2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sagda olunca kız mi olur? Benimki nerede henüz goremedik tam. Ben yine benim erkek olacak gibi hissediyorum :) erkek kardeslerimin cocuklarinin hepsi kiz, ablamin 2 erkek. Belki o yuzden erkek olur hissi oluşuyor :)

Sagda olunca kız mi olur? Benimki nerede henüz goremedik tam. Ben yine benim erkek olacak gibi hissediyorum :) erkek kardeslerimin cocuklarinin hepsi kiz, ablamin 2 erkek. Belki o yuzden erkek olur hissi oluşuyor :)
Hayirlisi olsun kuzum oyle diyolar bebek kesenin sagindaysa kiz soldaysa erkek diye ama Allah bilir tabi bende bunu erkek hissediyorum ama kızım gibi cogu belirtisi belkide kız olcak gonlümdeki erkek diye oyle hissediyorumdur belki

Arkadaştan emzşrirken hamile kaldı fark etmedi biz dedik kes sütten diye dinlemedi çocuk gelişemedi karnında kürtaj olmak zorunda kaldı

Merhaba bende mayıs annesi olacağım sanırım 2 gün önce öğrendim planlı bir gebelik değil kızım 2 yaşını 8 ekimde bitirecek çok karışık duygular içindeyim erken olduğu için sanki kızıma yetmeyecek gibi hissediyorum

kızlar az önce test sonucum cıktı betahcg 16014 cıktı.bu nasıl oluyor böyle.7.haftadayım cocugun kalbi atmıyor dedi doktor beta baktır dedi o da 16 bin cıktı.bir terslik yok mu bu işte?

X-ray den geçme zorunluluğunuz yok, ben artık banda çantamı koyup direkt yan taraftan geçiyorum kimse de birşey demiyor.

Kan degerım 20ydı 65oldu bugun kontrole gıdıcektım yukselmıs mı dıe ama pazar gunu lekelenme gelınce suphelendım dun gıttım deger 15e dusmus bugunde adet oldjm
Öyle çok üzüldüm ki arkadaşım sadece sabır diyebiliyorum sana.. ama sabretmek de çok zordur bilirim.. ama çok şükür ki adet olmuşsun kürtaja gerek kalmayacak değil mi? Dualarımda olacaksın ama merak etme sen.. herşey çok daha güzel olacak buna inan

Hahahh yaa valla eşim caretta lar gibisin diyor. Şimdiden 3kilo aldim doktor diyet verdi ben de surekli acikiyorum ve sonra da yatak döşek. Bu ara oğlum da cok huysuz valla kafayi yememe ramak kaldi
Kaxıncı haftadassınız sız ben 8.hfta oldum ama hala kılo alamadım pek bısdyde yemıyorm gercı yogurt bile ögürtyo beni. Ilac falan kullanıyo rmısunuz. Nasıl beslenıp cocugu nasıl besliyorsunz ben hala ıcımde bı can oldugunu idrar edemedım ben ac kaldıkca oda dayanıyormus gıbı dusunyorum nasıl yıyıp ıcıcem bılemedm zaten oldu bıttı kılo almaya calısan bırıyım gebelıkte kılo aldırır dıyolar ama daha bende tık uok

Iyi geceler canım. Benimki iyi değil galiba kanamam oldu,yarın doktora gorunücem. Uyku da tutmuyor
İnşallah bişeyi yokturdur. Icıne ferah tut gebelıktee 1-2 haftalıkhafıf kanama veya lekelenme durumu olabılıyormus.düşük riski olsa bır seferde dusmezmı vr adet sancısından sıddetlı oluyor dusuk. Annem karnı cok, sancılanıyordu tuvalete gıdeym belkı kabız falan olmusumdur dedı bı gıttı aglayarak geldı idrarını yaparken bı kan bosalmıs ıcındede kuru fsulyeden bıraz buyuk bır kan prçası dusukmus meger. Yamı bır seferde oluyor dıye bılıyorm sennkı bıka gundur devam edıyorsa rısklı bır durum oldugnu sanmıyorm. Bende gecelerı yatarksn ayaklarmı yatagın baslıgına dıkerek uyyorum kan rahmıme dogru aksın bebek daha ıyı tutunsun dıye. Co ksukur bı sıkntı yok ama bendd de arada lekelenmeler oluyor lahve tonları gıbı akıntı gelıyor dokyorum demıstı adet gormedıgın ıcın adet yerıne bu sefer akıntı cok gelır bazen rengı degısebılır o aykı bilmem bıseyıne bagl ıdedı ama tsm dınlemedim korkacak bısey yok diye. İnşalah sendede sıkntı yokturdur. Harın haber et bızlere

Ay canım çok teşekkür ederim böyle morellere o kadar ihtiyacı oluyor ki insanın böyle durumlarda gerçekten... Bazı sitelerde ağrısız diyor düşük tehditine valla bilemedim. İlki de sorunlu olunca direk çöktüm morel olarak. Tekrar dış gebelik demesin de düşüğe de razıyım

Yokyok ne dıs gebelık ne dusuk ınsallah cok saglıklıdır yavrun boyle dua et kenfınıde strese sokma bılıyorsun gergınlık uzuntu ve streste zaten bebegın tutunması ıcın bır engel. Sakın ol uyu uykunu al, gun ıcındede arada uzan sol tarafınandogru yat bebege kan gıtsın. Ve yesıllık bıtkı cayları tuketme sogan falan sımdılık tuketme malum onlar rahmı temizliyor bebek tutunmaya calısırken tukettıklerımzle kaybedebılırız. Şimdi uyu dınken kı bebekte buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…