2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim henüz 5. haftam. Ara sıra hafif baş dönmesi hariç pek bir belirti yok henüz. Kızım da çok ağır ve yorucu geçmişti hamileliğim. Şimdi
Benim henüz 5. haftam. Ara sıra hafif baş dönmesi hariç pek bir belirti yok henüz. Kızım da çok ağır ve yorucu geçmişti hamileliğim. Şimdi inşallah hafif geçer 🙏🏻
Cnm kizinda belirtilerin kaçinci haftalarda başlamisti hatirliyormusun? Şimdiden bi cinsiyet merakim başladi.☺ benimde kizimda hamileligim cok zor geçti asiri koku hassasiyetim vardi. Oğlumda tam tersi canm herseyi cekiyordu cok rahattim. Bu arada 3.bebiş olucak insalh hayirlisiyla ☺

Herkese iyi akşamlar. Çok canım sıkkın. Bugün iki kadın doğumcu gezdim. İlki keseye baktı. Ölçmedi bile. Çok yeni daha dedi. Tahlillere gözünün ucuyla baktı. Tiroid yüksek sayılmaz(4 küsür), ben ilaca karşıyım dedi. İdrar yolları enfeksiyonuna bakmadı bile. Ben de unuttum söylemeyi. Sonra aldı mı beni bir telaş! Hadi ikinci doktora yolladım. Ölçtü, boyutları söyledi. Önceki kayıp hikayemi dinledi. Önerilerde bulundu, progesteron yazdı. Yapılabilecekleri anlattı. Enteresan bir deneyim yaşadım bugün. Nasılım İnan’ın bilemiyorum...

Bende İskenderudayım😊sizinkide hayırlı olsun:KK66:

Aaa ne güzel tesadüf :KK36: doktorun kim canım? Ben devlette Sinan Erdoğan'a gidiyorum. İlk doğumumda tanıdım kendisini ve güvenimizi hiç boşa çıkarmadı. Yüksek gebelik zehirlenmesiyle acil doğuma aldı ve benim de kızımın da hayatını kurtardı.

Herkese merhaba 6+2 bugün bizim de . Antalya'dayım. ilk gebeliğim hiç beklemiyordum ilaç kullanıyordum hatta D grubuna giriyormuş. Ne olacağımız belli değil tabi ama birkaç gündür rahatsız edecek kadar bulantılarım var.

Herkese merhaba 6+2 bugün bizim de . Antalya'dayım. ilk gebeliğim hiç beklemiyordum ilaç kullanıyordum hatta D grubuna giriyormuş. Ne olacağımız belli değil tabi ama birkaç gündür rahatsız edecek kadar bulantılarım var.

Hoşgeldin canım :KK68: D grubu ilaçlardan çok korkmamak lazım. Sen içini ferah tut, ilk ay kullanılan ilaç vs çok zarar vermez derler. Ben bebeğini sağlıkla kucagına alacagına inanıyorum. Tam olarak SAT tariihini yazabilir misin bana?

Palmiye de Ali yetere gidiyordum canım ikincisinde de ona gideceğim inşallah. Çok geçmiş olsun buarada ilk dogumundaki sıkıntılara üzüldüm ,benimde ilk dogumumda kordonu kopmustu bebeğimin sağolsun doktorumun ilgisinden sorunsuz bir şekilde doğum yapabildim:KK66:

Palmiye de Ali yetere gidiyordum canım ikincisinde de ona gideceğim inşallah. Çok geçmiş olsun buarada ilk dogumundaki sıkıntılara üzüldüm ,benimde ilk dogumumda kordonu kopmustu bebeğimin sağolsun doktorumun ilgisinden sorunsuz bir şekilde doğum yapabildim:KK66:

Allah bir daha yaşatmasın ve kimseyi evladıyla sınamasın :dua:

Merhaba ☺️ bir problem olmazsa sanirim bende mayis ayi annesi olacagim🙃 son adet tarihimin ilk gunu 13 agustos. Dun idrar testi ile ogrendim. Sonra hemen acile kostum kan tahlili ile ogrendim b hgc test sonucum 2034 cikti. Bugun ozel kadin doguma gittim. Alttan ultrason ile goremedi tekrar kan tahlili yapti. 2745 cikti bu seferde. Sonra pazartesiye randevu verdi sabah erkenden gel gebelik kesesini gormemiz lazim dedi. Acikcasi moralim bozuldu. İlk gebeligim hic bisey bilmiyorum cok tedirginim. İnsallah hepbebraber kucagimiza saglicakla aliriz🤗

Merhaba ☺ bir problem olmazsa sanirim bende mayis ayi annesi olacagim🙃 son adet tarihimin ilk gunu 13 agustos. Dun idrar testi ile ogrendim. Sonra hemen acile kostum kan tahlili ile ogrendim b hgc test sonucum 2034 cikti. Bugun ozel kadin doguma gittim. Alttan ultrason ile goremedi tekrar kan tahlili yapti. 2745 cikti bu seferde. Sonra pazartesiye randevu verdi sabah erkenden gel gebelik kesesini gormemiz lazim dedi. Acikcasi moralim bozuldu. İlk gebeligim hic bisey bilmiyorum cok tedirginim. Bi bilgisi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim. İnsallah hepbebraber kucagimiza saglicakla aliriz🤗

Hoşgeldin canım :KK68: D grubu ilaçlardan çok korkmamak lazım. Sen içini ferah tut, ilk ay kullanılan ilaç vs çok zarar vermez derler. Ben bebeğini sağlıkla kucagına alacagına inanıyorum. Tam olarak SAT tariihini yazabilir misin bana?
İnşallah hayırlısı bakalım. 31 temmuz canım

Herkese iyi akşamlar. Çok canım sıkkın. Bugün iki kadın doğumcu gezdim. İlki keseye baktı. Ölçmedi bile. Çok yeni daha dedi. Tahlillere gözünün ucuyla baktı. Tiroid yüksek sayılmaz(4 küsür), ben ilaca karşıyım dedi. İdrar yolları enfeksiyonuna bakmadı bile. Ben de unuttum söylemeyi. Sonra aldı mı beni bir telaş! Hadi ikinci doktora yolladım. Ölçtü, boyutları söyledi. Önceki kayıp hikayemi dinledi. Önerilerde bulundu, progesteron yazdı. Yapılabilecekleri anlattı. Enteresan bir deneyim yaşadım bugün. Nasılım İnan’ın bilemiyorum...
Tiroid dediğiniz Tsh mı

X