Sagda olunca kız mi olur? Benimki nerede henüz goremedik tam. Ben yine benim erkek olacak gibi hissediyorum :) erkek kardeslerimin cocuklarinin hepsi kiz, ablamin 2 erkek. Belki o yuzden erkek olur hissi oluşuyor :)Bende şuan hiç bulanti yok kasık agrim oluyo istahim azaldi tatli yemek istegim azaldı kızımdada hic bulantim olmamisti ama hep tatli yemek istiyodum goguslerimde hassasiyet cok vardı ama keseleri ikisininde ayni resmi ikiside sagda
Hayirlisi olsun kuzum oyle diyolar bebek kesenin sagindaysa kiz soldaysa erkek diye ama Allah bilir tabiSagda olunca kız mi olur? Benimki nerede henüz goremedik tam. Ben yine benim erkek olacak gibi hissediyorum :) erkek kardeslerimin cocuklarinin hepsi kiz, ablamin 2 erkek. Belki o yuzden erkek olur hissi oluşuyor :)
Arkadaştan emzşrirken hamile kaldı fark etmedi biz dedik kes sütten diye dinlemedi çocuk gelişemedi karnında kürtaj olmak zorunda kaldıBenimki de hala emiyor. Hamileyken emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum. Çocuk doktorumuz aynı zamanda emzirme uzmanı. Ona danışacağım bu konuda. Ben çalışmıyorum. Ama yine de çok zor olacak gibi geliyor. Hele bir de ikincisi de oğlan olursa yandım ki ne yandım
X-ray den geçme zorunluluğunuz yok, ben artık banda çantamı koyup direkt yan taraftan geçiyorum kimse de birşey demiyor.Bende alayım onda su galeta cubukları demı. Bırde sey sorucam gebelerın x raydan gecmesı sakıncalımıesım göreve gıttı 3 ay annemde kalcam cok sıkılıyorum avmye falan gıdesim var ama xraydan gecmek sıkntımıdır korktum cıkamıyorm bıgere.
Öyle çok üzüldüm ki arkadaşımKan degerım 20ydı 65oldu bugun kontrole gıdıcektım yukselmıs mı dıe ama pazar gunu lekelenme gelınce suphelendım dun gıttım deger 15e dusmus bugunde adet oldjm
Belki geriden geliyorsundurkızlar az önce test sonucum cıktı betahcg 16014 cıktı.bu nasıl oluyor böyle.7.haftadayım cocugun kalbi atmıyor dedi doktor beta baktır dedi o da 16 bin cıktı.bir terslik yok mu bu işte?
Iyi geceler canım. Benimki iyi değil galiba kanamam oldu,yarın doktora gorunücem. Uyku da tutmuyorİyi geceler kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
Acile falan gitseniz? Belki progesteron iğnesi falan yaparlar.Iyi geceler canım. Benimki iyi değil galiba kanamam oldu,yarın doktora gorunücem. Uyku da tutmuyor
Doktora whatsapp dan yazdım da yarın sabahtan gel bakalım dedi. Sürekli bi kanama değil. Yanı idrar rengini 1 kere değiştirdi. Onun dışında idrar normal ama afedersiniz peçete de ve çamaşır da sürekli görüyorum renk değişikliği..Acile falan gitseniz? Belki progesteron iğnesi falan yaparlar.
Çok geçmiş olsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah..Malesef kımyasal gecırdım kızlar cok uzgunum cok
Kaxıncı haftadassınız sız ben 8.hfta oldum ama hala kılo alamadımHahahh yaa valla eşim caretta lar gibisin diyor. Şimdiden 3kilo aldim doktor diyet verdiben de surekli acikiyorum ve sonra da yatak döşek. Bu ara oğlum da cok huysuz valla kafayi yememe ramak kaldi
İnşallah bişeyi yokturdur. Icıne ferah tut gebelıktee 1-2 haftalıkhafıf kanama veya lekelenme durumu olabılıyormus.düşük riski olsa bır seferde dusmezmı vr adet sancısından sıddetlı oluyor dusuk. Annem karnı cok, sancılanıyordu tuvalete gıdeym belkı kabız falan olmusumdur dedı bı gıttı aglayarak geldı idrarını yaparken bı kan bosalmıs ıcındede kuru fsulyeden bıraz buyuk bır kan prçası dusukmus meger. Yamı bır seferde oluyor dıye bılıyorm sennkı bıka gundur devam edıyorsa rısklı bır durum oldugnu sanmıyorm. Bende gecelerı yatarksn ayaklarmı yatagın baslıgına dıkerek uyyorumIyi geceler canım. Benimki iyi değil galiba kanamam oldu,yarın doktora gorunücem. Uyku da tutmuyor
Ay canım çok teşekkür ederim böyle morellere o kadar ihtiyacı oluyor ki insanın böyle durumlarda gerçekten... Bazı sitelerde ağrısız diyor düşük tehditine valla bilemedim. İlki de sorunlu olunca direk çöktüm morel olarak. Tekrar dış gebelik demesin de düşüğe de razıyımİnşallah bişeyi yokturdur. Icıne ferah tut gebelıktee 1-2 haftalıkhafıf kanama veya lekelenme durumu olabılıyormus.düşük riski olsa bır seferde dusmezmı vr adet sancısından sıddetlı oluyor dusuk. Annem karnı cok, sancılanıyordu tuvalete gıdeym belkı kabız falan olmusumdur dedı bı gıttı aglayarak geldı idrarını yaparken bı kan bosalmıs ıcındede kuru fsulyeden bıraz buyuk bır kan prçası dusukmus meger. Yamı bır seferde oluyor dıye bılıyorm sennkı bıka gundur devam edıyorsa rısklı bır durum oldugnu sanmıyorm. Bende gecelerı yatarksn ayaklarmı yatagın baslıgına dıkerek uyyorumkan rahmıme dogru aksın bebek daha ıyı tutunsun dıye. Co ksukur bı sıkntı yok ama bendd de arada lekelenmeler oluyor lahve tonları gıbı akıntı gelıyor dokyorum demıstı adet gormedıgın ıcın adet yerıne bu sefer akıntı cok gelır bazen rengı degısebılır o aykı bilmem bıseyıne bagl ıdedı ama tsm dınlemedim korkacak bısey yok diye. İnşalah sendede sıkntı yokturdur. Harın haber et bızlere
Yokyok ne dıs gebelık ne dusuk ınsallah cok saglıklıdır yavrunAy canım çok teşekkür ederim böyle morellere o kadar ihtiyacı oluyor ki insanın böyle durumlarda gerçekten... Bazı sitelerde ağrısız diyor düşük tehditine valla bilemedim. İlki de sorunlu olunca direk çöktüm morel olarak. Tekrar dış gebelik demesin de düşüğe de razıyım
Ben sızmışım yazar yazmaz. Oğlumun ağlamasına uyandım şimdi. Ne de tatlı uyuyordum oysaBende sizicam ama bir sürü isim var misafir gelecek