2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende de kasık agrisi, göğüslerde dolgunluk cok aclik, cok tuvalet ihtiyaci var. Sanirm bide gaz problemim var🙄 bidee zeytin peynir hic yemezdim zeytin istiyo canim 🙈

Sevgili güzel annelerimiz merhaba size bir soru sormak istiyorum şuan hangi belirtileri yaşıyorsunuz?
Mesele bende arada karın ağrısı,kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti, yemek yedikten sonra aşırı şişkinlik lakin mide bulantısı ya da tiksinti yok bu durum rahatsız ediyor beni nedense olmalı gibi geliyor sizlerde durum nasıl
Ara ara hafif hafif karın ağrısı, acıyan büyük memeler. Biraz da agresif miyim neyim. Başka bir şey yok ☺️

Benim arkadaşta 45 kilo ile hamile kaldı şimdi ikizleri var:halay:
Bide ikizz😲😲 allah bagıslasınn benmkı tekızmıs ama gıttıgımde 5 6 haftalıktım. Sımdı 8.haftata gırdık bu saatten sonra ıkız cogul olma ımkanı varmı acaba ya bende hep ıkızım olsun ıstıyorm annemde ıkız dogrucaktu ama 7.ayda karnında ölmüşler sezaryenle almıslar. Ve annemın aılesı cogu tek yumurta ve cıft yumurta ıkızı. Anne tarafında ıkız genı var dıye ben kendımdede ıstıyorm ama 6.haftada doktor tekız dedı😥

Benimde hepsi kalcada toplanmis kicimi kapatacak sey ariyorum😂😂
Ugrasma ya kadında bakınca o kum saati ya da cay bardagı siluetı gercekten cok hos duruyor tabı bazı erkekler eslerınn kalcası dıkkat ceksın ıstemez ama genıs kalcalı bı kadın gouncede dıplerı dusuyor. Gıydıklerim yakısmıyor popo olmayınca dumduz duruyor hafıf cıkıklık var oda zamannda squat yapardım onn etkısı ama kucuk caplı bı kalca bnmkı

Bide ikizz😲😲 allah bagıslasınn benmkı tekızmıs ama gıttıgımde 5 6 haftalıktım. Sımdı 8.haftata gırdık bu saatten sonra ıkız cogul olma ımkanı varmı acaba ya bende hep ıkızım olsun ıstıyorm annemde ıkız dogrucaktu ama 7.ayda karnında ölmüşler sezaryenle almıslar. Ve annemın aılesı cogu tek yumurta ve cıft yumurta ıkızı. Anne tarafında ıkız genı var dıye ben kendımdede ıstıyorm ama 6.haftada doktor tekız dedı😥
Olsun da hayırlısıyla tek çift farketmez Allah nasip edince ediyor kiloya boya posa bakmıyor bu işler

Kizlarr hepinize iyi aksamlarr. Ben su bi kac gundur cok yorgunum surekli koşturuyorum dun oğlum icin bugun bebis için. Dun cok sukur kalp atisini duyduk bebisi de gorduk. 7 haftalik olarak gittim 6+4 dedi doktorum ama sıkıntı yok merak etme dedi. Ama ben kendimi cok halsiz ve bitkin hissediyorum var mi benim gibi olan

Ben de de kasikagrisi ara ara karin ağrısı gaz sıkıntısı azaldı gibi. Çok sık acıkıyorum ama yiyince de çok rahatsız oluyorum 😥

Kizlarr hepinize iyi aksamlarr. Ben su bi kac gundur cok yorgunum surekli koşturuyorum dun oğlum icin bugun bebis için. Dun cok sukur kalp atisini duyduk bebisi de gorduk. 7 haftalik olarak gittim 6+4 dedi doktorum ama sıkıntı yok merak etme dedi. Ama ben kendimi cok halsiz ve bitkin hissediyorum var mi benim gibi olan
Gözünüz aydın☺️ Ben de halsiz hissediyorum baya. Kuş gibi oturduğum yerde uyukluyorum bazen ki gündüz hiç uyuyamam normalde.

Merhabalar arkadaşlar. Ben de Mayısın sonuna eklendim sanırım :anneadayı:

Adet günüm 2 gün gecikti. 2 gündür idrar testi yapıyorum pozitif. Bu akşam iş çıkışı kan testi verdim ama sonucun 21:00da çıkacağını öğrenince sonucu alamadan evin yolunu tutmak zorunda kaldım:KK43: Çünkü 27 aylık bir kızım var evde yolumu gözleyen.:anne:
Artık kan testi sonucunu almak yarın sabaha kaldı. Sabah erken çıkıp işe gitmeden alacağım inşallah.
Bu arada konuyu baştan itibaren okuyamadım. Ama muhakkak okuyacağım :KK45:

Zayıf gebe kalanlar sankı kıloları daha cabuk verıyor ama ya bi arkadas genetık olarak cok zayıflar hanıle kaldı bıraz etlendı dogumdan sadece 10 gun sonra gerı eskı halıne dondu ama omlarda ıste tum aıle cok zayıf. Ben yıne arada kılo alıyorm uzun sure oyle kalıyorm bır sure gerı verıyorm bısey yıyemıyorm benm bunye kılo alıp verebılıylrda ıste bnde dogumdan sonra kalcaya aldıklarmı vermek ıstemıyorm🙏🙏🙏 sızın kalca nasldı gebekıkten once. aılece kalcalı basenlıysenız belkı dız dırekt kalcaya almıssınzdr kıloları genetık oyle dıye. Aynen bend ekendıme 50yı yakıstırıyorum yuzum doluyor kollarım dobi dobi oluyor ama hosuma gıdıyor son 3 yıldır hep 45 47 arasındayım
Maalesef önceden de kalçalarım iriydi. İşleminizin genetiğinde var. Kaçış yok. 😀

Merhabalar arkadaşlar. Ben de Mayısın sonuna eklendim sanırım :anneadayı:

Adet günüm 2 gün gecikti. 2 gündür idrar testi yapıyorum pozitif. Bu akşam iş çıkışı kan testi verdim ama sonucun 21:00da çıkacağını öğrenince sonucu alamadan evin yolunu tutmak zorunda kaldım:KK43: Çünkü 27 aylık bir kızım var evde yolumu gözleyen.:anne:
Artık kan testi sonucunu almak yarın sabaha kaldı. Sabah erken çıkıp işe gitmeden alacağım inşallah.
Bu arada konuyu baştan itibaren okuyamadım. Ama muhakkak okuyacağım :KK45:
Hayırlı olsun☺️ Ben daha test yaptıramadım bile. Benim de 21 aylık bir oğlum var. Bakalım 2 çocuklu hayat nasıl olacak 😱

kızlar cumartesi kalp atısı için bir doktora gitmiştik.kalp atısı zayıf demişti. bugün baska bir doktora gittik kalp atısı duyulmadı dedi . ve hemen doktor bugün(az önce verdik testi) ve persembe günü betahcg istedi? 7.haftadayım.ne olur nasıl olur bir seyler söyleyin kızlar :KK43:((((

Hayırlı olsun☺ Ben daha test yaptıramadım bile. Benim de 21 aylık bir oğlum var. Bakalım 2 çocuklu hayat nasıl olacak 😱

Ben de korkmuyor değilim.:KK57: Valla gözümüzü kararttık oldu artık. Yaş farkı daha fazla olursa daha çok sorun olacaktı bizim için. Annem ve kayınvalidem bakıyor çünkü kızıma, ben çalışıyorum. 2 buçuk yıldır geniş aileyiz yani. O da zor bir hayat oluyor. En iyisi ikinciyi de biran önce yapmak olacaktı. Daha öncesinde de kızıma kıyamadığım için erteledim. Emiyordu bir de 2 yaşına kadar. Anca şimdi karar verebildik.

X