2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar ben de çok yoğun bir çalışma dönemindeyim ve bebiş de planlamadığmız bir zamanda gelince iyice koşturmaca halindeyim
o nedenle pek yazamıyorum
şimdi bir de iş için fransaya gitme durumu oldu Allahımmm hiç gözüm kesmiyor arabada 30dk yol gitsek uyukluyorum napsam şirkettekilerle paylaşsam mı bilemedim
haftasonu keseyi gördük çok şükür. SAT 30 Temmuz ama daha yeni gördük, 2 hafta geç yumurtlamışım doktorun demesine göre.
kasık ağrısı bende de var, ilk gebeliğimde de olmuştu, birkaç haftaya kalmaz diye düşünüyorum
benim asıl kafama takılan oğlumuza ne zaman söyleyeceğimiz
o kadar çok istiyordu ki kardeş, rahatsız olacağını ya da kıskanacağını düşünmüyorum
ama biraz araştırdığımda 3-4 ayı bekleyin çocuk sabırsızlanmasın diyor
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

bugün ters bir hareket yaptım regl günümde bugün yarın ondan mıdır da bilemiyorum ama hem karın ağrım hemde kasık ağrım çok yarın olsada biran önce gitsem artık kontrole 2 hafta gerçekten geçmek bilmedi yaaa. bebek sağda mı solda mı acaba onu hisseder miyiz acaba biri sordu bugün cevabını bilemedim :))

Kızlarrr ben geçen haftayı da çoğunlukla raporlu geçirdim. İlk iş günüm gibiydi bugün. 5 gündür çok ağır grip atlatamadım bi türlü.. bugün işten tam çıkarken tuvalette kahverengi akıntım olmuş baya çok korktum... perinatoloğuma yazdım progestan başladım moralim iyice bozuldu hepsi üst üste geliyor. Ben hiç iyi bi haber alamayacakmışım anne olamayacakmışım gibi geliyo bazen çöktüm resmen

kötüyü düşünmek yok,akıntı hepimize oluyor biliyorsun,eve gidip dinlen bolca. lütfen vesvese yapma,Allah korusun kollasın.

2 hafta ssonra daha net büyük görürüz dedi Ben biraz pimpirikli olunca haftaya da gel dedi ama kalp atisi için bisey demedi size bisey dedi mi

Hiç olumsuz düşünme canım iyi düşün iyi olsun. Benim de 9-10 gün önce kanamam oldu lekelenme şeklinde, çok korktum. Çünkü ben 3 senedir bi sürü tedavi denedim. En son aşılama yaptık. Olmadı. Tam tüp bebeğe başlamak için adeti beklediğim ay kendiliğinden hamile kaldım. İnsan daha da bir tedirgin oluyor, o yüzden hemen apar topar doktora gittik. Kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar ve progestan başladım. 10 gün de istirahat verdi, işe gitmedim, evde yattım. Çok şükür fayda etti. Benim ilk bebeğim, hiç tecrübem yok ama Kanama o kadar çok kişide oluyor ki, o yüzden dua et, içini ferah tut

Kan uyuşmazlığı için iğneyi şimdi vurmalarına çok şaşırdım,bizde de var ya 28inci hafta ya da doğumdan sonra dediler,sevindim ya bir de onu düşünmezsiniz

2 hafta ssonra daha net büyük görürüz dedi Ben biraz pimpirikli olunca haftaya da gel dedi ama kalp atisi için bisey demedi size bisey dedi mi
Ben keseyi 5.haftada gördüm cuma günü 6hafta olacak son adet tarihine göre cuma gel kalp atışına bakalım dedi

Merhabaaa ben de gördüm çok şükür küçücük bir nokta yalnız vajinal muayene ile görebildim 5 haftalık dedi
Kuzum bu arada vajinal muayene bebekte saglik sıkıntısı oldukça önermiyorlar sen de yapmamaya dikkat et bence

Kan uyuşmazlığı için iğneyi şimdi vurmalarına çok şaşırdım,bizde de var ya 28inci hafta ya da doğumdan sonra dediler,sevindim ya bir de onu düşünmezsiniz
Bana hamile olduğumu öğrendiğimde yani ilk gittiğimde kalp atışını duyduktan sonra eğer kanama olursa iğneyi yapıcaz demişti. Ben de doğumdan sonra sanıyordum o iğneyi. Demek ki böyle durumlar da oluyormuş. Benimki doktorun dediğinden bile erken oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…