2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben şimdi 8+1 oldum kalp atışını duyduktan sonra doktora gitmedim ters bir durum da yaşamadım ama merak ediyorum bebek iyi midir acaba nasıl anlarız? Yani allah korusun bebeğe bir şey olursa ne oluyor belirtiler mi kesiliyor?

Kızlar ben şimdi 8+1 oldum kalp atışını duyduktan sonra doktora gitmedim ters bir durum da yaşamadım ama merak ediyorum bebek iyi midir acaba nasıl anlarız? Yani allah korusun bebeğe bir şey olursa ne oluyor belirtiler mi kesiliyor?
Bende merak ediyorum, doktor 7+0 da 3 hafta sonra gel demişti. önümüzdeki hafta cumartesi gideceğim. kanama falanmı oluyor acaba?

GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Ya
GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Merhaba benide ekleyebilirmisiniz
Yaş 38
Sat 8 temmuz
2. Çocuk

Herkese günaydınnn :KK76: Kızlar göbeğinizin falan erken çıktığından söz etmişsiniz ama bence o gazdan dolayı. Çok fazla midede gaz oluyor gebelikte. Yoksa karnın çıkması için daha erken 3.aylıkken falan başlıyor. Tabi ikizse daha erken.
Ben sabahları bulantıyla değilde böyle bir midemde rahatsızlık hissiyle uyanıyorum. Uyanır uyanmaz zorla ağzıma bişeyler tıkıyorum ama kahvaltı falan edemiyorum çok fazla. Var mı sabahları benim gibi olan? :işsiz:
Bendede gaz ve hazimsizlik sabah ilk uyandigimdada midem bir tuhaf oluyor bulanti gibi degil basks bisey tuhaf yani ve karnim şiş hemde nasil şiş nasil bir gaz anlayamadim umarim iner rahatlarim😕

Bende merak ediyorum, doktor 7+0 da 3 hafta sonra gel demişti. önümüzdeki hafta cumartesi gideceğim. kanama falanmı oluyor acaba?
Yok canım kanama yok çok şükür arada kasık ağrım oluyor hafif rahim büyüdüğü için normalmiş. Hani bir terslik olursa nasıl anlarız diye merak ettim 🤔

Yok canım kanama yok çok şükür arada kasık ağrım oluyor hafif rahim büyüdüğü için normalmiş. Hani bir terslik olursa nasıl anlarız diye merak ettim 🤔
yok bende onu demek istemedim :) bebeğe birşey olursa acaba kanama falanmı oluyor demek istedim.kanamaylamı anlıyoruz, yoksa başka belirtilerde varmı? bende senin gibi merak ediyorum. :KK70:

Bendede gaz ve hazimsizlik sabah ilk uyandigimdada midem bir tuhaf oluyor bulanti gibi degil basks bisey tuhaf yani ve karnim şiş hemde nasil şiş nasil bir gaz anlayamadim umarim iner rahatlarim😕
Heh aynen bende böyleyim. Bir an önce biter inşallah bu durum. Prenseslik hamile dönemine girmek istiyorum. Şöyle yiyip içip gezilen,karnın yavaş yavaş çıkmaya başladığı, tehlikelerin geçtiği. :anneadayı: :KK70:

Ben de 8+1 im doktor randevum haftaya salı günü. Lekelenme, kanama, şiddetli ağrılar olmadığı sürece gelmeme gerek olmadığını söyledi. Belirtiler ile ilgili olduğunu sanmıyorum yani belirtiler bir gelip bir gidiyor zaten o yüzden onlara güvenmek pek doğru değil.

Kızlar şimdi doktordan çıktım eve doktor iki kese gördü 🙈 %99 ikiz dedi ancak 2 hafta sonra kese işlerini daha rahat görürüz dedi ben şoktayım 🙈
Büyük sürprizzz :KK51: Benim çok yakın arkadaşıma da şok oldu öyle. Şimdi ultrsonda oynarken videolarını görüyoruz. İnşallah sağlıkla ilerler seninde. :anne:

Dış gebelik geçirdim ben niye ilk aklınıza bu geliyor ki ?
Dış gebelik öyle bir şey ki keskin ağrılar oluyor kahverengi kanama oluyor hatta omuzları bile ağrıtıyor. Korkmayın ilk olunca bulantı olmayabilir. Ben kalp atışını duyduktan sonra midem bulanmıştı kaybettiğim bebeğimde. Dış gebelikte de dediğim gibi leskin ağrılar oluyor
Peki hangi bölgenizde ağrı oluyodu ben iki gün önce apandist ağrısı sanıp acile gittim hamile olduğmu öğrendim şimdi ağrım baya azaldı hiç yok gibi ama korktum dış gebelikten

X