- 6 Eylül 2019
- 153
- 381
- 39
Ahahahhşükür yapar, yapası gelmezse de yaptıracak bir eş dost akraba organize eder yeter ki aç kalmasın
Kızlarrr ben geçen haftayı da çoğunlukla raporlu geçirdim. İlk iş günüm gibiydi bugün. 5 gündür çok ağır grip atlatamadım bi türlü.. bugün işten tam çıkarken tuvalette kahverengi akıntım olmuş bayaçok korktum... perinatoloğuma yazdım progestan başladım moralim iyice bozuldu hepsi üst üste geliyor. Ben hiç iyi bi haber alamayacakmışım anne olamayacakmışım gibi geliyo bazen çöktüm resmen
Herkese merhaba dr dan geldik xok sukur kese gorundu ama 4 haftalik dedi dr.hayirlisi olsun Allah hepimizin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Ya ben heyecandan ne kadarlik oldugunu sormayi unuttum. Belki de soyledi ama duymadimMerhabaaa ben de gördüm çok şükür küçücük bir nokta yalnız vajinal muayene ile görebildim 5 haftalık dedi
Gözün aydın canimmArkadaslar merhaba ben bugun sabah keseyi gördüm cok şükür
6+3 dedi doktorum bugün. Duyulma ihtimali olabilir senin de belki :)Herkese günaydıııın... Canım gözün aydın, kaçıncı haftadasın. Ben cuma günü gidicem doktora duyar mıyım acaba :)
Kızlarrr ben geçen haftayı da çoğunlukla raporlu geçirdim. İlk iş günüm gibiydi bugün. 5 gündür çok ağır grip atlatamadım bi türlü.. bugün işten tam çıkarken tuvalette kahverengi akıntım olmuş bayaçok korktum... perinatoloğuma yazdım progestan başladım moralim iyice bozuldu hepsi üst üste geliyor. Ben hiç iyi bi haber alamayacakmışım anne olamayacakmışım gibi geliyo bazen çöktüm resmen
Çok güzel değil mi yaHerkese merhaba kızlar. Çok şükür kalp atışını duydum bugün darısı tüm arkadaşlara
Hiç olumsuz düşünme canım iyi düşün iyi olsun. Benim de 9-10 gün önce kanamam oldu lekelenme şeklinde, çok korktum. Çünkü ben 3 senedir bi sürü tedavi denedim. En son aşılama yaptık. Olmadı. Tam tüp bebeğe başlamak için adeti beklediğim ay kendiliğinden hamile kaldım. İnsan daha da bir tedirgin oluyor, o yüzden hemen apar topar doktora gittik. Kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar ve progestan başladım. 10 gün de istirahat verdi, işe gitmedim, evde yattım. Çok şükür fayda etti. Benim ilk bebeğim, hiç tecrübem yok ama Kanama o kadar çok kişide oluyor ki, o yüzden dua et, içini ferah tut
Ah hem de nasıl güzelÇok güzel değil mi yaÇok tuhaf hissettim ben de kendimi bugün duyunca. Ses kaydı alacaktık. Unutmuşuz heyecandan İçimde kaldı kaydedemedim diye
Ben keseyi 5.haftada gördüm cuma günü 6hafta olacak son adet tarihine göre cuma gel kalp atışına bakalım dedi2 hafta ssonra daha net büyük görürüz dedi Ben biraz pimpirikli olunca haftaya da gel dedi ama kalp atisi için bisey demedi size bisey dedi mi
Kuzum bu arada vajinal muayene bebekte saglik sıkıntısı oldukça önermiyorlar sen de yapmamaya dikkat et benceMerhabaaa ben de gördüm çok şükür küçücük bir nokta yalnız vajinal muayene ile görebildim 5 haftalık dedi
Hiçsormadı aslında doktor direkt bakmak istedi birdaha asla yaptırmamKuzum bu arada vajinal muayene bebekte saglik sıkıntısı oldukça önermiyorlar sen de yapmamaya dikkat et bence
Bana hamile olduğumu öğrendiğimde yani ilk gittiğimde kalp atışını duyduktan sonra eğer kanama olursa iğneyi yapıcaz demişti. Ben de doğumdan sonra sanıyordum o iğneyi. Demek ki böyle durumlar da oluyormuş. Benimki doktorun dediğinden bile erken oldu :)Kan uyuşmazlığı için iğneyi şimdi vurmalarına çok şaşırdım,bizde de var ya 28inci hafta ya da doğumdan sonra dediler,sevindim ya bir de onu düşünmezsiniz