Aynısi bendede var devamli şiş hissediyorum, karnim cikti yani kiloda aldim farkindayim anlamiyirum daha 6 hagtalik hamilelikte bukadar hizli şiskinlik kilo almak normalmi ,gögüslerimde şisti şimdiden 9 ay boyunca nekadar kilo alicak stresine girdim
KEsinlikle tavsiye etmiyorum. Hic bisey yapamadim dukkandada pasajdada kamera olmadigi icin kanitlayamadim ariyorum mesaj atiyorum cevap yok. Gidince zaten kovuyolar. Parayi alana kadar ilgi alaka tam guven veriyolar. Ama parayi aldiktan sonra hersey degisiyo. Malesef resim yok
Bende de başladı ödem. Çok gıcık bir durum
zaten kilo almaya müsaitim 4. Haftadan olması çok sinir bozucu. Inşallah geçicidir
Aynısi bendede var devamli şiş hissediyorum, karnim cikti yani kiloda aldim farkindayim anlamiyirum daha 6 hagtalik hamilelikte bukadar hizli şiskinlik kilo almak normalmi ,gögüslerimde şisti şimdiden 9 ay boyunca nekadar kilo alicak stresine girdim
Kız bende aynıyım bugün 6 hafta oldu benimde karnım 3 aylık gibi oldu doktorum da dar giyme dedi hiç bişiyim olmuyor
Ya ben acaba benzer durumu yaşayan var mıdır ki diye şüpheyle durumumu yazdım ama belli ki epey kalabalık grup oluşuyor : (
Ne yapsak kızlar bir kilo ödem takibi mi başlatsak ? Azaltacak önerilerle birlikte
Bana kalırsa sadece kilo değil ölçüm de yapmalıyız ve bir kenara not ederek ne kadar ilerlediğini görmeliyiz. Ben dün itibariyle başladım, bel, göğüs,karın,kalça,baldır gibi belirgin bölgeleri ölçüp not ettim
Şimdi de takibi yapacağım bakalım