2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dışarda yiyorum öğle yemeklerini, havalar hala sıcak gıda zehirlenmesi ihtimaline karşı kestim eti ve tavuğu. Güvendiğim yer olursa yerim ancak. Beslenmene dikkat etmen ne güzel. Ama gece yatmadan önceki ballı muzlu süt biraz olmamış sanki. Hem çok kalorili hem şekerini yükseltir. Gebelikte artık genç yaşlı demeden gebelik şekeri çıkıyor. Bu aylardaki beslenmeye çok bağlı bu şeker hastalığı. Dikkat etmeni öneririm.
İlk gebelik mi?
Allah hayırlı uğurlu kılsın

Ben de normalde iki öğün beslenirdim. Öğrendikten sonra üç öğün besleniyorum. Sabah süt yumurta peynir domates zeytin. Öğlen akşam normal ne varsa. Çok aşırı iştahım yok zaten.
Yarın doktora gidip şu karın ağrımı soracağım umarım normal bişey olduğunu söyler.

Merhaba... bende de sancı oluyor. Olması normal diye biliyorum. Hayırlı olsun
Üç öğün beslenmekte yarar var. Ben Pazar günü iki öğün beslenmiştim sanırım şekerim düştü. Halsiz kaldım. Elim ayağım titredi.

Tesekkur ederimm evet ilk hamilelik. Süt konusu ise bebeğe kilo aldiran içecek diye okudum doktoruma danışırım

Kehribarı
Kehrıbar bıleklıkmi. Bennde soyleymn
doktora ya gebekıgı ogrendıkten sonra psıkolojıkmı bu bulantılar anlamadm. Gebelıkten haberm olmadıgında hıc hulantım falan yoktı baslarda
Kebribarı bilmiyorum sea band diye aldım ben akupuntur noktalarına baskı yapıyormuş

Benim de bu hafta bulantılarım durulmayacak seviyeye geldi. Ben galeta ile fln bastiriyorum şimdilik inşallah boyle idare ederim ilaç hiç kullanmak istemiyorum. Kahvaltı ardindan 11 gibi öğle yemeğinden once, 3 gibi devamlı elimde kıtır kıtır baya iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…