Aynen canım öyle hesaplıyorlar ben evde pozitif çıkınca kan verdim öğrendiğimd3 4 haftalıkmış Kan değerim 3300 çıkmıştı hemen doktora gittim çünkü devamlı kullandığım 2 ilacım vardı gebelik düşünmüyordum süpriz oldu. İlk gittiğimde de keseyi gmrmüştük. Bıgün 6+3 kalp atışını da duyduk çok şükürBen hafta olayini cok cozemedim sanirim son adet tarihinin ilk gunununden sayiyorlar. Benm son adet tarihimin ilk gunu agustos 13. Yani suan 4 hafta 1 gunluk mu hamilelikdoktorda bana bunlari sormadi. Sadece kan degerine bakti. Sizin kacti kan degeri hatirliyomusunuz?
Cok sukuur. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsinAynen canım öyle hesaplıyorlar ben evde pozitif çıkınca kan verdim öğrendiğimd3 4 haftalıkmış Kan değerim 3300 çıkmıştı hemen doktora gittim çünkü devamlı kullandığım 2 ilacım vardı gebelik düşünmüyordum süpriz oldu. İlk gittiğimde de keseyi gmrmüştük. Bıgün 6+3 kalp atışını da duyduk çok şükür
Bel ağrısı normal bana da araara oluyor. Bazı arkadaşlarda hep oluyormuşArkadaşlar benim arada adet olacakmış gibi belim ağrıyor sonra geçiyor oğlumda oldumu hiç hatırlamıyorum normal mi sizce sizede oluyor mu ?
Aslında bi hafta sonra dedi ama ben 6. Hafta sonlarına doğru gidicem daha erken olduğu için bebek görünmüyor illede görcm diye git gel leke m yoktu bugün Yoruldum hemen oldu yine ondan dinlenicem herşey Rabbimden acil bişey olursa gidermek zatnTekrar ne zaman gidiceksin?
5+6 yım ama bi hafta geri 4+6Kaçıncı gününde kan verdin? Doktor neden cok dedı kı
Bana da çok geldi normalde daha az olması lazımKaçıncı gününde kan verdin? Doktor neden cok dedı kı
Tekrar beta istemedi en son bu hafta değil geçen hafta perşembe 402 çıkmıştıBeta HCG kaç çıktı canım
Ama yolk kesesini de göremedim dediCanim benim de gecen hafta 10 mm iken bebek görünmedi. Muhtemelen gec dollenmedir dedi 2 ayri doktor. Bekliycez 2 hafta daha dediler. Ben de bekliyorum. Korkmayalim.
Yolk kesesi kesenin içinde ufak bir kese daha oluyor ona deniyor. Ultrasonda bakınca herkesin görebileceği bişeyKuzum daha bebek icin cok erken degil mi? Suan sadece keseye bakiliyor zaten oyle biliyorum. Benimde 5+1de kesem 6mmdi ve bisey demedi yani o zaman zaten goremiyorlar. Zaten bebek olustuktan sonra ultrasonda olcerek tam haftasi ve gununu soyleyecekler yani suan keselerle olculen bisey degil. Yolk kesesi ne gerci onu bilmiyorum ama ultrasonda gorecek kadar uzman misin bu konuda?? İstersen baska bir doktora daha git iki gun sonra
Daha çok yeni banada kese düzensiz dedi erken gitmek iyi değil bnce anca oluyorAma yolk kesesini de göremedim dedi
İnşallaahhHemen ümitsizliğe kapılmayın gec döllenmeden de olabılır. Insallah da öyledir
Bu hafta çarşambaya perinatoloğuma randevum var zatenAma bence başka doktora da gidin. İçiniz rahatlasın.
Gittiğim doktor prof. Özel muayeneahnesine gittim canım ultrason cihazı gayet iyiCanim devlet hast kullanilan cihazlar cok eski o yuzden goremeyen cok var belki o yuzdendir bende 5. Haftamda anca gormustu o yuzden endiselenme daha erken bebegi gormek icin bildigim kadariyla
Canim benimde 6.haftam ne boyutunu biliyorum ne de icinde bebek olup olmadigini bunlari ogrenmek icin daha erkenGittiğim doktor prof. Özel muayeneahnesine gittim canım ultrason cihazı gayet iyikeşke dediğin gibi olsa içimde biraz daha umut olurdu
Amin tsekkur ederim cümlemizinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Dualarım sizinle. Ama lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Eğer inancınız varsa bolbol dua okuyun içinizi ferahlatın. Keske daha erken olsaydı randevu, carsambaya kadar daha cok varİnşallaahhBenim için dua edin lütfen bu üçüncü bebeğim ilk ikisini kaybettim
Brn 4+4 iken ka degerım 5000 idi. Bır de kısıden kısıye devısıyor degerler. Mesela benimle aynı gün hamıle kalan bır arkadaşın 12. Gün hcgsi 200 iken benimki 70 idi. Ama önemi yok bunun. Önemli olan iki günde bir %60 artmasıdır5+6 yım ama bi hafta geri 4+6
Çok çok çok teşekkür ederimDualarım sizinle. Ama lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Eğer inancınız varsa bolbol dua okuyun içinizi ferahlatın. Keske daha erken olsaydı randevu, carsambaya kadar daha cok var
Bende 5+2 de gittim sadece keseyi gördük o zaman. Normal degilmi daha yeni olusmuyo mu zatenDoktordan çıktım kızlar kese var ama bebek göremedi boş gebelik olabilirmişama geç döllenmeden kaynaklı da olabilir dedi. 23 üne yine çağırdı.. ama ben bile gördüm zaten yolk kesesi yoktu var mı saha önce böyle bi durum yaşayan?