Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim belki erkendir ama beta oncekine gore dusmusse sanirim kimyasal diyolar yinede bekle gidebiliyosan ozele git aletleri daha kalitelikızlar cumartesi kalp atısı için bir doktora gitmiştik.kalp atısı zayıf demişti. bugün baska bir doktora gittik kalp atısı duyulmadı dedi . ve hemen doktor bugün(az önce verdik testi) ve persembe günü betahcg istedi? 7.haftadayım.ne olur nasıl olur bir seyler söyleyin kızlar ((((
Al bendende okadarÇok aşırı yorgnm Yaaa
Sizlerde oyle misniz
Cok teşekkürler ya ben uykuyu zaten severdim simdi daha da fena olduGözünüz aydın Ben de halsiz hissediyorum baya. Kuş gibi oturduğum yerde uyukluyorum bazen ki gündüz hiç uyuyamam normalde.
Benim de ilk gebeligim aynı şekilde sonuçlanmıştı. Sonra kan pıhtılaşması çıktı. Ikıncı de hamilelik boyunca clexane iğne kullandım. Clexane da artik bulunmuyormuş. Yarın tekrar doktora gidicem bakalim... trombofili paneli yaptırdın mi?Geçen sene ekim de gebe kalmıştım kalbi durdu 2 aylıkken onda da yaşamadım bundan dolayıda endişe ediyor olabilirim
Benimki de hala emiyor. Hamileyken emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum. Çocuk doktorumuz aynı zamanda emzirme uzmanı. Ona danışacağım bu konuda. Ben çalışmıyorum. Ama yine de çok zor olacak gibi geliyor. Hele bir de ikincisi de oğlan olursa yandım ki ne yandımBen de korkmuyor değilim. Valla gözümüzü kararttık oldu artık. Yaş farkı daha fazla olursa daha çok sorun olacaktı bizim için. Annem ve kayınvalidem bakıyor çünkü kızıma, ben çalışıyorum. 2 buçuk yıldır geniş aileyiz yani. O da zor bir hayat oluyor. En iyisi ikinciyi de biran önce yapmak olacaktı. Daha öncesinde de kızıma kıyamadığım için erteledim. Emiyordu bir de 2 yaşına kadar. Anca şimdi karar verebildik.
Hep uyusam Yaaa hepAl bendende okadar
Ben de şu am gözlerim kapanarak okuyorum forumu. Muhtemelen sızarım yakındaHep uyusam Yaaa hep
Ama işler de bitmiyor
Bende sizicam ama bir sürü isim var misafir gelecekBen de şu am gözlerim kapanarak okuyorum forumu. Muhtemelen sızarım yakında
Sevindim senin adina darisi basimiza diyelim :) ben de gun icinde bazen sanki fişimi cekmisler gibi oluyorum oyle halsiz oyle bitkin ve genelde aciktigimda boyle oluyorum sanki Ramazanda iftara son saatler kalmis gibi bir halim oluyor midem de oyle ve bulaniyor gibi hissediyorum. Biseyler yedigim zaman tekrar enerjim geliyor ama genelde yatiyorum ve kendimi yormamaya calsiyorum hatta her isimi tembel hayvanlar varya onlar gibi coook yavas yapiyorumKizlarr hepinize iyi aksamlarr. Ben su bi kac gundur cok yorgunum surekli koşturuyorum dun oğlum icin bugun bebis için. Dun cok sukur kalp atisini duyduk bebisi de gorduk. 7 haftalik olarak gittim 6+4 dedi doktorum ama sıkıntı yok merak etme dedi. Ama ben kendimi cok halsiz ve bitkin hissediyorum var mi benim gibi olan
Aynen saat 10 ve ben 12.30 gibi uyku moduna geçtim tatlı tatlıBen de şu am gözlerim kapanarak okuyorum forumu. Muhtemelen sızarım yakında
Benim de enerjim tükeniyor. Sabah evden cikmadan kahvalti yapiyorum 8 bucukta. Bugün 11bucuk gibi acıktım hemen. Ogrencinin yaninda da bir sey yiyemiyorum. Eve zor atiyorum kendimi. Ama acikinca başım ağrıdı hala da ağrıyor. Bir de progestan acayip yorgunluk uyku yapıyorSevindim senin adina darisi basimiza diyelim :) ben de gun icinde bazen sanki fişimi cekmisler gibi oluyorum oyle halsiz oyle bitkin ve genelde aciktigimda boyle oluyorum sanki Ramazanda iftara son saatler kalmis gibi bir halim oluyor midem de oyle ve bulaniyor gibi hissediyorum. Biseyler yedigim zaman tekrar enerjim geliyor ama genelde yatiyorum ve kendimi yormamaya calsiyorum hatta her isimi tembel hayvanlar varya onlar gibi coook yavas yapiyorum
Bence yanina ufak meyve falan al ya da biraz kuruyemis cunku uzun sure o sekilde durmakta iyi degil. Ben de cok cabuk acikiyorum ve aciktigim zaman gerçekten fenalik geliyor o yuzden acil durumlarda agzimiza atacagimiz seyler olmali yanımızda sen de ihmal etmeBenim de enerjim tükeniyor. Sabah evden cikmadan kahvalti yapiyorum 8 bucukta. Bugün 11bucuk gibi acıktım hemen. Ogrencinin yaninda da bir sey yiyemiyorum. Eve zor atiyorum kendimi. Ama acikinca başım ağrıdı hala da ağrıyor. Bir de progestan acayip yorgunluk uyku yapıyor
Hahahh yaa valla eşim caretta lar gibisin diyor. Şimdiden 3kilo aldim doktor diyet verdi ben de surekli acikiyorum ve sonra da yatak döşek. Bu ara oğlum da cok huysuz valla kafayi yememe ramak kaldiSevindim senin adina darisi basimiza diyelim :) ben de gun icinde bazen sanki fişimi cekmisler gibi oluyorum oyle halsiz oyle bitkin ve genelde aciktigimda boyle oluyorum sanki Ramazanda iftara son saatler kalmis gibi bir halim oluyor midem de oyle ve bulaniyor gibi hissediyorum. Biseyler yedigim zaman tekrar enerjim geliyor ama genelde yatiyorum ve kendimi yormamaya calsiyorum hatta her isimi tembel hayvanlar varya onlar gibi coook yavas yapiyorum
Canim benim ogluma hamileyken de bulanti tiksinti olmamisti. Bende gogus hassasiyeti gogus halkasinda koyulasma kasık agrilari batma oluyor sadece. Ha bir de koku alma duyum cok gelişiyorSevgili güzel annelerimiz merhaba size bir soru sormak istiyorum şuan hangi belirtileri yaşıyorsunuz?
Mesele bende arada karın ağrısı,kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, yemek yedikten sonra aşırı şişkinlik lakin mide bulantısı ya da tiksinti yok bu durum rahatsız ediyor beni nedense olmalı gibi geliyor sizlerde durum nasıl
Evde egitim ogrencisine gidiyorum. yanında yiyemem ya evdekilere de götürmem lazım. Zaten cocuklarin şeker problemi var meyve yiyemiyorlar. Eşim de eve yaklasirken yolda ye biraz daha dedi. Onu denicem bir de.Bence yanina ufak meyve falan al ya da biraz kuruyemis cunku uzun sure o sekilde durmakta iyi degil. Ben de cok cabuk acikiyorum ve aciktigim zaman gerçekten fenalik geliyor o yuzden acil durumlarda agzimiza atacagimiz seyler olmali yanımızda sen de ihmal etme
Ben de dogru düzgün bir sey yemememe ragmen 1bucuk kg almisim. Progestan sisiriyor olabilir mi? Oglun kac yasinda? Benim de bir oglum var 3 yaşında. O da arada çıldırma gününde oluyor.Hahahh yaa valla eşim caretta lar gibisin diyor. Şimdiden 3kilo aldim doktor diyet verdi ben de surekli acikiyorum ve sonra da yatak döşek. Bu ara oğlum da cok huysuz valla kafayi yememe ramak kaldi