Kişiye göre değişir bence ama ben 4+5 ye gördüm.4+4 ‘te kese görünme ihtimali sıfır mıdır?
Canım benım cok tesekkur ederım tatlış annesamimiyetime inan ki çok üzüldüm. çok zor işler bunlar ve büyük hayal kırıklığı oluyor. Allah en kısa sürede daha hayırlısını nasip etsin kuzum, dualarım seninle.
Geçmiş olsun;(Malesef kımyasal gecırdım kızlar cok uzgunum cok
Cok gecmısd oksun canım kımyasal oldugu nasıl anlasılıyor. Bırde sende kese falan gormemıs mıydı doktor.Tesekkur ederım bu ay ara vermeyı dusunuyorum cok uzuldum cunku
Bende alayım onda su galeta cubukları demı. Bırde sey sorucam gebelerın x raydan gecmesı sakıncalımıBenim de bu hafta bulantılarım durulmayacak seviyeye geldi. Ben galeta ile fln bastiriyorum şimdilik inşallah boyle idare ederim ilaç hiç kullanmak istemiyorum. Kahvaltı ardindan 11 gibi öğle yemeğinden once, 3 gibi devamlı elimde kıtır kıtır baya iyi geliyor.
İnşallah llah hamılesındır. Hıc bulantın falan olmamısmıydu ılk cocukta ben okasr bulantıl7yım kı bıdaha yapamam heralde dıyorm her hamılelık boyle gecerse 2. Zor dusunurum. Bıde dogum korkum var cok zor ya da korkunc olsa ınsanlar 2. Yi 3.yu nasıl yapıyor dıyorm ama sız nasl dogm yaptınz ılkındeMerhaba kızlar, 21 aylık bir oğlum var ve sanırım hamileyim. Henüz doktora gidemedim tatilde olduğum İçin ama Ev tipi testler pozitif çıkıyor. Belirtiler de var. Umarım hamileyimdir. Herkese güzel bir hamilelik dilerim.
Kan degerım 20ydı 65oldu bugun kontrole gıdıcektım yukselmıs mı dıe ama pazar gunu lekelenme gelınce suphelendım dun gıttım deger 15e dusmus bugunde adet oldjmCok gecmısd oksun canım kımyasal oldugu nasıl anlasılıyor. Bırde sende kese falan gormemıs mıydı doktor.
Bende alayım onda su galeta cubukları demı. Bırde sey sorucam gebelerın x raydan gecmesı sakıncalımıesım göreve gıttı 3 ay annemde kalcam cok sıkılıyorum avmye falan gıdesim var ama xraydan gecmek sıkntımıdır korktum cıkamıyorm bıgere.
İnşallahİnşallah llah hamılesındır. Hıc bulantın falan olmamısmıydu ılk cocukta ben okasr bulantıl7yım kı bıdaha yapamam heralde dıyorm her hamılelık boyle gecerse 2. Zor dusunurum. Bıde dogum korkum var cok zor ya da korkunc olsa ınsanlar 2. Yi 3.yu nasıl yapıyor dıyorm ama sız nasl dogm yaptınz ılkınde
Çok geçmiş olsun. Dilerim tez zamanda gerçeği de olur. Benim de henüz belli değil durumum. Dra gidince öğreneceğim. Dilerim çocuk isteyen herkes nurtopu gibi bebeklere sahip olsun.Malesef kımyasal gecırdım kızlar cok uzgunum cok
Canım ınsallah saglıkla guzel haberler alırsınÇok geçmiş olsun. Dilerim tez zamanda gerçeği de olur. Benim de henüz belli değil durumum. Dra gidince öğreneceğim. Dilerim çocuk isteyen herkes nurtopu gibi bebeklere sahip olsun.
Sağol canımCanım ınsallah saglıkla guzel haberler alırsın
Görürsünüz canım, ben de senin kadardım keseyi gördüğümüzde.. Perşembe günü de kalp atışı için gideceğiz kısmetseKızlar günaydın keseyi ne zaman gördunuz çarşamba kontrole gidecem ozaman 4+6 olacak inşaallah gorurmuyum
Canım o zaman düşük yaptığını nasıl fark etmiştin? Şu yüzden soruyorum, 1 haftadır çok bulantım vardı dünden beri azaldı epey, dün de çok yorulmuştum okulda.. Tedirginlik duyuyorum şimdi neden bu bulantı azaldı diyeBenim ilk gebeliğim 6 haftada düşükle sonuçlandı o yüzden Rabbim bidaha yaşarmasın ondan acele ediyorum sıkıntı çıkmaz inşaallah sağlıkla ilerler herkesin çarşamba günü de değerim 2 3 bin arasında olacak
Benide eklermisin 01.08.2019 sat kocaeli 2. Bebegim lalp atisi duyuldu
Merhabalar cok heyecanliyim biraz önce hamile olduğumu öğrendim ilk gebeligim anensefaliydi sadece birkaç saat yaşadı bu ikinci bana dua edin olur mu sat 14 ağustos istanbul kan değerim 3000 lerde cok tesekkur ederim şimdiden sağ salim kavuşsun herkes ins
Selamlar ben de şöyle kenardan iliseyim.
Sat 9 ağustos.
Tahmini doğum 15 mayıs
Il ankara
Teşekkür ederimbebişini kucağına sağlıkla alırsın inşallah canım. hayırlı uğurlu olsun
ne güzel heyecanlar bunlar :) Allah daim etsin. Kucağına sağlıkla alıp koca bir ömürü huzurla geçirirsiniz umarım
Aynı günmüş SAT tarihimiz. yakın doğum yaparız belki :)
iliş tabi :) hoşgeldin ve gözün aydın. sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. ilk bebeğin mi canım? onu belirtmemişsin de :)
Canım ne diyeceğimi bilemedim.Rabbim tekrar nasip etsin inşallah sağlıklı, sıhhatliMalesef kımyasal gecırdım kızlar cok uzgunum cok
Hadi ya cok gecmis olsun canim benim uzulme sagliksizdi demekkiMalesef kımyasal gecırdım kızlar cok uzgunum cok
Aynen canım daha önce geçirmişim ama şu an aktif olmadığı için sıkıntı yok dediler inşallah bakalım. Yaşayıp daha neler öğreneceğiz kimbilirBildigim kadarıyla bu anti rubelle. igg vb testler değerleri yüksek çıktığında o hastalığa karşı bağışıklığı gösteriyodu