidicem ama vajinal görünür anca. Bir sorun olmaz değil mi vajinal bakarsa

X