2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende alayım onda su galeta cubukları demı. Bırde sey sorucam gebelerın x raydan gecmesı sakıncalımı esım göreve gıttı 3 ay annemde kalcam cok sıkılıyorum avmye falan gıdesim var ama xraydan gecmek sıkntımıdır korktum cıkamıyorm bıgere.

İnşallah llah hamılesındır. Hıc bulantın falan olmamısmıydu ılk cocukta ben okasr bulantıl7yım kı bıdaha yapamam heralde dıyorm her hamılelık boyle gecerse 2. Zor dusunurum. Bıde dogum korkum var cok zor ya da korkunc olsa ınsanlar 2. Yi 3.yu nasıl yapıyor dıyorm ama sız nasl dogm yaptınz ılkınde

Cok gecmısd oksun canım kımyasal oldugu nasıl anlasılıyor. Bırde sende kese falan gormemıs mıydı doktor.
Kan degerım 20ydı 65oldu bugun kontrole gıdıcektım yukselmıs mı dıe ama pazar gunu lekelenme gelınce suphelendım dun gıttım deger 15e dusmus bugunde adet oldjm

hamile olduğunu söyleyip geçmeyebilirsin, tüm hamile arkadaşlarımın yanımda yaptığı ve benim gıptayla baktığım bir hareketti dur aklıma getirdin, sırf tatmin olmak ve ben hamileyim geçmek istemiyorum demek için bir avm ye gideyim

İnşallah Benim ilkinde de hiç bulantım olmamıştı. Bir kere kusmuştum sadece. Bunda da bulantı yok. Ama baş dönmesi ve kasık ağrısı var. Benim ilk doğumun çok zır geçmişti. Ölümlerden dönmüştüm. Ama annelik öyle bir duygu ki tekrar tekrar yaşamak istiyor insan. En kötüsü bile bir şekilde geçip anı olarak kalıyor. Benim yaşadığım gibi durumlar istisna zaten. Emin’im sizin çok daha kolay geçecektir. Her anın tadını çıkarın

Canım o zaman düşük yaptığını nasıl fark etmiştin? Şu yüzden soruyorum, 1 haftadır çok bulantım vardı dünden beri azaldı epey, dün de çok yorulmuştum okulda.. Tedirginlik duyuyorum şimdi neden bu bulantı azaldı diye Kanamam falan yok bu arada..

Benide eklermisin 01.08.2019 sat kocaeli 2. Bebegim lalp atisi duyuldu

bebişini kucağına sağlıkla alırsın inşallah canım. hayırlı uğurlu olsun

ne güzel heyecanlar bunlar :) Allah daim etsin. Kucağına sağlıkla alıp koca bir ömürü huzurla geçirirsiniz umarım
Aynı günmüş SAT tarihimiz. yakın doğum yaparız belki :)

Selamlar ben de şöyle kenardan iliseyim.
Sat 9 ağustos.
Tahmini doğum 15 mayıs
Il ankara

iliş tabi :) hoşgeldin ve gözün aydın. sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. ilk bebeğin mi canım? onu belirtmemişsin de :)

Teşekkür ederim ikinci olacak ınsallah. 3 yaşında 1 kızım var. Öncesinde de bir düşüğüm olmuştu. 3. Gebeliğim yani

Bildigim kadarıyla bu anti rubelle. igg vb testler değerleri yüksek çıktığında o hastalığa karşı bağışıklığı gösteriyodu
Aynen canım daha önce geçirmişim ama şu an aktif olmadığı için sıkıntı yok dediler inşallah bakalım. Yaşayıp daha neler öğreneceğiz kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…