2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hanımlar merhaba. Bugün itibari ile 8+0 ım. 3 gündür meme hassasiyetim yok. Olmadığı gün doktora gittik ve bebeğimin kalbi atıyordu şükür ama bu durumu yaşayan var mı benim gibi? Çok korkuyorum devam etmiyor diye. Sabah vardı biraz şuan kayboldu.
Benimde aynı kaygılarım vardı doktora sordum her an olmaz zaten dedi bunlar için kaygılanma
bir önceki doktorda aynını dedi mide bulantımda yok şükür herseyi yiyebiliyorum sıcaklar çok sarsıyor beni nefes nefese kalıyorum

Kız bende aynıyım bugün 6 hafta oldu benimde karnım 3 aylık gibi oldu doktorum da dar giyme dedi hiç bişiyim olmuyor 🤔
Bende 9 haftalığım karnım 4-5 aylık gibi. Ama kilo olarak tam bir kilo almamışım. Bu göbek nasıl böyle oldu anlamadım. Gazdan heralde çünkü sabah küçülüyor 🤔

Kızlar su içince midem bulanıyor ya yok mu bunun bi çaresi su çok önemli biliyorum ama elimde değil 😟
Ben de içemiyorum pek üstelik her gün kusuyorum afedersiniz sıvı kaybı oluyor. Arada kasığım ağrıyor rahim büyüyor diye normalmiş. Mide bulantısı dışında başım da dönüyor bir daha türk dizileriyle dalga geçmiyim 😂

Ben de içemiyorum pek üstelik her gün kusuyorum afedersiniz sıvı kaybı oluyor. Arada kasığım ağrıyor rahim büyüyor diye normalmiş. Mide bulantısı dışında başım da dönüyor bir daha türk dizileriyle dalga geçmiyim 😂
Kasik agrisi bendede ara ara oluyor sonra geciyor ama halsizlik basladi sersem gibiyim 😏

Herkese günaydınnn :KK76: Kızlar göbeğinizin falan erken çıktığından söz etmişsiniz ama bence o gazdan dolayı. Çok fazla midede gaz oluyor gebelikte. Yoksa karnın çıkması için daha erken 3.aylıkken falan başlıyor. Tabi ikizse daha erken.
Ben sabahları bulantıyla değilde böyle bir midemde rahatsızlık hissiyle uyanıyorum. Uyanır uyanmaz zorla ağzıma bişeyler tıkıyorum ama kahvaltı falan edemiyorum çok fazla. Var mı sabahları benim gibi olan? :işsiz:

Herkese günaydınnn :KK76: Kızlar göbeğinizin falan erken çıktığından söz etmişsiniz ama bence o gazdan dolayı. Çok fazla midede gaz oluyor gebelikte. Yoksa karnın çıkması için daha erken 3.aylıkken falan başlıyor. Tabi ikizse daha erken.
Ben sabahları bulantıyla değilde böyle bir midemde rahatsızlık hissiyle uyanıyorum. Uyanır uyanmaz zorla ağzıma bişeyler tıkıyorum ama kahvaltı falan edemiyorum çok fazla. Var mı sabahları benim gibi olan? :işsiz:
Benimde mide agrisi ve tas gibi oluyor bi bakiom iyi bi bakiom tas gibi.

Selam Nisan anneleri :anneadayı::halay:
Gaz siskinligi icin yaptiginiz birsey varmi ayni sorun bende de var.
Normalde de su icen biri degildim simdi her 30 dak alarm kurup su iciorum 😂😂
Surekli uyku istegi var bende :oops:

X