Geçen sene ekim de gebe kalmıştım kalbi durdu 2 aylıkken onda da yaşamadım bundan dolayıda endişe ediyor olabilirimBende de aynı şeyler var. Bulantı da var özellikle sabahları. Ama her gebelik farklı. Illa olması gerekmiyor mide bulantısı. Ilk gebeliğin mi ?
Gaz problemi bende yaşıyorumBende de kasık agrisi, göğüslerde dolgunluk cok aclik, cok tuvalet ihtiyaci var. Sanirm bide gaz problemim varbidee zeytin peynir hic yemezdim zeytin istiyo canim
Benim arkadaşta 45 kilo ile hamile kaldı şimdi ikizleri varNe bılım gelen gexen az kılo al bebegı dusurursun dıyoda begenmez oldum tıpımı soyle az kalcam basenım olsun ıstıyorm
Ara ara hafif hafif karın ağrısı, acıyan büyük memeler. Biraz da agresif miyim neyim. Başka bir şey yokSevgili güzel annelerimiz merhaba size bir soru sormak istiyorum şuan hangi belirtileri yaşıyorsunuz?
Mesele bende arada karın ağrısı,kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, yemek yedikten sonra aşırı şişkinlik lakin mide bulantısı ya da tiksinti yok bu durum rahatsız ediyor beni nedense olmalı gibi geliyor sizlerde durum nasıl
Dogumu kolaylastirabiliyomus ama son zamanlarda olmali sankiBizde kankayız doğuma kadar düşünmüyoruz
Benimde hepsi kalcada toplanmis kicimi kapatacak sey ariyorumNe bılım gelen gexen az kılo al bebegı dusurursun dıyoda begenmez oldum tıpımı soyle az kalcam basenım olsun ıstıyorm
Bide ikizzBenim arkadaşta 45 kilo ile hamile kaldı şimdi ikizleri var
Ugrasma ya kadında bakınca o kum saati ya da cay bardagı siluetı gercekten cok hos duruyor tabı bazı erkekler eslerınn kalcası dıkkat ceksın ıstemez ama genıs kalcalı bı kadın gouncede dıplerı dusuyor. Gıydıklerim yakısmıyor popo olmayınca dumduz duruyor hafıf cıkıklık var oda zamannda squat yapardım onn etkısı ama kucuk caplı bı kalca bnmkıBenimde hepsi kalcada toplanmis kicimi kapatacak sey ariyorum
Olsun da hayırlısıyla tek çift farketmez Allah nasip edince ediyor kiloya boya posa bakmıyor bu işlerBide ikizzallah bagıslasınn benmkı tekızmıs ama gıttıgımde 5 6 haftalıktım. Sımdı 8.haftata gırdık bu saatten sonra ıkız cogul olma ımkanı varmı acaba ya bende hep ıkızım olsun ıstıyorm annemde ıkız dogrucaktu ama 7.ayda karnında ölmüşler sezaryenle almıslar. Ve annemın aılesı cogu tek yumurta ve cıft yumurta ıkızı. Anne tarafında ıkız genı var dıye ben kendımdede ıstıyorm ama 6.haftada doktor tekız dedı
Sanırım her insan da mide bulantısı kusma olacak diye bişey yok kendimi biraz rahatlatmayı öğrenmeliyim endişelenmeyi bırakmalıyım tabi mümkünseAra ara hafif hafif karın ağrısı, acıyan büyük memeler. Biraz da agresif miyim neyim. Başka bir şey yok ☺
Doktoruma perşembe günü görüneceğim inşallah sorun yokturBenim bi anda kanamam oldu kıpkırmızı öle anlamadım bulantı bazen oluyo bazen olmaması normal bence doktoruna sordun mu iyi düşün iyi olsun
Gözünüz aydınKizlarr hepinize iyi aksamlarr. Ben su bi kac gundur cok yorgunum surekli koşturuyorum dun oğlum icin bugun bebis için. Dun cok sukur kalp atisini duyduk bebisi de gorduk. 7 haftalik olarak gittim 6+4 dedi doktorum ama sıkıntı yok merak etme dedi. Ama ben kendimi cok halsiz ve bitkin hissediyorum var mi benim gibi olan
Maalesef önceden de kalçalarım iriydi. İşleminizin genetiğinde var. Kaçış yok.Zayıf gebe kalanlar sankı kıloları daha cabuk verıyor ama ya bi arkadas genetık olarak cok zayıflar hanıle kaldı bıraz etlendı dogumdan sadece 10 gun sonra gerı eskı halıne dondu ama omlarda ıste tum aıle cok zayıf. Ben yıne arada kılo alıyorm uzun sure oyle kalıyorm bır sure gerı verıyorm bısey yıyemıyorm benm bunye kılo alıp verebılıylrda ıste bnde dogumdan sonra kalcaya aldıklarmı vermek ıstemıyormsızın kalca nasldı gebekıkten once. aılece kalcalı basenlıysenız belkı dız dırekt kalcaya almıssınzdr kıloları genetık oyle dıye. Aynen bend ekendıme 50yı yakıstırıyorum yuzum doluyor kollarım dobi dobi oluyor ama hosuma gıdıyor son 3 yıldır hep 45 47 arasındayım
Hayırlı olsunMerhabalar arkadaşlar. Ben de Mayısın sonuna eklendim sanırım
Adet günüm 2 gün gecikti. 2 gündür idrar testi yapıyorum pozitif. Bu akşam iş çıkışı kan testi verdim ama sonucun 21:00da çıkacağını öğrenince sonucu alamadan evin yolunu tutmak zorunda kaldımÇünkü 27 aylık bir kızım var evde yolumu gözleyen.
Artık kan testi sonucunu almak yarın sabaha kaldı. Sabah erken çıkıp işe gitmeden alacağım inşallah.
Bu arada konuyu baştan itibaren okuyamadım. Ama muhakkak okuyacağım
Hayırlı olsun☺ Ben daha test yaptıramadım bile. Benim de 21 aylık bir oğlum var. Bakalım 2 çocuklu hayat nasıl olacak