2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen canım öyle hesaplıyorlar ben evde pozitif çıkınca kan verdim öğrendiğimd3 4 haftalıkmış Kan değerim 3300 çıkmıştı hemen doktora gittim çünkü devamlı kullandığım 2 ilacım vardı gebelik düşünmüyordum süpriz oldu. İlk gittiğimde de keseyi gmrmüştük. Bıgün 6+3 kalp atışını da duyduk çok şükür

Cok sukuur. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Ben 2745 hcg de gorememistim insallah pazartesiye gorurum keseyi

Arkadaşlar benim arada adet olacakmış gibi belim ağrıyor sonra geçiyor oğlumda oldumu hiç hatırlamıyorum normal mi sizce sizede oluyor mu ?

Tekrar ne zaman gidiceksin?
Aslında bi hafta sonra dedi ama ben 6. Hafta sonlarına doğru gidicem daha erken olduğu için bebek görünmüyor illede görcm diye git gel leke m yoktu bugün Yoruldum hemen oldu yine ondan dinlenicem herşey Rabbimden acil bişey olursa gidermek zatn

Yolk kesesi kesenin içinde ufak bir kese daha oluyor ona deniyor. Ultrasonda bakınca herkesin görebileceği bişey sizin var mı ultrason resminiz? Yükleyebilir misiniz?

Canim devlet hast kullanilan cihazlar cok eski o yuzden goremeyen cok var belki o yuzdendir bende 5. Haftamda anca gormustu o yuzden endiselenme daha erken bebegi gormek icin bildigim kadariyla
Gittiğim doktor prof. Özel muayeneahnesine gittim canım ultrason cihazı gayet iyi keşke dediğin gibi olsa içimde biraz daha umut olurdu

Gittiğim doktor prof. Özel muayeneahnesine gittim canım ultrason cihazı gayet iyi keşke dediğin gibi olsa içimde biraz daha umut olurdu
Canim benimde 6.haftam ne boyutunu biliyorum ne de icinde bebek olup olmadigini bunlari ogrenmek icin daha erken

İnşallaahh Benim için dua edin lütfen bu üçüncü bebeğim ilk ikisini kaybettim
Dualarım sizinle. Ama lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Eğer inancınız varsa bolbol dua okuyun içinizi ferahlatın. Keske daha erken olsaydı randevu, carsambaya kadar daha cok var

Dualarım sizinle. Ama lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Eğer inancınız varsa bolbol dua okuyun içinizi ferahlatın. Keske daha erken olsaydı randevu, carsambaya kadar daha cok var
Çok çok çok teşekkür ederim Dua etmediğim bir an yok buradaki herkes için de ediyorum bol bol.. bakalım çarşamba nasıl gelecek...

Bende 5+2 de gittim sadece keseyi gördük o zaman. Normal degilmi daha yeni olusmuyo mu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…