2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Malesef kımyasal gecırdım kızlar cok uzgunum cok
Çook çok geçmiş acısı büyük birkaç haftalık bile olsa insanın canını acıtıyor ben 5 haftalık kaybettim hala korkusu içimde ama şükür tekrar hamileyim umarım sende bir daha yaşamazsın sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Rabbim sabır versin

Kan degerım 20ydı 65oldu bugun kontrole gıdıcektım yukselmıs mı dıe ama pazar gunu lekelenme gelınce suphelendım dun gıttım deger 15e dusmus bugunde adet oldjm
Ya cok uzukdum ablamdada oyle oldu o son adetınde bebegı dusurmus zaten kanamayla bırlıkte. Hormonları 1 ay kadr daha hamıleymıs gıbı belırtıler vermıs adetı gecıkmıs test cubukları pozıtıf cıkıyor kan degerı yuksej cıkıyor 17 gunluk diyor beta raporunda . 10 gun sonra doktora gıdıyor hıcbısey yok dıyor doktor kan degerı gerı dusmus vs yanı 1 2 ay kadr belırtı devam edermıs. Sız sımdı rahmınızı dınlendırın tekrar denemeyun sımdıkık. Insallah bıdahakıne mujdekı haberı alırsın

Amin inş evet sat ayni günmüş hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar ins

Normal ultrason la mı baktı cnm
Evet canim normal karından baktı. 5 haftalık dedi. Bir sorun görünmüyor dedi.
Bakılması gereken rutin testler için kan aldılar, bazılarının sonucu geç çıkıyormuş, 10 gün sonra geldiğinde çıkmış olurlar, hepsine birden bakarız o zamana kadar tekrar gelmene gerek yok folik asit kullanmıyorsan başla dedi bir de.

Insallah ben 155 boy 45 kıloyum bazen okadr korkuyorum kı bu zayıflık bu bunye bebegım tutunabılırmı. Bulantılar yuzunden zaten 48den 45 e dusmusum. Pekı sey sorucam kalcalar buyuyormu gebelıkte ben kalcalsrım dumduz buyusunler ıstıyorum hafıfte basenlerım olsun ıstıyorum. Dogumdan sonra sekıllendırırım zaten ama keske buyuseler. Cogu kısınınkı buyuyormus kacıncı haftadan sonra buyyor dogumdan sonra hemen gıdıyormı bılgınz varsa

Kesinlikle büyüyorlar Ben geçen sefer 58 kilo ile hamile kalmıştım. 72 olarak gezindim doğumdan sonra baya bir süre. Şimdi 62 ile hamile kaldım. Kalçaların maşallahı var. Zayıf olmak bir avantaj hamile kalırken. Eninde sonunda size bir şeyler kalacaktır çünkü. 48-50 arası olsanız da gayet iyi olursunuz. Ah keşke o avantaj bende de olsa.

Benim bi anda kanamam oldu kıpkırmızı öle anlamadım bulantı bazen oluyo bazen olmaması normal bence doktoruna sordun mu iyi düşün iyi olsun

Sevgili güzel annelerimiz merhaba size bir soru sormak istiyorum şuan hangi belirtileri yaşıyorsunuz?
Mesele bende arada karın ağrısı,kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, yemek yedikten sonra aşırı şişkinlik lakin mide bulantısı ya da tiksinti yok bu durum rahatsız ediyor beni nedense olmalı gibi geliyor sizlerde durum nasıl

Kiz benim boyum 168 49 kiloyum ben napiyimmm oliyimmi

Bende de aynı şeyler var. Bulantı da var özellikle sabahları. Ama her gebelik farklı. Illa olması gerekmiyor mide bulantısı. Ilk gebeliğin mi ?

Zayıf gebe kalanlar sankı kıloları daha cabuk verıyor ama ya bi arkadas genetık olarak cok zayıflar hanıle kaldı bıraz etlendı dogumdan sadece 10 gun sonra gerı eskı halıne dondu ama omlarda ıste tum aıle cok zayıf. Ben yıne arada kılo alıyorm uzun sure oyle kalıyorm bır sure gerı verıyorm bısey yıyemıyorm benm bunye kılo alıp verebılıylrda ıste bnde dogumdan sonra kalcaya aldıklarmı vermek ıstemıyorm sızın kalca nasldı gebekıkten once. aılece kalcalı basenlıysenız belkı dız dırekt kalcaya almıssınzdr kıloları genetık oyle dıye. Aynen bend ekendıme 50yı yakıstırıyorum yuzum doluyor kollarım dobi dobi oluyor ama hosuma gıdıyor son 3 yıldır hep 45 47 arasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…