Gitmedim telefonda görüştük başka bir tahlil istedi onu yaptırdım gece biraz önce göndereim doktora tamam bu değer iyi çıkmış sorun yok dedi.Ben de testimi bugün yaptım canım bakalım ne çıkacak gittn mi doktora
Iyi bakalim canm gözün aydınGitmedim telefonda görüştük başka bir tahlil istedi onu yaptırdım gece biraz önce göndereim doktora tamam bu değer iyi çıkmış sorun yok dedi.
Keseyi gördüm 10 gün sonra gel kalp atışlarını duymaya çalışırız dedi..
Ee iş nolduve hormonlarına yenik düşüp bu saate kadar uyumuş bir anne adayııııısana da günaydınn
Ee iş noldu
Teşekkürlergözün aydın
Ee iş noldu
Kehrıbar bıleklıkmi. Bennde soyleymnMide bulantısı hapları var doktoruna sor cnm. Etkili oluyor bir de bulantı önleyici bileklik kullanıyorum ben. Öğleden sonra artıyor genelde ilaç içiyorum günde 1 tane. Çok içmek istrniyordum ama ilacı çok kullanan vardı bildiğim. Doktorum da ben 2 çocuğumda da 9ay boyunca kullandım hiçbir sakıncası yok deyince daha rahat kullanıyorum artık
Merhaba... dün adetim dört gün geciktiği için gebelik testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm Allah’a çok şükür. Uzun zamandır bekliyordum. (5 yıldır) bir tane kızım var 6buçuk yaşında. Şuan 4+5’teyim. Beşinci haftanın ortasında doktora gidip hem keseyi görmeyi umuyorum hem de kan değerlerime baktırmayı düşünüyorum. Kan değerleri sonuçlarımla bir hafta sonra gidince de kalp atışlarını duyarım umarım. Şimdilik bhcg değerlerimi takip etmeyeceğim. Gerek görmüyorum.
Dünden beri neleri çıkardım hayatımdan;
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum ve bunun büyük kısmının bizim beslenmemizden kaynaklandığını hatırlatmak istiyorum.
- Her gün içtiğim kahve
- Arada sırada nadiren içtiğim sigara ve kola
- Dışarda zehirlenmeme sebep olabilecek et veya tavuk gibi yemekler
- 3-4 haftadır tatlıdan ve abur cuburdan soğumuştum. Canım hiç yemek istemiyordu. Sanırım hamilelikten. Hazır durum buyken her türlü tatlı ve abur cubur
Bu arada magnezyum, folik asit, omega 3 ve d vitamini takviyesine başlayacağım.
Normal ultrason la mı baktı cnmKeseyi gördüm 10 gün sonra gel kalp atışlarını duymaya çalışırız dedi..
Kizlwr merhaba sar 01.08.2019 keseyi kalp qtisi duyduk sizler ne durumdasiniz
Ben 6 haftalıkken gördüm (;Kızlar günaydın keseyi ne zaman gördunuz çarşamba kontrole gidecem ozaman 4+6 olacak inşaallah gorurmuyum
yarın kontrole gideceğim geçen çarşamba günü5+5 di kalp atışı yoktu 1 hafta sonra yani yarın gidecem inş. herşey yolunda gider kalp atışını duyarım6 +5 kuzum sizin kac