4.hafta da görmüştükArkadaslar siz gidip gördünüz mü keseyi
Ben hafta olayini cok cozemedim sanirim son adet tarihinin ilk gunununden sayiyorlar. Benm son adet tarihimin ilk gunu agustos 13. Yani suan 4 hafta 1 gunluk mu hamilelik4.hafta da görmüştük
Doktor beni oyle telaslandirki anlayamadim. 4 hafta 1 gun aslinda. Sadece hcg ye bakti anlayamadim. Bende biraz beklesemmi acaba. Ama duramiyorum da. Sizin kese görundugunde hcg degeri kacti hatirliyormusnuz?Ben çok erken diye henüz gitmedim
Çünkü adetlerimin arası 24 güne indi
23 uncu gün idrarda öğrendim
İlk hamileligimde 5 artilarda görmüştüm keseyi acele etmek istemiyorum o yuzden
Beni doktorum 6+5te cagirdi. Sen bizden bir gun oncesin biz de yarin 6+0 olucaz insaallahKizlar Günaydın. Bugun itibariyle 6+0 olduk biz. Sizce kalp atışıni duynak icin ne zaman gitmeliyim doktora. Devlete mi ozele mi?
Ben günüm geçtikten 5 gün sonra yaptirdigimda 1500 çıkmıştı değerimDoktor beni oyle telaslandirki anlayamadim. 4 hafta 1 gun aslinda. Sadece hcg ye bakti anlayamadim. Bende biraz beklesemmi acaba. Ama duramiyorum da. Sizin kese görundugunde hcg degeri kacti hatirliyormusnuz?
Canimm istersen bana bilgileri ver ben yapayim olurmuBen çok yoğunum. Ama siz yapmak isterseniz bilgileri verelim🖐
Stres yapma sen rahat ol bebisinde rahat olur sen kendini siktikca o da hissediyor stres altina giriyor guzel dusun iyiyi cagirBen de Allah nasip ederse mayıs annesi oluyorum galiba
Henüz kalp atışlarını duymadığımız için tedirginlik var, pazartesi gidicez inşallah bi sıkıntı olmazGeçen hafta leke şeklinde kanama olunca doktorum 10 gün rapor vermişti, kan uyuşmazlığı için iğne yaptırdım ve progestan kullanıyorum, işe gidemiyorum. Biraz da bu yüzden tedirginliğim Kalbini duysam bi nebze rahat edicem.
Merhaba ☺ bir problem olmazsa sanirim bende mayis ayi annesi olacagimson adet tarihimin ilk gunu 13 agustos. Dun idrar testi ile ogrendim. Sonra hemen acile kostum kan tahlili ile ogrendim b hgc test sonucum 2034 cikti. Bugun ozel kadin doguma gittim. Alttan ultrason ile goremedi tekrar kan tahlili yapti. 2745 cikti bu seferde. Sonra pazartesiye randevu verdi sabah erkenden gel gebelik kesesini gormemiz lazim dedi. Acikcasi moralim bozuldu. İlk gebeligim hic bisey bilmiyorum cok tedirginim. Bi bilgisi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim. İnsall
Günaydın, geriden falan gelmiyosa bence duyular artik. Bende 6+6yım ama doktor 4 gün geriden dedi ultrasonda. Sali gitmeyi düsünüyorum garanti olsun diyeKizlar Günaydın. Bugun itibariyle 6+0 olduk biz. Sizce kalp atışıni duynak icin ne zaman gitmeliyim doktora. Devlete mi ozele mi?
Canimm istersen bana bilgileri ver ben yapayim olurmu
Ne bilgisi? Herkes yazacak sayfaya tablo olusturulacak. Baska ne bılgısı ınanın anlamadimCanimm istersen bana bilgileri ver ben yapayim olurmu
Normal galiba görünmemesi ben de sat 7 ağustos gecen pazartesi gitmiştim göremedik bu pazartesi tekrar çağırdı. Inşallah hayırlısı olur hakkımızdaBenim sat 12 agustos kese gorunmedi daha test yaptik sonuc bekliyorum
Erken diye bende daha gitmedim. 12 gün sonrasina randevu aldim. Benimki kendi düşüncem geç döllenmedir. Adetimin 9 günü temizlendim. 13. Günü ilişki oldu. Hakkimizda hayirlisi ☺Arkadaslar siz gidip gördünüz mü keseyi
Tesekkur ederimmmBen günüm geçtikten 5 gün sonra yaptirdigimda 1500 çıkmıştı değerim
Doktorumaysa bir sonraki hafta için randevu almıştım
Ben henüz kan tahlili bile yaptirmadim bugün yaptırıp randevumu da 10-12 gün sonrası için alacağım
Acele etmeyin bence ☺☺