2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

İçini ferah tut canım. Umarım herşey yolundadır ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bu arada hangi şehirdensin

Kızlar yemek ne
Evet, Tsh 4’ün üzerinde maalesef
hiçbişey için canını sıkma herşey yoluna girer mutlu ol hepimiz için henüz çok erken Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin bnm ark ın 5 yıl olmadı kaç kez kürtaj oldu şimdi 1 yasında tatlı mı tatlı bir oğlu var maşallah her zorlukla beraber bir kolaylık vardır

merhaba müstakbel anneler :) Ben de 6 gün önce öğrendim mayıs annesi olacağımı :) Sağlıklıca zamanında kucağımıza alırız inşallah kerataları. Geçireceğim bu süreci aynı anda birilerinin de yaşıyor olması ve bunu paylaşıyor olmamız çok kıymetli bence.

Evet, Tsh 4’ün üzerinde maalesef
Hiç üzmeyin kendinizi ben 1 senedir tsh ile uğraşıyorum 11’lerdeydi hamile kalmazsın bile dediler sonra ilaç kullanmaya başladım 7 aydıe kullanıyorum ve hamileyim doktorumun isteğiyle kan tahlili yaptırdım. 5,26 çıktı her ay takip edilecek t3 t4 de istedi yarın sabah yaptırıcam.

Bende bu ay tutturursam mayıs annesi olucam inşallah

Canım ben de çarşamba günü acilde bi doktora gittim o da bana daha yeni oluşmuş çok küçük kese daha küçücük falan dedi. Açıkçası beni de bi telaş sardı.. yarın için kendi doktoruma randevum var onu bekliyorum.. seni anlayabiliyorum insan bu dönemde ufacık bir mimik ufacık bir söze bile takılıp acaba ne demek istedi diye kuruyor ama ilk iki hamileliğimde öğrendim ki ne yapsak da boş. 17. Haftaya kadar herşey yolunda denen hareketlerini kıpır kıpır videolarını çektiğim bebeğimi kaybettim. Aynı şekilde ikinci kez bir damla lekelenmem bile yokken ultrasonu tam günü gününe son adet tarihimle örtüşen ve hareketini görücem yarın umuduyla gece uyuyamadığım bebeğimin iki hafta önce karnımda kalbinin durduğunu da öğrendim... ama bunların yanı sıra rahminde en büyüğü kavun kadar olan diğerleri portakal kadar olan 4 miyomla hamile kalıp 3 aylık hamileyken ameliyatla kistleri alınıp 1,5 ay erken doğum yapıp da sağlıkla kızını kucağına da alan arkadaşıma da yakından tanık oldum... yani ben artık kaderime razı bekliyorum ve dua ediyorum.. korku elbet var ama bu halime de şükrediyorum (kusura bakma biraz uzun oldu ama)

Ben de 1,5 yıl önce ikizlerimi kaybettim 22. haftada. Bugün hepsini yeniden yaşadım sanki. Sinir de oldum. Doktora da güvenemeyeceksem, o doğru yönlendirmeyecekse biz ne yapalım allah aşkına? İlla özele mi gidelim? Ki ilk gebeliğimde özel muayenehaneye gidiyordum. O zaman da yapılması gereken bir sürü şey yapılmadı. Anlayabiliyorum bizim için çok özel olan şeyler onlar için klinik vaka fakat bize, ruhumuza, vücudumuza hatta paramıza yazık değil mi?

İnşallah pazartesi görürsünüz keseyi
İçinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…