Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar akşam uykusuna nasıl ve kaçta yatırıyorsunuz?
Ben nezamn uyutmak istesem yarım saat sonra gözler açık![]()
Bir daha kaçta uyanicak? Birde bundan önce kaçta uyanmıştı?şuan mesela uyutmaya çalışıyorum, ayağımda karanlik odada biraz salliyorum,sonra otomatik sallanan besigine yatirip kaçıyorum:)
bi süre bakınıyor tavana , sağa sola falan sonra ici geçiyor
Bir daha kaçta uyanicak? Birde bundan önce kaçta uyanmıştı?
Oğlumun günlük uyku çizelgesi şöyle: (İlk 20 günü saymıyorum çünkü hep uyuyordu emzirmek için çimdik atıp öyle uyandırıyordum.) sabah 6ile 7, 30 arasında uyanır bezini değiştiririm biraz sohbet eder oynarız, emziririm en fazla 1.5 saat sonra uyur bazen 2 saat kesintisiz uyur bazen yarım saatte bir uyanır. Gündüzleri en fazla 1.5 saat uyanık kalıyor çoğu zaman 1 saat içinde tekrar uyuyor. Akşam da en geç 9.30 da uyur gece ben emzirmeye uyandırırım 3 saatte bir. Hiç uyanmadan emer tekrar yatırırım bir sonraki emzirme saatine kadar sabah 6 ya kadar böyle.Kızlar akşam uykusuna nasıl ve kaçta yatırıyorsunuz?
Ben nezamn uyutmak istesem yarım saat sonra gözler açık![]()
Oğlumun günlük uyku çizelgesi şöyle: (İlk 20 günü saymıyorum çünkü hep uyuyordu emzirmek için çimdik atıp öyle uyandırıyordum.) sabah 6ile 7, 30 arasında uyanır bezini değiştiririm biraz sohbet eder oynarız, emziririm en fazla 1.5 saat sonra uyur bazen 2 saat kesintisiz uyur bazen yarım saatte bir uyanır. Gündüzleri en fazla 1.5 saat uyanık kalıyor çoğu zaman 1 saat içinde tekrar uyuyor. Akşam da en geç 9.30 da uyur gece ben emzirmeye uyandırırım 3 saatte bir. Hiç uyanmadan emer tekrar yatırırım bir sonraki emzirme saatine kadar sabah 6 ya kadar böyle.
yaaa hep aklimda bakicam buraya diyetr_lelli nbr cnm prenses nasil
doyan bebeklerde gunde 5-6 defa dolu cisli bez olmali diye biliyorum.3 gecedir bezi kuru kalkıyor,çiş yapmiyor .neden olabilirk i
Her bebek farklı büyüyor. Bebeklerin yapısıyla ilgili biraz da bence. Bazen anne baba ilgisizdir bebek rahat büyüt bazen üzerine titrersin derdi bitmez. Hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah. Rabbim sana da kolaylık versin canm.maşallah canım, ilk kızım aynı öyleydi..
nasıl büyüttüm hic anlamadım,ama küçük cadı öyle değil.. sensör var bunda ne zaman başım yastığa değse yaygara kopuyo:)
domatesi 1 yastan once onermiyorlar canim.sut tazikliyse kaciriyor sevmiyor öyle bende sagiyorum biraz ohle emziriyorum
Mesela.seftali,kayisi konabilir.ama ben.acikcasi hazirlamiyorum.herseyi mevsiminde yesin.ama domates komaervesi yapilabilir corbalarina katmak ici guzel olur.
damlatiyorum her delige 2 damla yumusayip asagi inincede temizliyorum aciliyor zaten.Kızlar serum fizyolojikle bebeklerin burnunu temizliyor musunuz?
Bana kremden ziyade karabasotu iyi gelmisti.Çatlak yoktu ama oluşmaya başlamış![]()
Benim yapım sinirimi dışarı gösteremiyorum fakat içten içe çok kızıyorum. Bebeği Eline alan TV izletiyorBenim eşimde sesine tepki verdiği için ışığına baktığı için tvnin yanına yatırmış geçenlerde. Çok kızdım. Elimden geldiği kadar uzak tutacağım. Eşim evde yokken hiç tv açmıyorum sadece telefondan yasin ve esmaül Hüsna zikri dinletiyorum.
Aynen domates bal cilek yukurta beyazi gibi gidalar 1 yasindan once alerjen bende tarhana biberi kullaniyorum yemeklerindedomatesi 1 yastan once onermiyorlar canim.
Kirmizi biber puresi dusunuyorum bende