2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben bugün keseyi gördüm kızlar çok şükür. Ama tansiyonum biraz yüksek çıktı. Korktum. Ne yapmak lazım.

Benim şimdi bi leke geldi. Normal olabilir mi yoksa bir problem mi vardır doktora gitsem mi bilemedim normalde bugün 4+4. Cuma kese görünmemişti henüz perşembe beta hcg 464 çıkmıştı

Benim şimdi bi leke geldi. Normal olabilir mi yoksa bir problem mi vardır doktora gitsem mi bilemedim normalde bugün 4+4. Cuma kese görünmemişti henüz perşembe beta hcg 464 çıkmıştı
Kahverengi mi canım eğer öyleyse doktora git istersen progestan falan yazar

Ben de yok ama doktor olursa telaş yapmama mı söyledi kahverengi ara ara olabiliyormuş leke şeklinde eğer kanla karışık gelmeye başlarsa mutlaka doktora git. Bana progestan verdi fitil olarak kullanmamı söyledi öyle bir ilaç yazdı mı sana?

Merhaba,bizim tarihlerimiz aynı sezeryan olacağından benim de Mart ayı olabilir.. benimkisi geç döllenme ama henüz keseyi görmedik. Çarşamba gideceğiz görmeye..
Ben sadece betahcg baktırdım Cumartesi 1898 ti son adet 1 temmuz doktora daha gidemedim önümüzde ki hafta giderim inşallah

Kahverengi mi canım eğer öyleyse doktora git istersen progestan falan yazar

Evet kahverengi yapışkan gibi kıvamı. Birazdan gitmeyi planlıyorum eğer çıkabilirsem doktora.

Ben de yok ama doktor olursa telaş yapmama mı söyledi kahverengi ara ara olabiliyormuş leke şeklinde eğer kanla karışık gelmeye başlarsa mutlaka doktora git. Bana progestan verdi fitil olarak kullanmamı söyledi öyle bir ilaç yazdı mı sana?

Yok canım kan renginde değil ama korktum baya. Bilmiyorum devamı gelecek mi :KK43: bana doktor bi ilaç vermedi bi tek vitamin verdi.

Ben sadece betahcg baktırdım Cumartesi 1898 ti son adet 1 temmuz doktora daha gidemedim önümüzde ki hafta giderim inşallah
Sizin yüksekmiş benim 800küsur su ctesi ama dediğim gibi geç döllenme bizimki.çarşamba gideceğiz bakalım kısmetse

büyük bir ihtimal yerleşme kanamasidir. hala kendilerine yer yapıyor çünkü minnaklar. ama yine de bir görünün belki progesteron türü bir ilaç yazar

Ben de bugün keseyi gördüm kızlar küçük bi kanama alanı oluşmuş yerleşme kanaması da olabilir dedi progestan verdi korkuyorum inşallah bişey olmaz lekelenmem olmadı hiç

Cuma hcg 429 idi bu sabah kan verdim bir türlü sonuç çıkmadı sayfa yenilemekten zebil olduk.

Ben de bugün keseyi gördüm kızlar küçük bi kanama alanı oluşmuş yerleşme kanaması da olabilir dedi progestan verdi korkuyorum inşallah bişey olmaz lekelenmem olmadı hiç

Gebeliğin şu zamanlarında psikoloji çok önemli stres, sıkıntı yapmamak gerekiyor o yüzden içinizi ferah tutun Allah'ın izni ile bir şey olmaz. Bende progestan kullanıyorum ilaçlı destek almakta fayda var.

Kızlar merhaba bende bugün öğrendim beta hcg 90 cıktı inşallah nisan annesi olacağım

Hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin. :KK200:

Sizin yüksekmiş benim 800küsur su ctesi ama dediğim gibi geç döllenme bizimki.çarşamba gideceğiz bakalım kısmetse
Cnm bnm de erken döllenmedir tahminimce ilişki durumundan öyle düşünüyorum hayırlısı sen bu gün mü dr gideceksin

X