2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bildigim kadarıyla bu anti rubelle. igg vb testler değerleri yüksek çıktığında o hastalığa karşı bağışıklığı gösteriyodu

Kehrıbar bıleklıkmi. Bennde soyleymn
doktora ya gebekıgı ogrendıkten sonra psıkolojıkmı bu bulantılar anlamadm. Gebelıkten haberm olmadıgında hıc hulantım falan yoktı baslarda

Merhaba... dün adetim dört gün geciktiği için gebelik testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm Allah’a çok şükür. Uzun zamandır bekliyordum. (5 yıldır) bir tane kızım var 6buçuk yaşında. Şuan 4+5’teyim. Beşinci haftanın ortasında doktora gidip hem keseyi görmeyi umuyorum hem de kan değerlerime baktırmayı düşünüyorum. Kan değerleri sonuçlarımla bir hafta sonra gidince de kalp atışlarını duyarım umarım. Şimdilik bhcg değerlerimi takip etmeyeceğim. Gerek görmüyorum.
Dünden beri neleri çıkardım hayatımdan;
  • Her gün içtiğim kahve
  • Arada sırada nadiren içtiğim sigara ve kola
  • Dışarda zehirlenmeme sebep olabilecek et veya tavuk gibi yemekler
  • 3-4 haftadır tatlıdan ve abur cuburdan soğumuştum. Canım hiç yemek istemiyordu. Sanırım hamilelikten. Hazır durum buyken her türlü tatlı ve abur cubur
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum ve bunun büyük kısmının bizim beslenmemizden kaynaklandığını hatırlatmak istiyorum.

Bu arada magnezyum, folik asit, omega 3 ve d vitamini takviyesine başlayacağım.

Aa disardaki et tavuk sorun olur mu. Hayirli olsun bu arada. Ben de sağlıksız her seyi bıraktım. Kahvaltıda çay yerine ayran ya da su içiyorum. Ceviz badem fındık tüketiyorum bol bol. Gece yatarken balli muzlu süt içiyorum. Brokoli ispanak folik asit degeri yuksek yiyeceklermis. Balim et tavuk kurubaklagil sebze meyve zaten tüketiyorum

İlki düşük ikinci gebeliğim çok bel ve kasık ağrım var sat 4 Ağustos çatlatma iğnesi ile hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…