Merhaba ☺ bir problem olmazsa sanirim bende mayis ayi annesi olacagimson adet tarihimin ilk gunu 13 agustos. Dun idrar testi ile ogrendim. Sonra hemen acile kostum kan tahlili ile ogrendim b hgc test sonucum 2034 cikti. Bugun ozel kadin doguma gittim. Alttan ultrason ile goremedi tekrar kan tahlili yapti. 2745 cikti bu seferde. Sonra pazartesiye randevu verdi sabah erkenden gel gebelik kesesini gormemiz lazim dedi. Acikcasi moralim bozuldu. İlk gebeligim hic bisey bilmiyorum cok tedirginim. İnsallah hepbebraber kucagimiza saglicakla aliriz
Evet, Tsh 4’ün üzerinde maalesefTiroid dediğiniz Tsh mı
hiçbişey için canını sıkma herşey yoluna girer mutlu ol hepimiz için henüz çok erken Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin bnm ark ın 5 yıl olmadı kaç kez kürtaj oldu şimdi 1 yasında tatlı mı tatlı bir oğlu var maşallah her zorlukla beraber bir kolaylık vardırEvet, Tsh 4’ün üzerinde maalesef
Hiç üzmeyin kendinizi ben 1 senedir tsh ile uğraşıyorum 11’lerdeydi hamile kalmazsın bile dediler sonra ilaç kullanmaya başladım 7 aydıe kullanıyorum ve hamileyim doktorumun isteğiyle kan tahlili yaptırdım. 5,26 çıktı her ay takip edilecek t3 t4 de istedi yarın sabah yaptırıcam.Evet, Tsh 4’ün üzerinde maalesef
Canım beta 64.74cıktı 75 80 lerde beklıyordum ama normal dedı haftaıcı tekrwr gıdıcem rogesteran 8,98cıktı onun ıcınde ılac verdıMartilikiz07 annecim nerdesin sen? dün heyecanlı heyecanlı yazdın ettin kan verdin mi ne yaptın merak ettim?
Kütahyadayin canimİçini ferah tut canım. Umarım herşey yolundadır ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağınabu arada hangi şehirdensin
Aa evet onu da duymustum hangi hastane de o
Aaa ben oglumu orda dogurdum Gülçin Hanım di doktorumİzmitteki Konak Hastahanesinde yıllardır,hala gitmediyse tabi.
Bende bu ay tutturursam mayıs annesi olucam inşallahMerhaba hanımlar. Bu aralar hamile olduğunu öğrenenler büyük ihtimal mayıs annesi olacak. Deneyimlerimizi ve beklentilerinizi yazalım, dertleşelim. Sıkıntılarımızı paylaşıp onları hafifletelimHamile olmak kadınlara bahşedilmiş büyük bir onur. Bu onuru hep beraber sırtlanalım
Aaa ben oglumu orda dogurdum Gülçin Hanım di doktorum
Canım anca ama sana çok hareket hissettirebilir ama sonuna kadar yavaş yavaş büyüyolar vücudunu keşfet bakalımKızlar 4+5 im ama şimdiden göğüslerim büyümeye başladı. Çok erken değil mi sizce de
Yarın haber ver merakta bırakmaEvet Erkanda orada. Öfff sabah olsun lütfen
Canım ben de çarşamba günü acilde bi doktora gittim o da bana daha yeni oluşmuş çok küçük kese daha küçücük falan dedi. Açıkçası beni de bi telaş sardı.. yarın için kendi doktoruma randevum var onu bekliyorum.. seni anlayabiliyorum insan bu dönemde ufacık bir mimik ufacık bir söze bile takılıp acaba ne demek istedi diye kuruyorHerkese iyi akşamlar. Çok canım sıkkın. Bugün iki kadın doğumcu gezdim. İlki keseye baktı. Ölçmedi bile. Çok yeni daha dedi. Tahlillere gözünün ucuyla baktı. Tiroid yüksek sayılmaz(4 küsür), ben ilaca karşıyım dedi. İdrar yolları enfeksiyonuna bakmadı bile. Ben de unuttum söylemeyi. Sonra aldı mı beni bir telaş! Hadi ikinci doktora yolladım. Ölçtü, boyutları söyledi. Önceki kayıp hikayemi dinledi. Önerilerde bulundu, progesteron yazdı. Yapılabilecekleri anlattı. Enteresan bir deneyim yaşadım bugün. Nasılım İnan’ın bilemiyorum...
İnşallah pazartesi görürsünüz keseyiMerhababir problem olmazsa sanirim bende mayis ayi annesi olacagim son adet tarihimin ilk gunu 13 agustos. Dun idrar testi ile ogrendim. Sonra hemen acile kostum kan tahlili ile ogrendim b hgc test sonucum 2034 cikti. Bugun ozel kadin doguma gittim. Alttan ultrason ile goremedi tekrar kan tahlili yapti. 2745 cikti bu seferde. Sonra pazartesiye randevu verdi sabah erkenden gel gebelik kesesini gormemiz lazim dedi. Acikcasi moralim bozuldu. İlk gebeligim hic bisey bilmiyorum cok tedirginim. İnsallah hepbebraber kucagimiza saglicakla aliriz
Ayniyiz galiba sat a göre bugün 5+3 oldu pazartesi günü doktora gidecem ben deBende varim ☺ tahmini doğum 13 mayis ☺ son adete göre 5+2 olmasi gerekiyor. Ayin 25ine sira aldim. Bakalim artk hayirlisi ☺Eki Görüntüle 2307189 Eki Görüntüle 2307189
Ben çok erken diye henüz gitmedimArkadaslar siz gidip gördünüz mü keseyi